Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 7, 2015 Partajează Postat Iulie 7, 2015 Zeppe, ia-ti o zi libera din concediu si hai la intalnire. :D Link spre comentariu
zeppelin Reputație: 749 Postat Iulie 7, 2015 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Iulie 7, 2015 sunt sirene pe aici pe la mine? Link spre comentariu
zeppelin Reputație: 749 Postat Iulie 7, 2015 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Iulie 7, 2015 Sunt multe Crissu!... daca nu sunt la Constanta, atunci unde? Link spre comentariu
sergiu_fere Reputație: 111 Postat Iulie 8, 2015 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Iulie 8, 2015 7. Copilul cuminte. Sper SA ajung de la Mare. ... Link spre comentariu
Vizitator apuci Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2015 Partajează Postat Iulie 8, 2015 7. Copilul cuminte. Sper SA ajung de la Mare. ...1. Adrian102. Pustiu3. Apuci.....aka Tony Soprano 4. Lubric....confirmare telefonica5. Balkan6. Justlove7. Alinuta8.Sergiu_fere aka Copilul cuminte Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Iulie 8, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Iulie 8, 2015 Mi-ar place si mie sa vin, dar inca nu stiu ce program o sa am in august.. mai vedem .. si daca Lara nu e acasa cu cine mai stau la mici barfe, dar mici de tot? Cassy, avem loc si pentru tine pe lista. Dupa atatea "stress"...putina veselie ar merge! (sper din toata inima ca in aceea data,deja sa ai si tu o veste ce merita sarbatorit!) Link spre comentariu
shiva Reputație: 3141 Postat Iulie 8, 2015 Oras:Vest Oras:Vest Partajează Postat Iulie 8, 2015 1. Adrian102. Pustiu3. Apuci.....aka Tony Soprano 4. Lubric....confirmare telefonica5. Balkan6. Justlove7. Alinuta8.Sergiu_fere aka Copilul cuminte hai ca ma bag si eu pe combinatie, 95% sigur Link spre comentariu
crissu Reputație: 4142 Postat Iulie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 9, 2015 7. Copilul cuminte. Sper SA ajung de la Mare. ...sa nu uiti sa-i spui lui zepe ce sirene gasesti! Link spre comentariu
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2015 Partajează Postat Iulie 9, 2015 Mi-ar place si mie sa vin, dar inca nu stiu ce program o sa am in august.. mai vedem .. si daca Lara nu e acasa cu cine mai stau la mici barfe, dar mici de tot? Mda, mi-e cam dor de micutele noastre Link spre comentariu
alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat Iulie 9, 2015 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Partajează Postat Iulie 9, 2015 Mi-ar place si mie sa vin, dar inca nu stiu ce program o sa am in august.. mai vedem .. si daca Lara nu e acasa cu cine mai stau la mici barfe, dar mici de tot? Daca nu ii lara stam amandoua la pocesti )) Link spre comentariu
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Iulie 9, 2015 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Partajează Postat Iulie 9, 2015 Daca nu ii lara stam amandoua la pocesti )) La pocesti stai cu mine dupa o sticla de vodca. Link spre comentariu
alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat Iulie 9, 2015 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Partajează Postat Iulie 9, 2015 La pocesti stai cu mine dupa o sticla de vodca. . ...Mno stam la povesti da dupa o sticla de jack Link spre comentariu
Vizitator apuci Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2015 Partajează Postat Iulie 9, 2015 La pocesti stai cu mine dupa o sticla de vodca. Fara multa vorbe.....baga-te pe lista!!! Pai esti unu dintre cei pentru care a fost amanat pe 7 aug intalnirea.....si inca nu esti pe lista?! Intalnire 07.081. Adrian102. Pustiu3. Apuci.....aka Tony Soprano 4. Lubric....confirmare telefonica5. Balkan6. Justlove7. Alinuta8.Sergiu_fere aka Copilul cuminte9. Shiva10. Cristina Pepsi 2 Link spre comentariu
