Sari la conținut

Rafaela ofer oral cu Deepthroat ❤

Postări Recomandate

Postat

Bună seara, dragii mei! Sper că ați fost cuminți cât timp am lipsit eu!Mie mi-a fost dor de voi și de clipele frumoase pe care le-am simțit împreună ❤❤Așa că nu am mai rezistat și mâine, după ora 14, voi fi în locație și vă voi aștepta!Vă pup și vă aștept cu drag!

• Like 1
Postat

Prețurile au rămas aceleași. 150NR/250H, NP, ON deepthroat, CIM-ul este extra la număr, dacă preferi să alegi ca la finalizare să înghit, este extra.

0749814991

• Like 2
  • Oras:Iasi
Postat

Am lasat mesaj ieri pentru o programare dar nu am primit nici un semn .... as vrea sa stiu cum pot sa ma programez pentru maine dupa ora 14.Astept un raspuns.

Vizitator p1ctorul
Reputație: 0
Postat

Bună și cât ar însemna extra dacă se poate sa ne spui?

niciun raspuns...

• Like 2
Postat

Fratilor, fata a lipsit 5 saptamani, e dorita de pula, sta infipta nonstop, de aia nu raspunde, nu e clar?

• Like 2
  • Oras:Ia Si Fugi
  • Oras:Ia Si Fugi
Postat

Ne zici ca incepi lucrul pe 22 mai si mai sus ne zici ca anunti cand incepi "job-ul" ? Wtf ? Esti ok ?

• Like 2
Postat

Bună dimineața, dragii mei! Sper că va fost dor de mine, pentru că mie mi-a fost!😠așa că, începând de astăzi, vă aștept în locație să petrecem clipele frumoase pierduteâ¤ðŸ˜˜ðŸ˜ðŸ˜

• Like 2
Postat

Te rog sa lasi in numar de contact..la cel de aici..intra mesageria vocală,merci.

• Like 2

• Membru Premium
Postat

Gând la gând cu bucurie!Bine ai revenit,sentimentul este reciproc!

• Like 3

Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu  despre noi.
Ele ne spun cine suntem. Ne  definesc.

Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...