play_with_me Reputație: -521 Postat Octombrie 28, 2014 Oras:Pizdix Land Oras:Pizdix Land Partajează Postat Octombrie 28, 2014 UNde pleci alinutza? Link spre comentariu
Vizitator apuci Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2014 Partajează Postat Octombrie 28, 2014 UNde pleci alinutza?Pisicuts, ia verifica si tu cum naiba e posibil ca un ucenic sa aibe acces la sectiunea privata!!!Da asa sectiune "privata" ne-ai dat?? Plm....trebuia sa te las la Satu Mare!! Link spre comentariu
Vizitator pustiu84 Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2014 Partajează Postat Octombrie 28, 2014 Nu ii ucenic. A reusit performanta de a face 350 postari intr-o singura zi. Asta trebuie ca sa ajungi SC )) Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat Octombrie 29, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2014 Pisicuts, ....trebuia sa te las la Satu Mare!! Trebuia sa-i stabilesti o intalnire cu "prietenul" lui, calunegru. Pustiule, acum se vad lacunele noilor "reguli"; sper sa bage la ca, desi ma indoiesc. Link spre comentariu
Vizitator apuci Reputație: 0 Postat Octombrie 29, 2014 Partajează Postat Octombrie 29, 2014 Nu ii ucenic. A reusit performanta de a face 350 postari intr-o singura zi. Asta trebuie ca sa ajungi SC ))Aham. Lipseam ieri, l-am vazut numa cand era setat din nou la zero Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114260 Postat Octombrie 29, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Octombrie 29, 2014 Trebuia sa-i stabilesti o intalnire cu "prietenul" lui, calunegru. Pustiule, acum se vad lacunele noilor "reguli"; sper sa bage la ca, desi ma indoiesc. http://www.youtube.com/watch?v=UWgyiIAgWgg Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat Octombrie 29, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2014 Pisicule, de nu scoti salamu' d'aci, data viitoare, iti dau cu parizeru'-n cap. Link spre comentariu
Vizitator apuci Reputație: 0 Postat Octombrie 29, 2014 Partajează Postat Octombrie 29, 2014 Bag de seama ca boboru' vrea sa aman intalnirea de Vineri - asa sa fie!...se amana se amana....dar nu cu mult. Sambata e ziua cea mare Se deschide lista noua pentru sambata (momentan e vorba numa de club, apoi daca sunt doritori , mergem si la restaurant inainte de club..... Precizati va rog in lista de prezenta) 1-apuci (prefer sa mergem si la masa) 1 Link spre comentariu
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Octombrie 29, 2014 Partajează Postat Octombrie 29, 2014 2-Lara,prefer si eu restaurantul...nu prea am chef de club,dar o poveste cu voi ar merge Link spre comentariu
Vizitator pustiu84 Reputație: 0 Postat Octombrie 29, 2014 Partajează Postat Octombrie 29, 2014 Sambata deja is si eu disponil asa ca:3.) Pustiu (din partea mea putem merge si la masa eu oricum beau )Apuci promiti ca nu te tirezi devreme acasa? ) Link spre comentariu
Vizitator apuci Reputație: 0 Postat Octombrie 29, 2014 Partajează Postat Octombrie 29, 2014 Pustiu, si data trecuta pe la 3 jumate s-a taiat filmu...numa. Deci, daca n-o sa mai insistati cu palinca si ma lasati in pace cu berica mea.....da, promit! Pisicuts, mergem si la manele, dar numa daca te inscrii pe lista.....ca tot omu!! 1 Link spre comentariu
alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat Octombrie 29, 2014 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Partajează Postat Octombrie 29, 2014 4 bebelina nu scapati de minee Link spre comentariu
Vizitator apuci Reputație: 0 Postat Octombrie 29, 2014 Partajează Postat Octombrie 29, 2014 4 bebelina nu scapati de mineeBebe + 1 sau numa bebelina? Cu sau fara ham-ham? Link spre comentariu
zeppelin Reputație: 749 Postat Octombrie 29, 2014 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Octombrie 29, 2014 5. Zeppelin. (tot la restaurant ...nu spun 100 %! pt ca nu stiu la ce ora?) Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat Octombrie 29, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2014 Din pacate, Sambata o sa fiu plecat din oras, dar gandul meu va fi la voi. Sa beti o bere si/sau un vin in cinstea mea. Totusi, as propune ca intalnirea sa fie (si) Vinerea viitoare, dar numai daca vreti si puteti. In fine...Distractie placuta! Link spre comentariu
alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat Octombrie 29, 2014 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Partajează Postat Octombrie 29, 2014 Bebe + 1 sau numa bebelina? Cu sau fara ham-ham? "ham-ham" sa vedem cred ca o sa vina doar in club Link spre comentariu
bombonelu_21 Reputație: 1486 Postat Octombrie 30, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Octombrie 30, 2014 Pustiu, si data trecuta pe la 3 jumate s-a taiat filmu...numa. Deci, daca n-o sa mai insistati cu palinca si ma lasati in pace cu berica mea.....da, promit! Pisicuts, mergem si la manele, dar numa daca te inscrii pe lista.....ca tot omu!! 6. Bombo, sa ma asigur ca-si continua Apuci tratamentul cu palinca. Link spre comentariu
alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat Octombrie 30, 2014 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Partajează Postat Octombrie 30, 2014 Asa dulceato ..vezi ca avem grija sa isi urmeze apuci tratamentul cu palinca Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat Octombrie 30, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2014 In cazul asta, Apuci, nu te "vad" prea bine - te asteapta o noapte grea. Link spre comentariu
adeun_dayic Reputație: 7557 Postat Octombrie 30, 2014 Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Partajează Postat Octombrie 30, 2014 Lasati bre omul sa se distreze nu il adormiti, ceapa voastra ca vin si va bag pe toti sub masa. Si atunci sa vedeti . La loc comanda culcat, )))) Link spre comentariu
Vizitator apuci Reputație: 0 Postat Octombrie 30, 2014 Partajează Postat Octombrie 30, 2014 Lasati bre omul sa se distreze nu il adormiti, ceapa voastra ca vin si va bag pe toti sub masa. Si atunci sa vedeti . La loc comanda culcat, ))))Cum sa inteleg....te-ai inscris pe lista? Ai cam fost absent in ultima vreme! Te-ai cumintit? Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat Octombrie 30, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2014 Face "xerox-uri"! Adeune, vezi ca dupa ce iese "foaia" e mai greu de parasit "biroul". Experienta, bat-o vina! Link spre comentariu
bombonelu_21 Reputație: 1486 Postat Octombrie 30, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Octombrie 30, 2014 Sambata asta pe 01.11 sau cealalta 08.11. Oricum vin, intreb doar sa stiu sigur. Link spre comentariu
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Octombrie 30, 2014 Partajează Postat Octombrie 30, 2014 Acum,bombonel,acum!Ce sa mai asteptam atata?Si pana una alta,poate si atunci Link spre comentariu
Vizitator apuci Reputație: 0 Postat Octombrie 30, 2014 Partajează Postat Octombrie 30, 2014 1.11 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum