Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 30, 2014 Partajează Postat Octombrie 30, 2014 Si uite ca se intampla sa nu pot ajunge si eu la intalnire. De data asta va las sa va distrati singurei. Dar voi avea eu spioni pe acolo, care vor fi ochii si urechile mele. Link spre comentariu
alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat Octombrie 30, 2014 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Partajează Postat Octombrie 30, 2014 Eu o sa fiu prezenta saptamana asta saptamana vii toare nu stiu daaaaaar....acum hai toate fetele sus pe baar sus pe baa......ca totul e legal P.s am pus ... Pt ca sunt pe tel si la ora asta mie lene sa scriu mult 1 Link spre comentariu
zeppelin Reputație: 749 Postat Noiembrie 2, 2014 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Noiembrie 2, 2014 Neata! Trezirea petrecaretilor si la ciorba de revenire...Bebelusa, ...rujul tau..o trebuit sa mint acasa ca-i frig afara.! tu m-ai sters numa pe jumatate...Lasa ca iti las eu urme cand vin dupa ,,ciment", ..un pic mai jos de la buric! 2 Link spre comentariu
Vizitator pustiu84 Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2014 Partajează Postat Noiembrie 2, 2014 Mai trebuie sa astepti dupa ei/ele 1 pic. A fost o noapte grea din nou ) Link spre comentariu
alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat Noiembrie 2, 2014 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Partajează Postat Noiembrie 2, 2014 Zepe mamaaa nu vazui ca nu te-am sters bine de ruj stii sunt cam chioara putin si nu aveam ochelarii la minee )) Link spre comentariu
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2014 Partajează Postat Noiembrie 2, 2014 Neatza la trupa de soc! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2014 Partajează Postat Noiembrie 2, 2014 Greu va mai treziti petrecaretilor..... Link spre comentariu
alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat Noiembrie 2, 2014 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Partajează Postat Noiembrie 2, 2014 Neata laroo auzi tu fata da unde disparusi aseara Link spre comentariu
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2014 Partajează Postat Noiembrie 2, 2014 Numai pe aci,pe acasa am fost Link spre comentariu
Vizitator apuci Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2014 Partajează Postat Noiembrie 2, 2014 Na neatza buna.....noapte grea....chef de chef Link spre comentariu
Vizitator pustiu84 Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2014 Partajează Postat Noiembrie 2, 2014 Acuma ca tot v-ati trezit...la vot cu totii! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2014 Partajează Postat Noiembrie 2, 2014 Pustiu este un cetatean responsabil. Link spre comentariu
Vizitator pustiu84 Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2014 Partajează Postat Noiembrie 2, 2014 Este da! Link spre comentariu
Vizitator pustiu84 Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2014 Partajează Postat Noiembrie 2, 2014 Stimati colegi si colege, Va multumesc pentru aseara! M-am distrat de numa'! P.S.: trebuie s-o racolez pe chelnerita, ii cam pe aceeasi minte cu noi )) Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat Noiembrie 2, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2014 Ma bucur ca v-ati distrat, dar imi pare rau ca n-am fost prezent. Data viitoare nu mai scapati. Link spre comentariu
Vizitator apuci Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2014 Partajează Postat Noiembrie 2, 2014 P.S.: trebuie s-o racolez pe chelnerita, ii cam pe aceeasi minte cu noi ))Da, si ei ii plac fetili 1 Link spre comentariu
alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat Noiembrie 2, 2014 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Partajează Postat Noiembrie 2, 2014 Pustiulicaa apuciii tipa e pe aceeasi minte cu mn si cu stiti voi cinee de tot statea bot in bot cu noi Link spre comentariu
h0lyboy Reputație: 587 Postat Noiembrie 3, 2014 Oras:West Country Oras:West Country Partajează Postat Noiembrie 3, 2014 Ce-am ratat??Sa imi faca si Mie cineva in rezumat scurt... Link spre comentariu
Vizitator apuci Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2014 Partajează Postat Noiembrie 3, 2014 Sfantu, da curios mai esti Ce, arabii nu au obiceiul sa se distreze? Sau nu asa ca noi Prea multe intamplate ca sa intre intrun rezumat scurt.....si nu vreau sa-ti fac nici dor de casa. Povestim cand revii pe plaiurile bihorene. Link spre comentariu
alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat Noiembrie 4, 2014 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 Iaca pula sfinte ...bwey trebuia sa vii si tu sa fi vazut dansuri la bara mozoale intre fete ...si mai ddeparte nu spuun cand ajungi atunci iti povestesc Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2014 Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 Bebe nu-l mai baga in boala..........ca incepe imediat sa umble dupa camile. Link spre comentariu
alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat Noiembrie 4, 2014 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 Eee adi asta e problema sfantului....acus sa vedem cat de sfant e Link spre comentariu
Vizitator apuci Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2014 Partajează Postat Noiembrie 11, 2014 In data de 14.11 vineri, ar fi doritori la o intalnire....sa iesim la masa, club? Start vot! Link spre comentariu
licuriciu Reputație: 429 Postat Noiembrie 11, 2014 Oras:România Oras:România Partajează Postat Noiembrie 11, 2014 Salutari tuturor din sectiune privata .Postez aici in speranta ca poate primesc de la cei mai avansati de pe aici niste informatii despre fetele cu "circuit inchis" din oras...promit sa fiu discret si sa nu va fac de rusine .Pana acuma am fost doar la o singura fata din categoria asta,care momentan este plecata dincolo.Nu am recenzat-o deoarece nu are topic si nici nu isi doreste(stie de forum),are doar cativa "baieti" clienti fideli.So,astept informatii de la voi confrati futaciosi Link spre comentariu
Vizitator pustiu84 Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2014 Partajează Postat Noiembrie 11, 2014 Eu m-as baga in principu in data de 14. Deci:1.) Pustiu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum