Sari la conținut

Matura buna

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Am sunat eu...

Servicii:

Oral cu CIM+normal+anal= 150fin, 250ora

Locație:

Intersecție Cantemir cu Budapesta

Voce calda, plăcută, amabila, care chiar te incita sa mergi.... susține ca are vârsta prescrisa in anunț și program pana la ora 22:00

Nu știu ce sa zic, ma incitatat intr-un fel la telefon sa merg, este foarte drăguța dar nu știu de ce am o anumită reținere probabil zona... din câte știu sunt multe cuiburi prin zona cu Peștișori...

Voi ce credeți?

• Like 2
  • Oras:bucuresti
Postat

Sunt puține mature de calitate. Pare a fi ceva interesant. Poate ar merita inspectată.

Postat

Am verificat im aceasta seara anunțul acesta, ca am zis dacă nu încerci nu ai de unde sa despre ce este vorba. Am sunat dinou și am stabilit o programare .... ca na ce poate sa se întâmple, nu ți place nu intri și gata.... cer dinou detali servici, locație și preț... le primesc rapid răspuns și ii dau bice pana la Budapesta blocul cu Raiffaisen in același bloc cu Andra25 de la Top.... urc la etajul 5 este deasupra Andrei... , și întâlnesc o doamna foarte bine echipata din toate punctele de vedere, țin sa menționez ca fotografiile sunt 100% reale , nu mi-a venit sa cred, chiar o doamna matura buna care greu mai întâlnești... ma poftește in apartament, intram in camera de lucru, ma întreabă dacă vreau la baie și cât vreau sa stau... am ales varianta de 150 pentru o finalizare... ma duc rapid pana la baie, ma spăl puțin și revin in camera, doamna ma aștepta in picioare, si a început sa îmi mângâie camaradul... simțeam ca nu mai pot și îmi venea sa cred ce am descoperit... se pune ușor pe pat și începe un oral adânc pana in gât cu saliva cu tot ce trebuie, cu inecaturi cu tot, tot., cu lins de ouoo .. exact ca o mama D-asta care iti faci fantezi cu ea simteam ca nu mai pot și ii spun sa trecem la capitolul următor... , pune rapid un balonasi și ii o rog sa se pună pe spate, își da lenejeria jos și că să văd ca doamna avea și model pubian, cum nu am mai văzut mai bine 3,4ani, introduc eu ce introduc și o rog sa trecem la anal ca simteam ca explodez și vroiam sa văd și cum este și cu analul, pompez ce pompez și la anal in poziția misionar și ii spun sa se pună capra ca doream sa văd și posteriorul din anal... , se conformează fără probleme și fără comentarii... este o femeie jos pălăria!, continuu și așa câteva minute si deja camaradul dădea semne de explozie... scot răpi prezervativul și doamna sare rapid sa culeagă toate roadele... la fel ca și la început pana in gat, gat ... deci ma îngenucheați definitv... coleteaza rapid tot roadele, îmi da un șervețel și pleacă victorioasa spre baie....revine răpid și o iau și eu spre baita pentru o mică igienizare... discutam puțin in timp ce ma echipez și i-am sugerat sa acceseze și dansa comunitatea noastră de nimfomani ca sunt mulți membri pasionați de mature și nu au încredere sa se ducă fără ca sa cunoasaca...

Deci notele mele sunt 10 pe linie cu felicitări atitudine, servici, seriozitate etc... nu am nimic de reproșat, nu a comentat absolut nimic.

Am promis doamnei ca o sa revin cel puțin la 3,4 zile..

Deci in concluzie acest anunț sa verificat și puteți merge cu încredere!

O seara buna sa aveți!

• Like 16
  • Telefon: 0744304468
Postat

Am verificat im aceasta seara anunțul acesta, ca am zis dacă nu încerci nu ai de unde sa despre ce este vorba. Am sunat dinou și am stabilit o programare .... ca na ce poate sa se întâmple, nu ți place nu intri și gata.... cer dinou detali servici, locație și preț... le primesc rapid răspuns și ii dau bice pana la Budapesta blocul cu Raiffaisen in același bloc cu Andra25 de la Top.... urc la etajul 5 este deasupra Andrei... , și întâlnesc o doamna foarte bine echipata din toate punctele de vedere, țin sa menționez ca fotografiile sunt 100% reale , nu mi-a venit sa cred, chiar o doamna matura buna care greu mai întâlnești... ma poftește in apartament, intram in camera de lucru, ma întreabă dacă vreau la baie și cât vreau sa stau... am ales varianta de 150 pentru o finalizare... ma duc rapid pana la baie, ma spăl puțin și revin in camera, doamna ma aștepta in picioare, si a început sa îmi mângâie camaradul... simțeam ca nu mai pot și îmi venea sa cred ce am descoperit... se pune ușor pe pat și începe un oral adânc pana in gât cu saliva cu tot ce trebuie, cu inecaturi cu tot, tot., cu lins de ouoo .. exact ca o mama D-asta care iti faci fantezi cu ea simteam ca nu mai pot și ii spun sa trecem la capitolul următor... , pune rapid un balonasi și ii o rog sa se pună pe spate, își da lenejeria jos și că să văd ca doamna avea și model pubian, cum nu am mai văzut mai bine 3,4ani, introduc eu ce introduc și o rog sa trecem la anal ca simteam ca explodez și vroiam sa văd și cum este și cu analul, pompez ce pompez și la anal in poziția misionar și ii spun sa se pună capra ca doream sa văd și posteriorul din anal... , se conformează fără probleme și fără comentarii... este o femeie jos pălăria!, continuu și așa câteva minute si deja camaradul dădea semne de explozie... scot răpi prezervativul și doamna sare rapid sa culeagă toate roadele... la fel ca și la început pana in gat, gat ... deci ma îngenucheați definitv... coleteaza rapid tot roadele, îmi da un șervețel și pleacă victorioasa spre baie....revine răpid și o iau și eu spre baita pentru o mică igienizare... discutam puțin in timp ce ma echipez și i-am sugerat sa acceseze și dansa comunitatea noastră de nimfomani ca sunt mulți membri pasionați de mature și nu au încredere sa se ducă fără ca sa cunoasaca...

Deci notele mele sunt 10 pe linie cu felicitări atitudine, servici, seriozitate etc... nu am nimic de reproșat, nu a comentat absolut nimic.

Am promis doamnei ca o sa revin cel puțin la 3,4 zile..

Deci in concluzie acest anunț sa verificat și puteți merge cu încredere!

O seara buna sa aveți!

Tu la care ai fost? Cea din primul set de poze cu telefon 0732198230 sau la cea din al doilea set de poze cu telefonul 0732198207? Mie personal doamna din al doilea set de poze mi se pare mai incitanta.

• Like 1
Postat

Tu la care ai fost? Cea din primul set de poze cu telefon 0732198230 sau la cea din al doilea set de poze cu telefonul 0732198207? Mie personal doamna din al doilea set de poze mi se pare mai incitanta.

Am sunat la cea cu primul set de poze 0732198230 pozele sunt făcute in camera de lucru

Postat

Am sunat la cea cu primul set de poze 0732198230 pozele sunt făcute in camera de lucru

Inseamna ca cea din al doilea set de poze, 0732198207, este colega. Ai vazut-o din intamplare?

Postat

Inseamna ca cea din al doilea set de poze, 0732198207, este colega. Ai vazut-o din intamplare?

nu am văzut o , dar am înțeles ca face doar dominare colega
  • Like 1
Postat

Salutare, ieri am vizitat-o si eu pe Dana parca asa azis c-o chiama. Intr-adevar fratele ">new_cont_users<" are dreptate in mare parte,acuma gusturile nu se discuta plus clik-ulpe care il faci cu femeia in cauza.

Pozele sunt reale sunt facute in camera ei, peminenu pot zice ca m-a dat pe spate nici oralul nici prestare celorlate servicii.

Locatie: 8 b-dul Dimitrie Cantemir nr 13, curata, probabil singura in locatie, eu nu am auzit penimeni, depunctez mult pt ca la baie avea un singur sapun lichid si un sapun solid,plmcu sa te speli cu sapun solid care posibil l-au folosit altii la cur care pot avea hemoroizi si nici un gel nimic;

Aspect: 8, miniona rau cred ca nu are mai mult de 1.65 si putin plinuta, tateke lasate rau dar sa zicem si din cauza varstei, fata comuna nu sa iti ridice pula in pantaloni daca o vezi pe strada;

Oral: 8.5 fara capison nu reuseste deep,dar atentie la vecinatati, le acorda atentie, pusa sa presteze vreo 10 min parca nu cu suflet ci mai mult mecanic;

Normal: nu sm bagat-o acolo;

Anal: 8.5 cu capison, a dat mult si pe piza si pe gaura curului si pe capison cred ca creama era si nu gel sau alceva, pompat in umeri craci se vedea ca o xam durea am inceput usor si sm marit ritmul gradual dar csnd o varam pe toata in pozitia asta o vedeam cum se umfla in burta 😅😅;

Pret: 150 ron/o finalizare aprox 30 - 35 min cu dus cu tot;

De revenit: eu nu, dar cine vrea o milf-a puteti s-o vizitati, pretul putin cam maredin punctul meu de vedere tinand cont ca numai este tanara si cu carnea tare pe ea, a fost o experienta.

Sa auzim numai de bune.

• Like 12
Postat

Locatia este pe Cantemir,ca punct de reper shaorma Dristor,pretul este de 300 ora

• Like 2
  • Minus 6
Postat

Tarif de top!

Eu zic ca nu merita tariful asta dar fiecare cere cat vrea iar noi nu suntem obligati sa dam banii astia daca nu ne place femeia.Multumim si plecam

• Like 4
  • Minus 5
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

150 cu 250 finalizare cu cim si surpriza...anal neprotejat daca igiena ta este buna. Concluziile le trageti singuri...

• Like 1
Postat

Buna seara, voiam sa clarific un detaliu in legatura cu pretul. Este 150 lei fin si 250 lei ora

O seara placuta sa aveti si multumesc pentru aprecieri !

• Like 1
  • Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat

Buna seara, voiam sa clarific un detaliu in legatura cu pretul. Este 150 lei fin si 250 lei ora

O seara placuta sa aveti si multumesc pentru aprecieri !

Ar trebui sa clarifici si afirmatia lui Laury cu privire la analul neprotejat

Postat

Ar trebui sa clarifici si afirmatia lui Laury cu privire la analul neprotejat

Probabil ca la cati clienti are este un efort foarte mare pentru ea ca sa foloseasca doua prezervative,unu pentru normal si altul pentru oral si normal.Ea nu constietizeaza la ce pericol se expune

Postat

Buna ziua din nou, da se poate si analul neprotejat daca veniti cu analizele recente

Eu le am la mine ! iar Dnl “ cinestie” cred ca nu este corect sa faceti niste afirmatii la adresa unei persoane pe care nu o cunoasteti. Nu va convine ceea ce ofer s au orice altceva, nu veniti . O zi frumoasa va doresc !

Postat

Buna ziua din nou, da se poate si analul neprotejat daca veniti cu analizele recente

Eu le am la mine ! iar Dnl “ cinestie” cred ca nu este corect sa faceti niste afirmatii la adresa unei persoane pe care nu o cunoasteti. Nu va convine ceea ce ofer s au orice altceva, nu veniti . O zi frumoasa va doresc !

Baaaaaaaa!

Postat

Fost, vazut, futut, plecat.....nu mai revin, mai bine ma duc la baba siliconata din Militari Residence.

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...