magiun Reputație: 455 Postat Februarie 12, 2019 Oras:🖕 Oras:🖕 Postat Februarie 12, 2019 Lasă l aci te" vede "totii...
magiun Reputație: 455 Postat Februarie 12, 2019 Oras:🖕 Oras:🖕 Postat Februarie 12, 2019 Ba da dar nu știu sa pun topic la testatepune l la congelator..
criss8763 Reputație: -74 Postat Februarie 12, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bulevardul Unirii nr. 80 Telefon: [email protected] Oras:Bulevardul Unirii nr. 80 Autor Postat Februarie 12, 2019 Nu merge sa pun la testate! 1
criss8763 Reputație: -74 Postat Februarie 12, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bulevardul Unirii nr. 80 Telefon: [email protected] Oras:Bulevardul Unirii nr. 80 Autor Postat Februarie 12, 2019 Bună. Ma numesc Cristina. Am revenit din nou♥️Am 20 de ani, par șaten, lung, 1.68 înălțime, 50kg.slim.pozele sunt reale, needitate. Igienica, comunicativa și fără graba. Preturi :-150 finalizarea (20 de minute) oral, normal, ambele protejat-200 ora, oral, normal, ambele protejate -Oralul poate fii neprotejat (în funcție și de igiena bărbatului) cu finalizare corporala, 50 de lei în plus.-Se includ sarutarile corporale si fk(dacă dorește).Zona Militari punct de reper Gorjului.-Fac și deplasări la hotel sau la tine acasă. Pentru deplasări este 300 de lei ora +100 de lei taxiu.0739423917 răspund la mesaje normal sau pe WhatsApp. Pentru mai multe mesaje lăsați mi mesaj 2
magiun Reputație: 455 Postat Februarie 12, 2019 Oras:🖕 Oras:🖕 Postat Februarie 12, 2019 Mergeee...mai încearcă!!!
cristiano80 Reputație: 27 Postat Februarie 12, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 12, 2019 Nu recomand !!🤦â€â™‚ï¸ 2
criss8763 Reputație: -74 Postat Februarie 12, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bulevardul Unirii nr. 80 Telefon: [email protected] Oras:Bulevardul Unirii nr. 80 Autor Postat Februarie 12, 2019 Dacă nu recomanzi te-aș ruga frumos sa și spui "de ce?". Dacă faci o afirmație te rog frumos sa o justifici 1 2
victorcm Reputație: 44 Postat Februarie 12, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 12, 2019 Alte poze ai?
criss8763 Reputație: -74 Postat Februarie 12, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bulevardul Unirii nr. 80 Telefon: [email protected] Oras:Bulevardul Unirii nr. 80 Autor Postat Februarie 12, 2019 Da. Ma poți contacta pe WhatsApp 2
puito Reputație: 47 Postat Februarie 12, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 12, 2019 Te-ai testat singura? Ce sunt cu preturile alea? Cine te crezi? 1
sokrat Reputație: 40 Postat Februarie 12, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 12, 2019 Ai mai lucrat in zona sebastian?
evantai Reputație: 1823 Postat Februarie 12, 2019 Postat Februarie 12, 2019 Buna și bine ai (re)venit. Legat de art. 2 '200 ora, oral, normal, ambele protejate -Oralul poate fii neprotejat (în funcție și de igiena bărbatului) cu finalizare corporala, 50 de lei în plus.' 50 lei este pt oral neprotejat sau doar pt finalizarea corporală.
criss8763 Reputație: -74 Postat Februarie 12, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bulevardul Unirii nr. 80 Telefon: [email protected] Oras:Bulevardul Unirii nr. 80 Autor Postat Februarie 12, 2019 Bună. Evident nu am putut sa ma testez singura dar dacă vrei ceva de calitate trebuie sa și plătești pentru ca asa te poți duce și pe centura unde acolo cu 50 de lei ai tot ce vrei 🤣 Da. Am lucrat și la Sebastian cum am mai spus Și în cei 50 de lei extra se include normalul neprotet care este cu finalizare corporala deoarece nu fac finalizare orala 2
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Februarie 12, 2019 Postat Februarie 12, 2019 Vezi ce scrii .. normal neprotejat si taxiu ... 1 1
criss8763 Reputație: -74 Postat Februarie 12, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bulevardul Unirii nr. 80 Telefon: [email protected] Oras:Bulevardul Unirii nr. 80 Autor Postat Februarie 12, 2019 Eu am impresia ca unii nu știu sa citească 2
Membru Premium silverlion Reputație: 2742 Postat Februarie 12, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Cape Town Telefon: [email protected] Oras:Cape Town Membru Premium Postat Februarie 12, 2019 Daca te vizitez, ma primesti ?
pandelemarin Reputație: 20 Postat Februarie 12, 2019 Postat Februarie 12, 2019 Salutare, Am vizitat-o pe Beatrice (sau Cristina, ca si-a schimbat pseudonimul) azi în noua ei locație abia închiriată, unde e singura: un apartament luminos, curat, pare proaspat renovat, la 50 de metri distanta de statia de metrou Gorjului. Pentru gusturile si pretentiile mele, absolut nimic de reproșat, a fost o experiență foarte foarte placuta. Note, cifre si alte detalii : Locație: 9Comunicare inițială, raspuns prompt la mesaje, stabilit programare respectată etc: 10Tarif: 250 de lei pentru o ora, cu oral neprotejat; oral protejat ar fi fost doar 200 de lei; oferta include doua finalizari. Nimic diferit față de ce precizează în anunț.Banii i-am scos din proprie initiativa cat timp am stat la un suc si o țigara, sa ne cunoastem un pic Primire: Zâmbitoare, intr-un tricou lung pana peste fund, cu picioarele goale si părul desfăcut... totul foarte natural, m-a transportat in timp cu 20 de ani în urmă, parcă vizitam o iubită in căminul din Grozăvești :-)Are un cățel mic, un bichon simpatic si “bine crescut”, nu latra, nu e stresat, nu deranjeaza. Aspect fizic:Față: 8-9.5 (în functie de preferințe)Corp: 8-9.5 (în functie de preferințe) Există stiluri diferite de frumusețe, care merg impreună cu atitudinea. Mie mi-a placut mult. E o fată tânără, o pustoaica, practic... degajată si fără fițe, nu trebuie sa recurga la artificii pentru a fi atragatoare... are o față de o frumusețe naturală, nu e genul petardelor care umblă 5 zile prin saloane inainte de weekendul in care ies in Fratelli. Un păr lung, negru, natural, sănătos. E “slim”, destul de inalta (as zice 1.68 desculță); sâni medii spre mari, cu o curbură arcuită și fermi. Igiena: 10Oral: 9.5Normal: 9.5 Un detaliu biologic de știut prntru marii amatori de dat limbi in păsărică: Beatrice cand se udă are secreții un pic acide, e ceva ce eu am mai vazut la alte fete cu care am fost (platite sau neplatite, n-are nicio legatura)... e o chestie biologica, nu e vreo boala si n-are legatura cu spalatul, că s-a refresh-uit (dușat) cat eram la ea, cu ușa de la baie semi-deschisă. Spun asta pentru ca am citit un comentariu anterior și pentru ca stiu despre ce e vorba pentru ca am mai intalnit. Plm, si eu sunt un pic chel, n-am ce face, asa sunt :-)) French kiss: 10+ (am inteles ca face asta doar in funcție de egiena clientului si de “chimie” - mă consider norocos) Girlfriend experience: 10+S-a udat repede, nici n-am vazu sa aibă lubrifiant pe noptiera. Îmbrațișări, saruturi si gemete neforțate, ne-actoricesti, neforțate.Mi-a dat impresia că-i place pur si simplu sa facem amor... poate chiar așa o fi și fost. Pe final, din nou: pentru mine a fost o experienta excelenta, am plecat de la ea zambind ca prostul; fiind fara mașină am zis sa iau un pic de aer si sa merg pe jos vreo 3 stații de autobuz... cănd am ajuns la Decathlon mi-am dat seama ca mergeam pe jos voios spre autostrada Bucuresti-Pitesti, cand eu intentionam sa merg spre Centru :-)) si nu fumasem nimic :-)) ...Deci, cu Beatrice, depinde ce vrei intr-un moment sau altul...Exista fete (la acelasi tarif) unde mergi doar să “descarci”.La Ilona rusoaica mergeai in buricul targului intr-un apartament cu mobilier “stil”, te primea in rochie de cocktail party, coafura perfectă, incalțată in pantofi de 300€ și-ți dădea pentru duș papuci de unică folosință, în țiplă, ca la hotel, o damă de lux în toate detaliile (în primul rând dpdv intelectual) dar sănii și trupul de 30 de ani nu sunt cei de la 20 de ani (dar slavă Domnului, nici ca la 50); La Sasha te duceai și cănd îți deschidea ușa amuțeai de la frumusețea ei... o teutonă de 1.75 cu proporții perfecte, blondă, cu ochi albaștri de husky, dar cu o răceală “nemțească” pe care nu avea cum să o inmoaie că era firea ei... Și “Beatrice” care pe mine, in seara asta, m-a făcut să mă simt tânăr ca-n Iubirile lui Dante. ;-) My 2 cents. Baftă, fete și băieți! 2 2
pandelemarin Reputație: 20 Postat Februarie 12, 2019 Postat Februarie 12, 2019 Salutare, Am vizitat-o pe Beatrice (sau Cristina, ca si-a schimbat pseudonimul) azi în noua ei locație abia închiriată, unde e singura: un apartament luminos, curat, pare proaspat renovat, la 50 de metri distanta de statia de metrou Gorjului. Pentru gusturile si pretentiile mele, absolut nimic de reproșat, a fost o experiență foarte foarte placuta. Note, cifre si alte detalii : Locație: 9Comunicare inițială, raspuns prompt la mesaje, stabilit programare respectată etc: 10Tarif: 250 de lei pentru o ora, cu oral neprotejat; oral protejat ar fi fost doar 200 de lei; oferta include doua finalizari. Nimic diferit față de ce precizează în anunț.Banii i-am scos din proprie initiativa cat timp am stat la un suc si o țigara, sa ne cunoastem un pic Primire: Zâmbitoare, intr-un tricou lung pana peste fund, cu picioarele goale si părul desfăcut... totul foarte natural, m-a transportat in timp cu 20 de ani în urmă, parcă vizitam o iubită in căminul din Grozăvești :-)Are un cățel mic, un bichon simpatic si “bine crescut”, nu latra, nu e stresat, nu deranjeaza. Aspect fizic:Față: 8-9.5 (în functie de preferințe)Corp: 8-9.5 (în functie de preferințe) Există stiluri diferite de frumusețe, care merg impreună cu atitudinea. Mie mi-a placut mult. E o fată tânără, o pustoaica, practic... degajată si fără fițe, nu trebuie sa recurga la artificii pentru a fi atragatoare... are o față de o frumusețe naturală, nu e genul petardelor care umblă 5 zile prin saloane inainte de weekendul in care ies in Fratelli. Un păr lung, negru, natural, sănătos. E “slim”, destul de inalta (as zice 1.68 desculță); sâni medii spre mari, cu o curbură arcuită și fermi. Igiena: 10Oral: 9.5Normal: 9.5 Un detaliu biologic de știut prntru marii amatori de dat limbi in păsărică: Beatrice cand se udă are secreții un pic acide, e ceva ce eu am mai vazut la alte fete cu care am fost (platite sau neplatite, n-are nicio legatura)... e o chestie biologica, nu e vreo boala si n-are legatura cu spalatul, că s-a refresh-uit (dușat) cat eram la ea, cu ușa de la baie semi-deschisă. Spun asta pentru ca am citit un comentariu anterior și pentru ca stiu despre ce e vorba pentru ca am mai intalnit. Plm, si eu sunt un pic chel, n-am ce face, asa sunt :-)) French kiss: 10+ (am inteles ca face asta doar in funcție de egiena clientului si de “chimie” - mă consider norocos) Girlfriend experience: 10+S-a udat repede, nici n-am vazu sa aibă lubrifiant pe noptiera. Îmbrațișări, saruturi si gemete neforțate, ne-actoricesti, neforțate.Mi-a dat impresia că-i place pur si simplu sa facem amor... poate chiar așa o fi și fost. Pe final, din nou: pentru mine a fost o experienta excelenta, am plecat de la ea zambind ca prostul; fiind fara mașină am zis sa iau un pic de aer si sa merg pe jos vreo 3 stații de autobuz... cănd am ajuns la Decathlon mi-am dat seama ca mergeam pe jos voios spre autostrada Bucuresti-Pitesti, cand eu intentionam sa merg spre Centru :-)) si nu fumasem nimic :-)) ...Deci, cu Beatrice, depinde ce vrei intr-un moment sau altul...Exista fete (la acelasi tarif) unde mergi doar să “descarci”.La Ilona rusoaica mergeai in buricul targului intr-un apartament cu mobilier “stil”, te primea in rochie de cocktail party, coafura perfectă, incalțată in pantofi de 300€ și-ți dădea pentru duș papuci de unică folosință, în țiplă, ca la hotel, o damă de lux în toate detaliile (în primul rând dpdv intelectual) dar sănii și trupul de 30 de ani nu sunt cei de la 20 de ani (dar slavă Domnului, nici ca la 50); La Sasha te duceai și cănd îți deschidea ușa amuțeai de la frumusețea ei... o teutonă de 1.75 cu proporții perfecte, blondă, cu ochi albaștri de husky, dar cu o răceală “nemțească” pe care nu avea cum să o inmoaie că era firea ei... Și “Beatrice” care pe mine, in seara asta, m-a făcut să mă simt tânăr ca-n Iubirile lui Dante. ;-) My 2 cents. Baftă, fete și băieți! 5 1
magiun Reputație: 455 Postat Februarie 13, 2019 Oras:🖕 Oras:🖕 Postat Februarie 13, 2019 https://nimfomane.com/forum/topic/128876-buna%E2%99%A5%EF%B8%8Fte-a%C8%99tept-%E2%99%A5%EF%B8%8Fmilitari-0739423917/
magiun Reputație: 455 Postat Februarie 13, 2019 Oras:🖕 Oras:🖕 Postat Februarie 13, 2019 https://nimfomane.com/forum/topic/128875-buna%E2%99%A5%EF%B8%8Fte-a%C8%99tept-%E2%99%A5%EF%B8%8Fmilitari-0739423917/
magiun Reputație: 455 Postat Februarie 13, 2019 Oras:🖕 Oras:🖕 Postat Februarie 13, 2019 150 fin.+ 100 taxi. 20 min...cu tot cu deplasare!
magiun Reputație: 455 Postat Februarie 13, 2019 Oras:🖕 Oras:🖕 Postat Februarie 13, 2019 + 50 l .fin.corporală!🤗
Vizitator alex_xx Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2019 Postat Februarie 13, 2019 Cand mai “revii din nou” posteaza in plm la orientare
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum