Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2014 Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Cum nu sunt pe lista, dar la pozitia 8 cine este? Link spre comentariu
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Sfantul e prin zona ? Hocus pocus aparutus ? Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Cum nu sunt pe lista, dar la pozitia 8 cine este?Adi-i la pozitia 8, tu esti Adrian10. Link spre comentariu
alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Partajează Postat Septembrie 7, 2014 I.P.S-ul cred ca o sa lipseasca Link spre comentariu
BASZOKBELE Reputație: 65 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:. Oras:. Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Lubric,rogu-te,trage o linie peste poz.13. Nu am sa mai pot ajunge. Distractie faina va doresc. Link spre comentariu
shiva Reputație: 3141 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:Vest Oras:Vest Partajează Postat Septembrie 7, 2014 hai ca poate o faceti si pe Tina oradeanca Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2014 Basz, voi trage cand voi fi la laptop. Shiva, vezi ca vara s-a terminat, lasa sezlongul. Link spre comentariu
loverel Reputație: 430 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:Oradea Town Oras:Oradea Town Partajează Postat Septembrie 8, 2014 Cum nu sunt pe lista, dar la pozitia 8 cine este?Trebuia sa te pui la pozitia 69 ca sa te vada Link spre comentariu
alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Partajează Postat Septembrie 8, 2014 Ceti mai place shaormaaaaa cu de toate loveruleee Link spre comentariu
loverel Reputație: 430 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:Oradea Town Oras:Oradea Town Partajează Postat Septembrie 8, 2014 Ceti mai place shaormaaaaa cu de toate loveruleeenu chiar cu de toate... fara usturoi Link spre comentariu
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Partajează Postat Septembrie 8, 2014 finally, langa voi ... aici ma mut definitiv ! Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2014 Ma uit in dreapta, ma uit in stanga si nu te vad. Oare esti invizibil? Link spre comentariu
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Partajează Postat Septembrie 8, 2014 e tactica 4-3-3 cu kroos, muller si gotze in atac Link spre comentariu
adeun_dayic Reputație: 7557 Postat Septembrie 8, 2014 Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Partajează Postat Septembrie 8, 2014 Bebe, noi o facem lata de fiecare data! Asa suntem invatati. Cine mai doreste? Cine mai pofteste? Adeuneee, Pokerasss, Papiii, Fuckstereee, pe unde sunteti ma? Adeun planteaza,..., sper sa prinda samanta si sa revina printre noi. Plantez plantez, dar oricum sper sa ajung si la intalnire... 4 Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2014 Lista actualizata participanti (12.09.2014): 1. Lubric 2. Dinulex(ii) 3. Bebe 4. Gionito 5. Bombo 6. Loverel 7. Lara 8. Adi 9. Fullspeed10. Adelina11. Zeppe12. Joseph13. Baszo13. Apuci14. Adeun Link spre comentariu
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Septembrie 8, 2014 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Partajează Postat Septembrie 8, 2014 ...13. Baszo... Sterge dreaq pozitia 13 ca nu-mi place deloc cum arata cu linia aia peste nume. 1 Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2014 Auzi!? Tu nu comenta ca nu vii! Link spre comentariu
BASZOKBELE Reputație: 65 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:. Oras:. Partajează Postat Septembrie 8, 2014 Lasa,ca-i bine asa.Trebe sa te obisnuiesti si cu chestii mai neplacute Link spre comentariu
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Septembrie 8, 2014 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Partajează Postat Septembrie 8, 2014 Auzi!? Tu nu comenta ca nu vii! Nu ma face sa ma duc pana la Oradea si sa beau cu tine ca iara te-oi vedea imburdat cu rotile in sus. 2 Link spre comentariu
loverel Reputație: 430 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:Oradea Town Oras:Oradea Town Partajează Postat Septembrie 8, 2014 Nu ma face sa ma duc pana la Oradea si sa beau cu tine ca iara te-oi vedea imburdat cu rotile in sus. Pai asta se va intampla oricum.. vrei sa ratezi asa ceva? Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Nu ma face sa ma duc pana la Oradea si sa beau cu tine ca iara te-oi vedea imburdat cu rotile in sus. Pai asta se va intampla oricum.. vrei sa ratezi asa ceva? S-o credeti voi, m-am lasat de alcool; acum beau doar apa plata cu lamaie. Doar ocazional beau 1-2 maxim 3 beri sau, acum ca-i toamna, beau vin alb ca sa-mi tempereze erectia. 1 Link spre comentariu
Vizitator fullspeed Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2014 Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Eu pot sa confirm ca a trecut pe vin alb, dar apa plata cu lamaie nu l-am vazut sa bea 1 Link spre comentariu
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2014 Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Eu pot sa confirm ca a trecut pe vin alb, dar apa plata cu lamaie nu l-am vazut sa bea Asa da, începusem să-mi fac griji deja Lubricel, nu speria lumea degeaba ) Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Stati linistiti; a fost doar o gluma "nevinovata"! Link spre comentariu
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Septembrie 11, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Partajează Postat Septembrie 11, 2014 din pacate, nu voi mai putea onora invitatia la petrecere. Chiar astazi va trebui sa ma intorc acasa. Distractie placuta si sa ne auzim cu bine pe viitor! Eu imi cer scuze ca am venit aici in oras, intr-un moment inoportun! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum