alex1199 Reputație: -505 Postat Martie 10, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 10, 2019 Deja mi-e scarba de mine ca am futut-o. Unde mai pui ca i-am dat recenzie destul de buna, cu o singura observatie naspa. 1
pidsadera Reputație: 41577 Postat Martie 10, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat Martie 10, 2019 Și ce ți se pare ca am zis greșit? Vezi ți de treaba ta chiar îți mulțumesc ca le ai pus ♥tu cel puțin ai dat dovada ca ești un om incult. Chestiile pe care le am spus sunt adevăruri care doar oamenii inteligenți le înțeleg. Tu te ai ofticat ca eu am spus adevăruri care pe tine te au atacat. Fiecare fata ca este sau nu este într o relație, fiind fata și lucrând în acest domeniu pericolos trebuie sa aibă pe cineva care sa o apare. Dar oamenii inculți ca tine nu percep meseria asta. Mi ai făcut un bine, știu cine ești. Din punctul meu nu ai rezolvat absolut nimic prin vocalele pe care le ai înregistrat fără acordul meu. Orice înregistrare dacă nu știai fără voiai posesorului nu ai voie sa le publici. Ceea ce am zis eu sunt adevăruri pe care tu le percepi. Și dacă nu le puneai și dacă le puneai lumea tot știa bărbații nu sunt prosti. Meseria aceasta este doar avatanj din partea amândurora. Dar cu oameni inculți nu ai ce sa vorbești eu îmi asum ceea ce zic nu sunt o persoana cu doua fete. Asa ca spor la treaba și numai încerca să faci rău că nu îți iese cu cine te certi ? despre ce adevaruri vorbesti ? 17
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Martie 10, 2019 Postat Martie 10, 2019 cu cine te certi ? despre ce adevaruri vorbesti ?Ii pusese unul mesajele audio date de ea pe whatsapp. Insa ea si-a luat moderare si a sters postul 2 2
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Martie 10, 2019 Postat Martie 10, 2019 Deja mi-e scarba de mine ca am futut-o. Unde mai pui ca i-am dat recenzie destul de buna, cu o singura observatie naspa. Asa gandesc multe, doar ca isi tin gura. 1 2
eusuntmaidestept Reputație: 13 Postat Martie 10, 2019 Postat Martie 10, 2019 Și ce ți se pare ca am zis greșit? Vezi ți de treaba ta chiar îți mulțumesc ca le ai pus ♥tu cel puțin ai dat dovada ca ești un om incult. Chestiile pe care le am spus sunt adevăruri care doar oamenii inteligenți le înțeleg. Tu te ai ofticat ca eu am spus adevăruri care pe tine te au atacat. Fiecare fata ca este sau nu este într o relație, fiind fata și lucrând în acest domeniu pericolos trebuie sa aibă pe cineva care sa o apare. Dar oamenii inculți ca tine nu percep meseria asta. Mi ai făcut un bine, știu cine ești. Din punctul meu nu ai rezolvat absolut nimic prin vocalele pe care le ai înregistrat fără acordul meu. Orice înregistrare dacă nu știai fără voiai posesorului nu ai voie sa le publici. Ceea ce am zis eu sunt adevăruri pe care tu le percepi. Și dacă nu le puneai și dacă le puneai lumea tot știa bărbații nu sunt prosti. Meseria aceasta este doar avatanj din partea amândurora. Dar cu oameni inculți nu ai ce sa vorbești eu îmi asum ceea ce zic nu sunt o persoana cu doua fete. Asa ca spor la treaba și numai încerca să faci rău că nu îți iese se vede de la o posta ca asta NU E SCRIS DE TINE, E SCRIS DE IUBI , LOVERBOYU TAU IDIOT CARE SE BAGA CA PULA UNDE NU E LOC DE PULA , bai fetita, tu nu esti in stare sa legi 2 cuvinte ca lumea si tu vii cu un adevarat roman aicea , marsh fa de acilea ca nu e scris de tine , spune-i pestelui tau sa nu se mai amestece
ceatarnapula01 Reputație: 0 Postat Martie 10, 2019 Postat Martie 10, 2019 auzi ma la ea ca ea nu e curvaea e inteligentasi ce se considera inteligenta?pentru ca, in meseria asta(adica meseria da curva), munca e grea, e cea mai grea munca, pentru ca iti trebuie psihologie, inteligenta, cunoastere, stiinta si multe multe alte chestii si sa fii foarte calm si sa suporti pe toata lumea. faaaaaaa esti o zdreanta ordinara, manelista si iti pute pizda a peste stricat.
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Martie 10, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 10, 2019 auzi ma la ea ca ea nu e curvaea e inteligentasi ce se considera inteligenta?pentru ca, in meseria asta(adica meseria da curva), munca e grea, e cea mai grea munca, pentru ca iti trebuie psihologie, inteligenta, cunoastere, stiinta si multe multe alte chestii si sa fii foarte calm si sa suporti pe toata lumea. faaaaaaa esti o zdreanta ordinara, manelista si iti pute pizda a peste stricat. Ai pus link-urile unde nu se stie despre cine vorbesti... Mi-am pus mainile in cap! :slap2
criss8763 Reputație: -74 Postat Martie 10, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bulevardul Unirii nr. 80 Telefon: [email protected] Oras:Bulevardul Unirii nr. 80 Autor Postat Martie 10, 2019 Câți oameni inculți 1
criss8763 Reputație: -74 Postat Martie 10, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bulevardul Unirii nr. 80 Telefon: [email protected] Oras:Bulevardul Unirii nr. 80 Autor Postat Martie 10, 2019 Deci toți care ați comentat chiar nu aveți nicio legătură cu mine pot sa zic doar ca sunteți niște inculți și atât. Și ma doare chiar fix in gaura păsăricii mele ca îmi spune ți voi ca am peste sau ca sunt curva sau nu știu ce. Uitați va în primul rand la voi și tu cel ce ai zis ca ai venit și ca mi ai dat recenzie nu s-a intamplat asa ceva. Sunteți oameni fără ocupație și inculți, care au tupeu doar sa comenteze pe net ca fata în fata sunt niște pusti gaozari 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Martie 10, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 10, 2019 Ia, fai, inteligento! https://m.tiktok.com/v/6666513315415461126.html https://vocaroo.com/i/s1uqU9NNEle8https://vocaroo.com/i/s15b3bxQbhiNhttps://vocaroo.com/i/s0wEUznpe7WThttps://vocaroo.com/i/s1N7v6uBwIq8 Asta e cea mai proasta fiinta. IQ negativ. Foame da bani. Ea vrea sa nu faca nimic si sa ii vina banu, asa cum ii vine banii si lu iubi al ei cu care e da 6 ani. Asta inseamna ca se fute de la mai putin de 14 ani. de ce e ea inteligenta si de ce nu e curvahttps://vocaroo.com/i/s0tiU7lzLrqz
criss8763 Reputație: -74 Postat Martie 10, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bulevardul Unirii nr. 80 Telefon: [email protected] Oras:Bulevardul Unirii nr. 80 Autor Postat Martie 10, 2019 Și încă ceva. Ca ma faceți sa rad. Înainte sa ma înjurați uitați va ca voi ori de abia aveți contul făcut ori aveți recenzii proaste "smecherilor".si chiar va aștept în locația mea fără peste sa va demonstrez ca sunteți niște oameni inculți care nu au ce face și trăiesc degeaba. Nu ma afectează nici comentariile voastre nici nimic din contra acum cei ce ma aleg cu siguranță știu ca vor fii ok 1
alex1199 Reputație: -505 Postat Martie 10, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 10, 2019 Vizitat acum cateva zile. Am ajuns la ea prin intermediul unei alte fete, danaxoxo. Locatia era pe la Romana, dar nu prea e relevanta pentru ca din ce vad s-a mutat de acolo. Am inceput printr-un oral protejat(daca vrei neprotejat e extra). Si 2 pozitii de normal, ea deasupra si doggy. Oralul este slabut dar suficient cat sa trezeasca pula. La normal a fost ceva mai bine, mai implicata, cu sarutari, muscat usor de urechi, contre. Note:Locatie: nu e relevanta in cazul de fataAspect: 8 - tinerica, fund frumos, sani frumosiOral: 7Normal: 9Igiena: 9 - am simtit un miros fin de ce nu trebuieGFE: 7Halatul: 150 finalizareaDeci...n-am fost, nu i-am dat recenzie. 2
criss8763 Reputație: -74 Postat Martie 10, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bulevardul Unirii nr. 80 Telefon: [email protected] Oras:Bulevardul Unirii nr. 80 Autor Postat Martie 10, 2019 Dacă ai fost atunci uita te la tine la cum vorbești. Și îmi pare rău că te am cunoscut 1
