BASZOKBELE Reputație: 65 Postat Noiembrie 21, 2014 Oras:. Oras:. Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 . 1 Link spre comentariu
zeppelin Reputație: 749 Postat Noiembrie 21, 2014 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 si eu va doresc : Distractie placuta! Imi pare rau ca nu pot sa fiu si eu prezent la chef.p.s. sa fiti cu ochii pe bebe sa nu o fure cineva..si sa nu o uitati in club!! Link spre comentariu
dream.girl69 Reputație: 6150 Postat Noiembrie 21, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Romania Telefon: [email protected] Oras:Romania Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 si eu va doresc : Distractie placuta!Imi pare rau ca nu pot sa fiu si eu prezent la chef.p.s. sa fiti cu ochii pe bebe sa nu o fure cineva..si sa nu o uitati in club!! Nu o fura nimeni.. Stau eu cu ochii pe ea Mergi pe mana mea am grija de ea Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2014 Partajează Postat Noiembrie 22, 2014 O intalnire reusita.....again, dar cred ca asta nu este ceva nou. P.S. Dream chiar ca a avut grija de Bebe, apoi mi-a pasat mie aceasta sarcina ,, grea''. P.S.2 Andreea 91 bine ai venit in gasca . P.S.3 Papi, trebuie sa iesim la o fripturica 2 1 Link spre comentariu
Vizitator apuci Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2014 Partajează Postat Noiembrie 22, 2014 Adi, pe Papi nu-l mai du la fripturica! Ii recomand ceva cu mai putine calorii Dap, o intalnire reusita, ca de obicei......stil nimfomani Oradea!! Link spre comentariu
papialex Reputație: 465 Postat Noiembrie 22, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Noiembrie 22, 2014 Tot fripturica va dau eu voua. Haideti inapoi sa beeeeeem! Link spre comentariu
papialex Reputație: 465 Postat Noiembrie 22, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Noiembrie 22, 2014 Cum naiba m-ati convins sa vin in club numai voi stiti. Mi-am spart si ochelarii. Aacuma daca scriu prostii am o scuza Link spre comentariu
papialex Reputație: 465 Postat Noiembrie 22, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Noiembrie 22, 2014 Astea fiind spuse...haideti inapoi sa beeeeeeemmmm Link spre comentariu
papialex Reputație: 465 Postat Noiembrie 22, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Noiembrie 22, 2014 Andreea te invitam maine la o ciorba. Da, am dreptu sa vorbesc in numele tutoror 1 Link spre comentariu
papialex Reputație: 465 Postat Noiembrie 22, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Noiembrie 22, 2014 ma dar numai eu postez la ora asta? Link spre comentariu
Vizitator apuci Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2014 Partajează Postat Noiembrie 22, 2014 Papi...stop, gata esti beat!!! Link spre comentariu
papialex Reputație: 465 Postat Noiembrie 22, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Noiembrie 22, 2014 arda-va supa, iar a treuit sa beau eu alcoolu ce a ramas Link spre comentariu
papialex Reputație: 465 Postat Noiembrie 22, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Noiembrie 22, 2014 astea fiiind spuse, noapte buna pasarele Link spre comentariu
dream.girl69 Reputație: 6150 Postat Noiembrie 22, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Romania Telefon: [email protected] Oras:Romania Partajează Postat Noiembrie 22, 2014 ))))))) n.ai somn? A fost o intalnire reusita. Nu stiu cum au fost celelalte.... dar eu m.am simtit foarte bine. Sper sa mai am ocazia sa particip la intalnirile organizate de voi. Link spre comentariu
Vizitator apuci Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2014 Partajează Postat Noiembrie 22, 2014 ))))))) n.ai somn? A fost o intalnire reusita. Nu stiu cum au fost celelalte.... dar eu m.am simtit foarte bine. Sper sa mai am ocazia sa particip la intalnirile organizate de voi. Si la masa nici nu ai fost cu noi......cheful acolo a inceput Link spre comentariu
alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat Noiembrie 22, 2014 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Partajează Postat Noiembrie 22, 2014 Papiii baga somn ca te fuut Link spre comentariu
Vizitator apuci Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2014 Partajează Postat Noiembrie 22, 2014 Papiii baga somn ca te fuutPe mine, pe mine....te rog, pe mine!! Nici eu nu dorm inca!! ) Link spre comentariu
alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat Noiembrie 22, 2014 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Partajează Postat Noiembrie 22, 2014 i fut bwey si pe tine Link spre comentariu
dream.girl69 Reputație: 6150 Postat Noiembrie 22, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Romania Telefon: [email protected] Oras:Romania Partajează Postat Noiembrie 22, 2014 Si la masa nici nu ai fost cu noi......cheful acolo a inceput Sunt convinsa Apuci daaar niciodata sa nu spui niciodata! Sper sa mai fie ocazii si promit ca voi fi prezenta si la mas:* Link spre comentariu
dream.girl69 Reputație: 6150 Postat Noiembrie 22, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Romania Telefon: [email protected] Oras:Romania Partajează Postat Noiembrie 22, 2014 pe mine nu? Nici eu nu dorm Link spre comentariu
alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat Noiembrie 22, 2014 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Partajează Postat Noiembrie 22, 2014 Iubita acus vin in pat ....dezbracate Link spre comentariu
Vizitator apuci Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2014 Partajează Postat Noiembrie 22, 2014 Iubita acus vin in pat ....dezbracateGata....m-ati futut!! Acu biztos nu mai pot sa dorm Link spre comentariu
alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat Noiembrie 22, 2014 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Partajează Postat Noiembrie 22, 2014 Otiii stiu ca ai baut doar jack nu si cafea Link spre comentariu
papialex Reputație: 465 Postat Noiembrie 22, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Noiembrie 22, 2014 Hahaha ce bine ca m-am pus sa dorm inainte sa vad faza intre ele ca altfel nici eu nu mai aveam somn.Imi place ca nu m-a avertizat nimeni ce fete frumoase is acuma in Oradea. Toate m-au bombat vizual cand le-am vazut.Andreea unde te-ai ascuns pana acuma?Fatadinvis sper ca te muti si tu la Oradea dupa bebelusa bebeluselor. Bine bine vorbim vorbim, futem platim, dar ciorba cand o mancam? 1 Link spre comentariu
bazdkiii Reputație: 497 Postat Noiembrie 22, 2014 Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Partajează Postat Noiembrie 22, 2014 Domnilor, domnisoarelor, ma simt onorat ca am avut ocazia sa ma intalnesc cu voi!Cred ca a fost o intalnire foarte reusita si sper ca mai primti:p Daca aveti drumuri la cluj,sa nu uitati sa ma anuntati!Grija de voi si de gasca asta faina a "pacatosilor din oradea" ! Sa fiti iubiti/iubite!!va pup pe toti(pe fete d 2 ori:)) )Bazdkiiip.s.haideti la coffe...is undeva in centru ..singur.. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum