camarro Reputație: 2978 Postat Iunie 5, 2015 Oras:RO Oras:RO Partajează Postat Iunie 5, 2015 Intalnirea de astazi se amana pentru saptamana viitoare.Saptamana viitoare am drum si eu pe acolo, daca primiti di colaboratori cred ca mi-ar face placere sa bem ceva impreuna.Toate cele bune 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2015 Partajează Postat Iunie 5, 2015 Esti binevenit Camarro. Link spre comentariu
camarro Reputație: 2978 Postat Iunie 5, 2015 Oras:RO Oras:RO Partajează Postat Iunie 5, 2015 Cu voi chiar as bea ceva ,In ce zi v-ati gandit sa va intalniti? Link spre comentariu
Vizitator Tony Soprano Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2015 Partajează Postat Iunie 5, 2015 Cu voi chiar as bea ceva ,In ce zi v-ati gandit sa va intalniti?Vineri......ala e ziua noastra 1 Link spre comentariu
alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat Iunie 6, 2015 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Partajează Postat Iunie 6, 2015 Deci pana la urma face cineva o lista cu cei care vin? Eu is prima 1 Link spre comentariu
Vizitator Tony Soprano Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2015 Partajează Postat Iunie 6, 2015 Eu is prima Iar eu apuc nr2 de pe lista! Link spre comentariu
alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat Iunie 6, 2015 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Partajează Postat Iunie 6, 2015 Iar eu apuc nr2 de pe lista! Oo buun .Nr 3 este adutu ))) 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2015 Partajează Postat Iunie 9, 2015 Eu nu sunt in localitate in acest sfarsit de saptamana, deci nu pot onora cu prezenta intalnirea. Link spre comentariu
alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat Iunie 9, 2015 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Partajează Postat Iunie 9, 2015 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2015 Partajează Postat Iulie 6, 2015 Vineri 7 august...........mare chef mare. http://www.sherv.net/cm/emo/dancing/happy-times-smiley-emoticon.gif Doritorii sunt invitati sa se inscrie pe lista. P.S. Sarbatorim un membru drag tuturor. 1.Adrian10 10 1 Link spre comentariu
Vizitator pustiu84 Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2015 Partajează Postat Iulie 6, 2015 Pustiu84 is going ) Link spre comentariu
Vizitator apuci Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2015 Partajează Postat Iulie 6, 2015 P.S. Sarbatorim un membru drag tuturor. Sper sa fie asa cum zici! Pentru cheful asta ies si eu din hibernare PS: Adrian a fost "desemnat" ca voluntar (multumesc frate! ) organizator petrecere. Cu orice intrebare puteti sa-l contactati in PM....daca si-a golit mesageria si e functional acum Eu va astept cu MARE drag pe toti, cei care ma cunoasteti.....poate sa fie si doar virtual cunostinta. Deci lista:1. Adrian102. Pustiu3. Apuci.....aka Tony Soprano 5 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2015 Partajează Postat Iulie 6, 2015 Cu orice intrebare puteti sa-l contactati in PM....daca si-a golit mesageria si e functional acum Toti ati vazut ca mi-e plina mesageria. 10 1 Link spre comentariu
lukyy73 Reputație: 8217 Postat Iulie 6, 2015 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Iulie 6, 2015 Ti-e full mesageria vroiam sa-ti trimit un mesaj.Nu vrei sa-ti stergi din ea? Toti ati vazut ca mi-e plina mesageria. Da. 3 Link spre comentariu
Vizitator apuci Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2015 Partajează Postat Iulie 6, 2015 1. Adrian10 2. Pustiu 3. Apuci.....aka Tony Soprano 4. Lubric....confirmare telefonica 5. Balkan ...... 2 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Iulie 6, 2015 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Iulie 6, 2015 1. Adrian102. Pustiu3. Apuci.....aka Tony Soprano 4. Lubric....confirmare telefonica5. Balkan......io=JUSTLOVE 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2015 Partajează Postat Iulie 6, 2015 Hai ca ne strangem. Link spre comentariu
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2015 Partajează Postat Iulie 6, 2015 Oh, mi-ar fi placut tare mult..... Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Iulie 6, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Iulie 6, 2015 Pentru cheful asta ies si eu din hibernare Na, asa, Apuci, wb Link spre comentariu
alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat Iulie 6, 2015 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Partajează Postat Iulie 6, 2015 And me apuci mama iese ca anu trecut? hihi ma bag pe lista vesela Link spre comentariu
Vizitator apuci Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2015 Partajează Postat Iulie 6, 2015 Oh, mi-ar fi placut tare mult..... Si....de ce nu? apuci mama iese ca anu trecut? Sau mai bine! Cassy, avem loc si pentru tine pe lista. Dupa atatea "stress"...putina veselie ar merge! (sper din toata inima ca in aceea data,deja sa ai si tu o veste ce merita sarbatorit!) Link spre comentariu
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Iulie 7, 2015 Partajează Postat Iulie 7, 2015 Si....de ce nu? Nu voi fi acasa in perioada aia Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 7, 2015 Partajează Postat Iulie 7, 2015 Naspa Link spre comentariu
zeppelin Reputație: 749 Postat Iulie 7, 2015 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Iulie 7, 2015 Imi pare rau ca eu nu pot fi prezent, ...nu poti sa fii cu toate, o sa fiu in concediu...sper totusi sa ,,inot" cu o ,,sirena" la Constanta, ma voi gandi la voi ce fain o sa va distrati 1 Link spre comentariu
crissu Reputație: 4142 Postat Iulie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 7, 2015 Imi pare rau ca eu nu pot fi prezent, ...nu poti sa fii cu toate, o sa fiu in concediu...sper totusi sa ,,inot" cu o ,,sirena" la Constanta, ma voi gandi la voi ce fain o sa va distratisunt sirene pe aici pe la mine? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum