Sari la conținut

Maria LUX 0727192878

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Imi pare rau...eu nu pot sa fut proaste...de vorbit cu ele nici nu se mai pune problema.

• Like 1
Postat

Pai atâta timp cât mie mi s au publicat vocale fără acordul meu (vocale de pe grup, indiferent unde pun vocale sau poze trebuie sa accept pentru ca sunt ale mele) când toată lumea îmi sare mie în cap pentru ca nu știu de fapt despre ce este vorba tot eu nu am voie sa postez nu? Ca sa arat ca mulți se baga unde nu și au rostul

Vizitator mc hammer
Reputație: 0
Postat

Pai atâta timp cât mie mi s au publicat vocale fără acordul meu (vocale de pe grup, indiferent unde pun vocale sau poze trebuie sa accept pentru ca sunt ale mele) când toată lumea îmi sare mie în cap pentru ca nu știu de fapt despre ce este vorba tot eu nu am voie sa postez nu? Ca sa arat ca mulți se baga unde nu și au rostul

Minte creata, daca ai o problema cu cineva de pe un grup, nu arunca cu rahat in toti.

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Era vorba doar de cei ce au făcut glume proaste la adresa altcuiva și apoi a postat aici neavând niciun rost. De fapt acum am observat ca oamenii pot fii foarte ușor influențați și aici nu îți trebuie facultate ca să te bagi unde nu îți fierbe @qq oala

Vizitator mc hammer
Postat

Nu stii cine a facut asta , doar presupui. Si se vad alte numere de tel care nu au legatura cu circul de aici

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:Into thin air
  • Oras:Into thin air
Postat

Uai sa mi bag pla! Uite de asta nu na bag pe grupuri de whatsapp pe aici...

Numerele la oameni puse la liber, cum cacat sa faci asa ceva?

• Like 3
  • Oras:California Sacramento
Postat

Ar trebuie ascunsa acea postare, nu e ok deloc

LE: gata, a fost scoasa postarea/editata....

• Like 19
  • Oras:Bucuresti , Constanta
  • Oras:Bucuresti , Constanta
Postat

Nu stii cine a facut asta , doar presupui. Si se vad alte numere de tel care nu au legatura cu circul de aici

fetita, omu de mai sus are dreptate, daca unu are ceva cu tine de ce arunci cu rahat in toti si le postezi nr personale pe net desi n au nici o treaba? tu cam ceri impachetarea

daca tu iti faci publica fata,limbaju si caracteru prin video-urile, inregistrarile tale DE BUNA VOIE , ar trebui sa stii ca te expui singura ca fraiera la situatii de genu, cu manuta ta

• Like 5
Vizitator batranul george
Postat

sa vina echipa de impachetari 

• Like 4
Vizitator batranul george
Postat

unde e laury cand ai nevoie de el? sau viezuremanz?

mi-e dor de ei, ahahaha.

• Like 3
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ioi hai la munca cu noi gata cu atâta vorba și cearta

Dacă tot vrei sa muncești serios mai afiseaza si tu actualele tarife pt servicii..sa stim daca e cazul sa ne riscam sau nu...

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Ar trebuie ascunsa acea postare, nu e ok deloc

LE: gata, a fost scoasa postarea/editata....

Care postare ma?

• Minus 2
Postat

Era mișto postarea aia, păcat că nu mai e:))

ai vazut si tu conversatia intre fete ? :))))

• Like 18
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Ia calculeaza fa cate puli trebuie sa sugi tu pentru astia

Scad vertiginos veniturile =))

Lasati curvele tupeiste sa faca ce vor si nu le mai vizitati  

Vizitator basescu 2015
Postat

ce distrusi, au vazut-o pe asta gura sparta si au zis ca e motiv sa o futa'n gura ca e clontoasa

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 4 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...