papialex Reputație: 465 Postat August 7, 2013 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat August 7, 2013 cine te-a suparat? Link spre comentariu
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat August 8, 2013 Partajează Postat August 8, 2013 Nimeni....vreau si eu Link spre comentariu
papialex Reputație: 465 Postat August 8, 2013 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat August 8, 2013 ce te opreste? Link spre comentariu
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat August 8, 2013 Partajează Postat August 8, 2013 Distanta asta,bat-o vina.... Link spre comentariu
loverel Reputație: 430 Postat August 8, 2013 Oras:Oradea Town Oras:Oradea Town Partajează Postat August 8, 2013 lasa...asa poate prinzi curaj sa faci ceea ce trebuie..ca sa nu mai lipsesti )) Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat August 9, 2013 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Partajează Postat August 9, 2013 Voi radeti si va distrati, dar ora/locatia cand/unde va avea loc intalnirea ati stabilit-o? Eu propun aceeasi locatie si aceeasi ora (eu o sa intarzii juma de ora) - "La frantzuzi". In cazul in care vreti sa schimbati locatia folositi, cu incredere, PM. Pe Matyi o sa-l sun eu sa-i dau detaliile. Link spre comentariu
papialex Reputație: 465 Postat August 9, 2013 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat August 9, 2013 Astazi n-aveti chef de una? Link spre comentariu
loverel Reputație: 430 Postat August 9, 2013 Oras:Oradea Town Oras:Oradea Town Partajează Postat August 9, 2013 Lubric.. tot acolo... aceeasi ora...te asteptam Link spre comentariu
papialex Reputație: 465 Postat August 10, 2013 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat August 10, 2013 Mai vine cineva la intalnirea de astazi inafara de cei anuntati deja? Haideti ca ii buna ospatara Link spre comentariu
Vizitator Fater Reputație: 0 Postat August 10, 2013 Partajează Postat August 10, 2013 Daca Lubric intarzie jumat de ora si eu ajung la timp, eu cum va recunosc? Poate ma asez lata masa, si aia o sa fie cam surprins Link spre comentariu
Vizitator Fater Reputație: 0 Postat August 10, 2013 Partajează Postat August 10, 2013 Futui, ca ucenicii nu au buton de edit!! ..... Si eu scriu de pe mobil. Edit asa: La alta masa, si aia o sa fie cam surprinsi Link spre comentariu
papialex Reputație: 465 Postat August 11, 2013 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat August 11, 2013 Salut priwteni. Vine cineva la me i? Is cu loverboy in cubanito Link spre comentariu
papialex Reputație: 465 Postat August 11, 2013 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat August 11, 2013 Prieteni la meci* Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat August 21, 2013 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Partajează Postat August 21, 2013 Copii, ce ziceti, organizam o intalnire Vineri seara? Locatia si ora vor fi aceleasi ca data trecuta! Lista participanti:1. Lubric - sigur2. Petrinjel - invitat special - probabil3. CaluNegru - invitat special- probabil4. 5. Va astept sa va inscrieti pe lista; daca va fi cazul, vom folosi si PM. Link spre comentariu
papialex Reputație: 465 Postat August 21, 2013 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat August 21, 2013 daca vine petrinjel si calunegru eu nu vin, imi pare rau. Ma anunti cand se tine fara ei Link spre comentariu
fuckster Reputație: 67 Postat August 22, 2013 Oras:Fuckster's Land Oras:Fuckster's Land Partajează Postat August 22, 2013 Se primesc si ucenici la intalniri? Link spre comentariu
papialex Reputație: 465 Postat August 22, 2013 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat August 22, 2013 primim cum sa nu, da-i pm la lubric sau mie cu nr tau de telefon Link spre comentariu
maxxx80' Reputație: 221 Postat August 22, 2013 Telefon: [email protected] Oras:dincolo Telefon: [email protected] Oras:dincolo Partajează Postat August 22, 2013 papi cum sa iti dea omu' PM daca e inca ucenic gaseste alta modalitate de contact Link spre comentariu
papialex Reputație: 465 Postat August 22, 2013 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat August 22, 2013 banuiesc ca nici pe chat nu poti intra. In cazul asta...mai fa niste recenzii si te asteptam. Noi ne intalnim saptamanal Link spre comentariu
papialex Reputație: 465 Postat August 23, 2013 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat August 23, 2013 Tot la ora 7? lubric da-i pm lui FUckster si sunal, eu inca n-am fost dupa telefon. Am fost la tenis si is molesit maxim PS: Trece-l si pe loverboy pe listaPPS: suna-l si pe hollyboy, din cate am inteles si el ar putea ajunge. Link spre comentariu
petrinjel Reputație: 327 Postat August 23, 2013 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Partajează Postat August 23, 2013 Salutare, Deoarece calul balan nu poate ajunge, am convenit ca la proxima ocazie mergem in doi sa nu fie drumul plictisitor, asa ca va trebui sa zic si eu pas acuma. Stima domnilor. Link spre comentariu
calunegru Reputație: 39 Postat August 23, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Maramures Telefon: [email protected] Oras:Maramures Partajează Postat August 23, 2013 daca vine petrinjel si calunegru eu nu vin, imi pare rau. Ma anunti cand se tine fara ei De ce papi? Nai frica nu furam femeile nimanui ) Cum a zis si petrinjel din cauza unor probleme mai delicate nu pot ajunge,dar promit ca zilele nu au intrat in sac si o sa ajung intrun weekend la voi in oradea sa iesim la o bere bruneta sau blonda . O zi faina Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat August 23, 2013 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Partajează Postat August 23, 2013 Da, la ora 19:00 va avea loc intalnirea, la locatia obisnuita. Sper ca Holy sa raspunda... Cal si Petri, asta e prieteni; n-au intrat zilele-n sac... Va asteptam data viitoare.Fuckerel, ai PM cu locatia si nr. meu de telefon. Daca suni fii discret si lasa-ma sa "conduc" conversatia. Numai bine,R. Link spre comentariu
papialex Reputație: 465 Postat August 23, 2013 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat August 23, 2013 Glumeam si eu cu voi. Va fac o bere pentru asta. @lubric, holly vine insa doar pe la 8. Eu ajung la 7 sigur Link spre comentariu
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat August 23, 2013 Partajează Postat August 23, 2013 Distractie placuta baieti Salut frantzuzoiu` Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum