calunegru Reputație: 39 Postat August 23, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Maramures Telefon: [email protected] Oras:Maramures Partajează Postat August 23, 2013 Glumeam si eu cu voi. Va fac o bere pentru asta. @lubric, holly vine insa doar pe la 8. Eu ajung la 7 sigurStiam ca glumeai papi,mie chiar imi pare rau ca nu a iesit treaba cum imi programasem dar va fi si asta pe viitor.Sa aveti distractie faina si ne auzim. Bafta all !!! Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat August 23, 2013 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Partajează Postat August 23, 2013 Mersi ponei! Ne auzim... In fine... Cine mai vine? Haideti, nu fiti rusinosi! Link spre comentariu
calunegru Reputație: 39 Postat August 23, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Maramures Telefon: [email protected] Oras:Maramures Partajează Postat August 23, 2013 Mersi ponei! Ne auzim...In fine... Cine mai vine? Haideti, nu fiti rusinosi! lubricule am sa vin stai lin faza e ca abia mi sa limpezit apele.Pana luni trebuie sa stau in bacau ca sa-mi recuperez masina si una alta.Oricum pe viitor discutam si iesim.Distractie sa bei o bere si pt mn Bafta Link spre comentariu
papialex Reputație: 465 Postat August 23, 2013 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat August 23, 2013 Hai baieti nu fiti timizi.lasati nr tel sa va dau locatia Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat August 23, 2013 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Partajează Postat August 23, 2013 Ponei, o sa-mi fie greu... mai tre sa beau vreo 2 beri si pentru altii + portia mea. Lara, ne distram, dar iti simtim lipsa... Fuckerel, mai vii? Vezi PM pentru detalii! Link spre comentariu
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat August 23, 2013 Partajează Postat August 23, 2013 Beti o si pentru mine sau mancati o inghetata...sau ceva.... Link spre comentariu
calunegru Reputație: 39 Postat August 23, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Maramures Telefon: [email protected] Oras:Maramures Partajează Postat August 23, 2013 Te intaleg lubricule dra las ca beau eu si ma gandesc si la voi.Bine ca am scapat cu bine.... Dracul mereu are 99 de vieti si eu tot in picioare cad. Link spre comentariu
calunegru Reputație: 39 Postat August 23, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Maramures Telefon: [email protected] Oras:Maramures Partajează Postat August 23, 2013 Beti o si pentru mine sau mancati o inghetata...sau ceva.... Lasa Lara ca pt tn am sa beau eu in plus sa nul imbatam pe lubricu prea tare Link spre comentariu
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat August 23, 2013 Partajează Postat August 23, 2013 Cu cea bea pentru mine nu se imbata Dar nu prea cred ca bea el asa ceva.... Link spre comentariu
fuckster Reputație: 67 Postat August 23, 2013 Oras:Fuckster's Land Oras:Fuckster's Land Partajează Postat August 23, 2013 Imi pare rau ca nu am vazut in timp util, dar abia acum am intrat in casa, ce dracu' sa faci, trebuie sa mai si muncim. Promit ca la proxima intalnire nu lipsesc. Cum a decurs intalnirea? Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat August 23, 2013 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Partajează Postat August 23, 2013 Amatorule... Munca-i pentru tractoare! Intalnirea a fost super OK! Da un PM cu nr de telefon. Link spre comentariu
papialex Reputație: 465 Postat August 24, 2013 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat August 24, 2013 Frumoasa intalnire baieti. Ma bucur ca te-ai hotarat sa vii pana la urma @Fuckster. Sper sa o repetam cat mai curand Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat August 24, 2013 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Partajează Postat August 24, 2013 Ioai capu' meu... si nu-i de la bautura, e de la tigaia care am primito-n dar de la consoarta. Intr-adevar a fost una dintre cele mai faine intalniri. Link spre comentariu
papialex Reputație: 465 Postat August 24, 2013 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat August 24, 2013 cat timp nu baga divortu ii ok. Is curios cu arata cucuiul ala pe chelie ) Link spre comentariu
loverel Reputație: 430 Postat August 24, 2013 Oras:Oradea Town Oras:Oradea Town Partajează Postat August 24, 2013 valeeeeu... chiar m-as fi mirat sa nu ti-o iei in freza... intre ghilimele "freza" ) Link spre comentariu
papialex Reputație: 465 Postat August 24, 2013 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat August 24, 2013 vine cineva la micul dejun? daca da, lasati-mi un pm cu numarul de telefon Link spre comentariu
fuckster Reputație: 67 Postat August 24, 2013 Oras:Fuckster's Land Oras:Fuckster's Land Partajează Postat August 24, 2013 @Lubric & PapiAlex, acum am ajuns de la Cluj Sincer sa fiu, ma bucur ca am ajuns la intalnire, chiar daca a fost destul de devreme 01:30:D Am intalnit doi oameni super, Lubric si PapiAlex, care mi-au facut o primire calduroasa! Iar ce a urmat.. e istorie Link spre comentariu
papialex Reputație: 465 Postat August 27, 2013 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat August 27, 2013 Neata prieteni. Cine vine diseara la meciul cu Steaua? dati-mi pm cu nr de tel sa va sun daca nu il am deja Link spre comentariu
papialex Reputație: 465 Postat August 29, 2013 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat August 29, 2013 Salutare. Hai sa facem o intalnire si weekendul acesta. Scrieti fiecare cand puteti veni si ziua in care puteti veni (vineri, sambata, duminica ) ora 19:00 1. Alex indiferent de zi2. Lara Indiferent de zi3. Loverboy indiferent de zi4.5.etc PS: lara si lover mi-am permis sa vbesc in numele vostru ) Link spre comentariu
h0lyboy Reputație: 587 Postat August 29, 2013 Oras:West Country Oras:West Country Partajează Postat August 29, 2013 69.H0lyboy - de vineri pana luni... Ora?... După 20:13 încolo...! Link spre comentariu
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat August 29, 2013 Partajează Postat August 29, 2013 Papi,e ok,stii tu ce stii Dar io zic cel mai bine ori Vineri ori Sambata,daca mergem la locul obisnuit.Daca nu,chiar mi-e indiferent Link spre comentariu
fuckster Reputație: 67 Postat August 29, 2013 Oras:Fuckster's Land Oras:Fuckster's Land Partajează Postat August 29, 2013 Fuckster - Sambata dupa ora 20:00 Link spre comentariu
papialex Reputație: 465 Postat August 29, 2013 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat August 29, 2013 In cazul asta o vom face sambata la ora 20:00. Daca mai sunt doritori va asteptam cu drag. Nu fiti timizi ca nu muscam 1. Alex2. Lara3. Loverboy4. Hollyboy5. Fuckster6.7.etc Link spre comentariu
loverel Reputație: 430 Postat August 29, 2013 Oras:Oradea Town Oras:Oradea Town Partajează Postat August 29, 2013 Lubric merge la nunta.... pacat... si eu voi fi prezent daca nu plec la timisoara Link spre comentariu
papialex Reputație: 465 Postat August 29, 2013 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat August 29, 2013 la naiba pleci tu ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum