Sari la conținut

Intalnire Oradea

Lubric

Postări Recomandate

• Oras:de peste tot si de nicaieri

Da... asta asa-i, dar nu ma-nsor eu ca nu e legala bigamia si, in plus, nu vreau sa fiu pedepsit cu doua soacre - imi ajunge una. :P Imi pare rau ca nu pot ajunge! :(

Distractie placuta!

Link spre comentariu
  • Oras:Oradea

Neata confrati si surori :) 6 oameni suntem anuntati pana acuma ca venim. Se mai incumeta cineva? Daca da dati-mi pm cu numarul de telefon si ora la care pot sa va sun sa nu aveti probleme cu radaru ( daca aveti radar ).

Curaj curaj ca nu musca nimeni, cel putin baietii nu, pentru Lara nu garantez :))

Link spre comentariu

Ce faceti, copii, v-ati intalnit? ... Cine e prezent? La nunta e fain; am intalnit o fata de la un salon de masaj. E a doua oara cand patesc lucrul asta. :)

Link spre comentariu

In primul si primul rand, @ Totofreak2013, imi pare rau dar daca foloseste astfel de limbaj "zdrente" cand te referi la dame de companie nu prea vei avea loc in grupul nostru, cel putin din punctul meu de vedere. Noi ne tratam cu respect reciproc si avem cel putin pretentia asta de la toti oamenii noi care vor sa ni se alature la intalniri.

In grupul nostru se afla si o dama de companie, cum o sa o tratezi la masa? facand-o "zdreamta"?  :slap2

In al doilea rand, intalnirea de aseara a fost iar un succes. Ne-am adunat 6 oameni, printre care si un membru nou care a fost el mai timid la inceput dar sunt convins ca isi va da drumul. Intalnirea a continuat in orash intr-un club unde ne-am distrat asa cum eu cel putin nu m-am distrat de foarte multa vreme deoarece nu sunt "clubber" de pe la vreo 18 ani ^_^.

Atasez si o mica poza. Aseara am primit acordul lor sa o postez, sper ca nu doar din cauza influentei alcoolului :))

post-46699-0-73502300-1378037739_thumb.jpg

Va asteptam si weekendru viitor!

Link spre comentariu
Vizitator Crazy Lara
Reputație: 0

Chiar a fost foarte tare si eu m-am simtit foarte bine :D Eu chiar nu am mai reusit niciodata sa chefuiesc asa,cu oameni cu care nu am mai iesit in club niciodata.De asta ador gasca asta :* (Na,inca un motiv sa va mandriti :P)

Eu nu tin minte sa fi vorbit despre poza,dar cred ca sunt si alte lucruri,care nu le tin minte :P In schimb,stiu,ca se mai ascund acolo niste poze pe care nu sunt sigura,ca vreau sa le vad......

Link spre comentariu
Vizitator Crazy Lara
Reputație: 0

Ah,nu ma deranjeaza,nu de asta am zis.Doar ca nu-mi amintesc :P

Eu cred ca orice m-ati intrebat aseara am dat din cap,ca da  :laugh2

Sergiu,iti garantez ca langa mine esti in siguranta si in public si in particular ;)

Link spre comentariu
  • Oras:Oradea Town
  • Oras:Oradea Town

Da Papi...ai intrebat si ne-am dat acordul, doar sa nu se vada fatza...   pfff... nu m-am mai imbatat de 4 ani jumate :))  acum, ar cam fi cazul sa merg sa imi iau masina din centru :))    a fost o petrecere belea, superba, un grup excelent, niste prieteni adevarati...   

@totofreak ...  nu agreez deloc acel limbaj... sincer, nu mi-as permite sa vb asa nici macar de cele care stau pe borsului ... noi suntem un grup de oameni civilizati si chiar s-a legat o prietenie frumoasa intre noi...  si, e trist ca nu numai vorbesti asa despre fete si chiar gandesti despre ele asa...   pfff... lipsa de respect ..   in fine, nu e treaba mea...

Link spre comentariu

Bai hangoverilor, v-am invatat prost... intalniri, chefuri, fete/baieti... :D

Fuckerel, masaj din parti, dar ceva tot am facut! ;) O sa va povestesc la urmatoarea intalnire, daca nu uit. :P

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...