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Iulie 9, 2015 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Partajează Postat Iulie 9, 2015 Fara multa vorbe.....baga-te pe lista!!! Pai esti unu dintre cei pentru care a fost amanat pe 7 aug intalnirea.....si inca nu esti pe lista?! Wtf? Intalnire amanata pentru mine si eu nu stiu asta? Ia te rog sa nu mai dezinformezi poporul. Referitor la liste, ma cunosti foarte bine, prefer sa fac nu sa spun. 1 5 Link spre comentariu
Vizitator apuci Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2015 Partajează Postat Iulie 9, 2015 Referitor la liste, ma cunosti foarte bine, prefer sa fac nu sa spun. Pai da! Am avut informatii ca pe 1 Aug ai program deja Iar eu prefer sa te vad pe lista! Intalnire 07.08 (lista actualizata)1. Adrian102. Pustiu3. Apuci.....aka Tony Soprano 4. Lubric....confirmare telefonica5. Balkan6. Justlove7. Alinuta8.Sergiu_fere aka Copilul cuminte9. Shiva10. Cristina Pepsi11. Pokkeras 2 Link spre comentariu
Vizitator pustiu84 Reputație: 0 Postat Iulie 10, 2015 Partajează Postat Iulie 10, 2015 Cine-i Cristina Pepsi? Link spre comentariu
Vizitator apuci Reputație: 0 Postat Iulie 10, 2015 Partajează Postat Iulie 10, 2015 Cine-i Cristina Pepsi?O "prieten"-a comun cu Lubric ....a participat deja la vre-o 3-4 intalniri! 2 Link spre comentariu
Vizitator pustiu84 Reputație: 0 Postat Iulie 10, 2015 Partajează Postat Iulie 10, 2015 ) ok, stiu O "prieten"-a comun cu Lubric ....a participat deja la vre-o 3-4 intalniri! Link spre comentariu
baszok bele Reputație: 581 Postat Iulie 11, 2015 Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Partajează Postat Iulie 11, 2015 Pai da! Am avut informatii ca pe 1 Aug ai program deja Iar eu prefer sa te vad pe lista! Intalnire 07.08 (lista actualizata)1. Adrian102. Pustiu3. Apuci.....aka Tony Soprano 4. Lubric....confirmare telefonica5. Balkan6. Justlove7. Alinuta8.Sergiu_fere aka Copilul cuminte9. Shiva10. Cristina Pepsi11. Pokkeras12. BASZOK BELE ???In primul rand,multumesc mult pentru invitatia lansata,Apuci.Nu ti-am mai raspuns la mesajul de pe tel. de teama sa nu deranjez.Cu siguranta am sa fiu nr. 12 in caz ca nu intervin probleme majore,care din pacate imi cam dau tarcoale in ultima vreme.Sicer,mi-e tare dor sa va reintalnesc. Nu promit nimic,dar daca pot,vin. 3 Link spre comentariu
mirceasex Reputație: -663 Postat Iulie 16, 2015 Oras:romania Oras:romania Partajează Postat Iulie 16, 2015 eu pot veni? Link spre comentariu
Vizitator apuci Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2015 Partajează Postat Iulie 16, 2015 eu pot veni?PM me! Apoi discutam Link spre comentariu
alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat Iulie 16, 2015 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Partajează Postat Iulie 16, 2015 Apuci mama tin sa te dezamagesc de data asta...nu voi participa la intalnire insa de ziua ta vezi ca te sun! Te tuca bebe si la multi ani de pe acum 1 Link spre comentariu
Vizitator apuci Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2015 Partajează Postat Iulie 16, 2015 Apuci mama tin sa te dezamagesc de data asta...nu voi participa la intalnire insa de ziua ta vezi ca te sun! Te tuca bebe si la multi ani de pe acum .....deja incepe cu retrtagerile, e petrecere....nu razboi!! Link spre comentariu
alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat Iulie 16, 2015 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Partajează Postat Iulie 16, 2015 Stiu apuci mama da mi-am schimbat planurile pe termen lung sau nu ai observat ca nu mai stau mult in meseria asta no las ca o sa fie distractie si fara mine Link spre comentariu
Vizitator apuci Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2015 Partajează Postat Iulie 16, 2015 Intalnire 07.08 (lista actualizata) 1. Adrian10 2. Pustiu 3. Apuci.....aka Tony Soprano 4. Lubric....confirmare telefonica 5. Balkan 6. Justlove 7. Alinuta 8.Sergiu_fere aka Copilul cuminte 9. Shiva 10. Cristina Pepsi 11. Pokkeras 12. BASZOK BELE Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum