Sari la conținut

Daria HOT LUX

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am fost in weekend la Daria.

Contact prin sms, telefon la fata locului pe numarul 0723450397

Locatie usor de gasit pe George Enescu, bloc vechi dar ok.

Interfonul functioneaza audio dat nu a deschis usa si a coborat.

Domnisoara corespunde cu pozele, slim slim, inaltime 1.55-1.60, varsta 19-29 ani, greu de estimat.

Am sarit peste chit-chat, am lasat cadoul pe masa, jos textile si am fost poftit sau mers la dus. Baie mica, nu-mi amintesc de prosop.

Actiunea: Naty goala cand m-am intors, m-a poftit in pat, eu mai lenes la orizontala, a inceput cu pupaturi pe corp, sculat organul si inspectat. A intrebat daca OP sau ON. Am ales ON din lateral bunicel, mai soft, saliva, mi-a placut. M-am jucat cu pasa ei putin. Cerut si a pus protectie, a inspectat sa fie ok, lubrefiat la pasa si pe gogu si continuat cu NP in misionar unde se simtea stramta. Nici nu stiam ce pozitie sa adopt ea fiind slim. Data viitoare o iau in picioare in brate, dar nu stiu daca accepta :P

As fi incercat si anal dar am fost refuzat pe motiv ca facea o pauza la recomandarea unui doctor. Aici o fost o tzeapa pt ca specificasem ce vroiam din sms. As fi apreciat sa imi specifice, veneam alta data pentru meniul complet. Am inteles ca va relua de saptamana aceasta.

Note:

Fata: 7

GFE: 6 (fara FK, poate face, nu am incercat)

ON: 8, fara DT, fara CIM/COF

NP: 8

AP: NU, as zice tzeapa.

Pret: corect 100/finalizare/30min dar am stat undeva la 20min door-to-door. Nu am avut de vorbit prea multe.

De revenit, poate sa mai bifez si AP, nu-mi place sa las lucrurile ne-incercate  :P mai vedem.

Te pup Daria.

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...