criss8763 Reputație: -74 Postat Martie 10, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bulevardul Unirii nr. 80 Telefon: [email protected] Oras:Bulevardul Unirii nr. 80 Autor Postat Martie 10, 2019 Chiar vreau sa vad cât mai continuați și cât de inculți sunteți 1
alex1199 Reputație: -505 Postat Martie 10, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 10, 2019 Fata mea,Eu am 8 ani clasele primare si gimanziu, 4 ani de liceu, 3 ani licenta, 2 ani masterat si 3 ani stagiu la o asociatie profesionala. De unde pana unde imi spui mie cum vorbesc? Am facut mai multa scoala decat ai trait tu. 3
alex1199 Reputație: -505 Postat Martie 10, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 10, 2019 Si da...eu stau si imi vin banii, asa cum face iubitul tau peste si asa cum ti-ai dori si tu sa faci. Si mie imi vin banii legal, nu stau cu grija ca vine garda sa ma ia. 2
criss8763 Reputație: -74 Postat Martie 10, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bulevardul Unirii nr. 80 Telefon: [email protected] Oras:Bulevardul Unirii nr. 80 Autor Postat Martie 10, 2019 Obersv ca degeaba le ai făcut. Pe mine nu ma interesează de soarta ta și ce faci cum nici pe tine nu ar trebuii sa te interese ceea ce zic eu și ce fac și de viata mea. Și crede ma ca iubitul meu doarme foarte bine noaptea 1
eusuntmaidestept Reputație: 13 Postat Martie 10, 2019 Postat Martie 10, 2019 Fata mea,Eu am 8 ani clasele primare si gimanziu, 4 ani de liceu, 3 ani licenta, 2 ani masterat si 3 ani stagiu la o asociatie profesionala. De unde pana unde imi spui mie cum vorbesc? Am facut mai multa scoala decat ai trait tu. Dacă ai fost atunci uita te la tine la cum vorbești. Și îmi pare rău că te am cunoscut fa-i pizdo, te-a muit baiatu asta de iti refuleaza slobozu pe cur , maxim ti-a dat-o, bravo maestre ! , nu te mai cobora la nivelu steoarfei asteia de 2 bani , se crede mare diva cu iubi da ea suge pula , si ala sta pe pizda ei :laugh2 :laugh2 , cum cacaat existati ma otrapelor , nu va doare cand respirati?
criss8763 Reputație: -74 Postat Martie 10, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bulevardul Unirii nr. 80 Telefon: [email protected] Oras:Bulevardul Unirii nr. 80 Autor Postat Martie 10, 2019 Și dacă te vezi fata în fata cu mine nu ai tupeu nici un cuvânt sa scoți 1
xoxomdma Reputație: -159 Postat Martie 10, 2019 Postat Martie 10, 2019 ce ati facut baietii mei ? pe mine de ce nu m-a anuntat nimeni ca e rost de circ ??
alex1199 Reputație: -505 Postat Martie 10, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 10, 2019 ce ati facut baietii mei ? pe mine de ce nu m-a anuntat nimeni ca e rost de circ ??you're welcome 1
criss8763 Reputație: -74 Postat Martie 10, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bulevardul Unirii nr. 80 Telefon: [email protected] Oras:Bulevardul Unirii nr. 80 Autor Postat Martie 10, 2019 Veniți fata în fata sa discutam doar eu cu voi. Ca voi sunteți tari doar pe internet. Ca sa va demonstrez ca nu v ați pus ca femeia care trebuia 1
xoxomdma Reputație: -159 Postat Martie 10, 2019 Postat Martie 10, 2019 Veniți fata în fata sa discutam doar eu cu voi. Ca voi sunteți tari doar pe internet. Ca sa va demonstrez ca nu v ați pus ca femeia care trebuia da-mi adresa fa ca vin 1
xoxomdma Reputație: -159 Postat Martie 10, 2019 Postat Martie 10, 2019 fa intr-o zi cu soare de saptamana viitoare sau de luna viitoare te asteapta in fata blocului 2 tarani adusi de mine de la GALATI si iti 2 pumni in cap si-i face un buzunar lu iubi tau pe piept si dupa aia pleaca si ei ca baietii la dristor sa manance o shaorma ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum