Lubric Reputație: 707 Postat August 30, 2013 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Partajează Postat August 30, 2013 Da... asta asa-i, dar nu ma-nsor eu ca nu e legala bigamia si, in plus, nu vreau sa fiu pedepsit cu doua soacre - imi ajunge una. Imi pare rau ca nu pot ajunge! Distractie placuta! Link spre comentariu
papialex Reputație: 465 Postat August 31, 2013 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat August 31, 2013 Neata confrati si surori 6 oameni suntem anuntati pana acuma ca venim. Se mai incumeta cineva? Daca da dati-mi pm cu numarul de telefon si ora la care pot sa va sun sa nu aveti probleme cu radaru ( daca aveti radar ).Curaj curaj ca nu musca nimeni, cel putin baietii nu, pentru Lara nu garantez ) Link spre comentariu
totofreak2013 Reputație: 90 Postat August 31, 2013 Oras:Vest Oras:Vest Partajează Postat August 31, 2013 o intrebare am si eu: care e media de varsta la aceste intalniri organizate cu peste 5 oameni ? Link spre comentariu
papialex Reputație: 465 Postat August 31, 2013 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat August 31, 2013 32 26 25 24 26 24 Link spre comentariu
h0lyboy Reputație: 587 Postat August 31, 2013 Oras:West Country Oras:West Country Partajează Postat August 31, 2013 26.16....avem unul care trage rău la cantar... Ca altfel ar fii mai apropiata de cea a Viitorului Constanța!!! Link spre comentariu
papialex Reputație: 465 Postat August 31, 2013 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat August 31, 2013 ))))). Media de varsta e ok Toto, stai linistit. Toata lumea e de gasca Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat August 31, 2013 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Partajează Postat August 31, 2013 Bine ca nu vin eu... As trage balanta catre 40... Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat August 31, 2013 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Partajează Postat August 31, 2013 Ce faceti, copii, v-ati intalnit? ... Cine e prezent? La nunta e fain; am intalnit o fata de la un salon de masaj. E a doua oara cand patesc lucrul asta. Link spre comentariu
papialex Reputație: 465 Postat August 31, 2013 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat August 31, 2013 Dada neam întâlnit. Ii super. Suntem 5 și mai tare sa vina Hollyboy. Cred ca se prelungește și seara asta. Pai zis să-ți facă un masaj sa nu dai banii degeaba la nunta Link spre comentariu
totofreak2013 Reputație: 90 Postat Septembrie 1, 2013 Oras:Vest Oras:Vest Partajează Postat Septembrie 1, 2013 e perfect, credeam ca sunt singurul de varsta apropiata cu a mediei care da banii la zdrente ))) Link spre comentariu
papialex Reputație: 465 Postat Septembrie 1, 2013 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Septembrie 1, 2013 In primul si primul rand, @ Totofreak2013, imi pare rau dar daca foloseste astfel de limbaj "zdrente" cand te referi la dame de companie nu prea vei avea loc in grupul nostru, cel putin din punctul meu de vedere. Noi ne tratam cu respect reciproc si avem cel putin pretentia asta de la toti oamenii noi care vor sa ni se alature la intalniri.In grupul nostru se afla si o dama de companie, cum o sa o tratezi la masa? facand-o "zdreamta"? In al doilea rand, intalnirea de aseara a fost iar un succes. Ne-am adunat 6 oameni, printre care si un membru nou care a fost el mai timid la inceput dar sunt convins ca isi va da drumul. Intalnirea a continuat in orash intr-un club unde ne-am distrat asa cum eu cel putin nu m-am distrat de foarte multa vreme deoarece nu sunt "clubber" de pe la vreo 18 ani . Atasez si o mica poza. Aseara am primit acordul lor sa o postez, sper ca nu doar din cauza influentei alcoolului ) Va asteptam si weekendru viitor! Link spre comentariu
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2013 Partajează Postat Septembrie 1, 2013 Chiar a fost foarte tare si eu m-am simtit foarte bine Eu chiar nu am mai reusit niciodata sa chefuiesc asa,cu oameni cu care nu am mai iesit in club niciodata.De asta ador gasca asta (Na,inca un motiv sa va mandriti ) Eu nu tin minte sa fi vorbit despre poza,dar cred ca sunt si alte lucruri,care nu le tin minte In schimb,stiu,ca se mai ascund acolo niste poze pe care nu sunt sigura,ca vreau sa le vad...... Link spre comentariu
sergiu_fere Reputație: 111 Postat Septembrie 1, 2013 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Septembrie 1, 2013 .......sa va fie de bine. .....MS de primire a fost foarte calduroasaA si apropo stati linistiti,,Lara nu musca,,,,,cel putin in public nu,,,,, Sa ne vedem cu bine si in vitor si cati mai multi . Link spre comentariu
papialex Reputație: 465 Postat Septembrie 1, 2013 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Septembrie 1, 2013 Femeie v-am intrebat pe toti daca sa pun poza si ati dat din cap ca da ). Daca vrei te scot din eaMa bucur ca ti-a placut sergiulica, te mai asteptam Link spre comentariu
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2013 Partajează Postat Septembrie 1, 2013 Ah,nu ma deranjeaza,nu de asta am zis.Doar ca nu-mi amintesc Eu cred ca orice m-ati intrebat aseara am dat din cap,ca da Sergiu,iti garantez ca langa mine esti in siguranta si in public si in particular Link spre comentariu
totofreak2013 Reputație: 90 Postat Septembrie 1, 2013 Oras:Vest Oras:Vest Partajează Postat Septembrie 1, 2013 @Papi ... imi cer scuze, inlocuiesc cuvantul respectiv cu dame Lara stie ca o respect f mult si astept s-o vizitez Link spre comentariu
loverel Reputație: 430 Postat Septembrie 1, 2013 Oras:Oradea Town Oras:Oradea Town Partajează Postat Septembrie 1, 2013 Da Papi...ai intrebat si ne-am dat acordul, doar sa nu se vada fatza... pfff... nu m-am mai imbatat de 4 ani jumate ) acum, ar cam fi cazul sa merg sa imi iau masina din centru ) a fost o petrecere belea, superba, un grup excelent, niste prieteni adevarati... @totofreak ... nu agreez deloc acel limbaj... sincer, nu mi-as permite sa vb asa nici macar de cele care stau pe borsului ... noi suntem un grup de oameni civilizati si chiar s-a legat o prietenie frumoasa intre noi... si, e trist ca nu numai vorbesti asa despre fete si chiar gandesti despre ele asa... pfff... lipsa de respect .. in fine, nu e treaba mea... Link spre comentariu
papialex Reputație: 465 Postat Septembrie 1, 2013 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Septembrie 1, 2013 ti-ai lasat masina in centru? ))))))))))))) Link spre comentariu
fuckster Reputație: 67 Postat Septembrie 1, 2013 Oras:Fuckster's Land Oras:Fuckster's Land Partajează Postat Septembrie 1, 2013 O intalnire pe cinste! A fost legen...wait for it.. daryyyyyy!!!! Link spre comentariu
papialex Reputație: 465 Postat Septembrie 1, 2013 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Septembrie 1, 2013 hahaha. how i met your mother Link spre comentariu
fuckster Reputație: 67 Postat Septembrie 1, 2013 Oras:Fuckster's Land Oras:Fuckster's Land Partajează Postat Septembrie 1, 2013 Absolut Lubric pe unde esti tata? Ce ai rezolvat cu masajul? De nunta nu te mai intreb.. Link spre comentariu
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2013 Partajează Postat Septembrie 1, 2013 O intalnire pe cinste! A fost legen...wait for it.. daryyyyyy!!!!Cuvantul potrivit! Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat Septembrie 1, 2013 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2013 Bai hangoverilor, v-am invatat prost... intalniri, chefuri, fete/baieti... Fuckerel, masaj din parti, dar ceva tot am facut! O sa va povestesc la urmatoarea intalnire, daca nu uit. Link spre comentariu
fuckster Reputație: 67 Postat Septembrie 1, 2013 Oras:Fuckster's Land Oras:Fuckster's Land Partajează Postat Septembrie 1, 2013 Doar nu ti-ai combinat nevasta la un threesome? Link spre comentariu
papialex Reputație: 465 Postat Septembrie 1, 2013 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Septembrie 1, 2013 asteptam recenzie ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum