Sari la conținut

Daria HOT LUX

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

N-ai avut nici timp si nici chef. Si ce ai zis . E încinsă treaba , hai sa trecem la facut o recenzie :)). Nu ma schimb la fata dupa ce iau banii si nici nu grăbesc. De curioasa. Daca tot ai fost acum o luna , mai tii minte unde aveam locația?

Auzi draguta? Tu chiar imi pui la indoiala recenzia? Cand eu am descoperit forumul asta si faceam recenzii tu inca te jucai cu papusile!!!

Asa ca lasa tupeul asta ieftin.... intra in service si fa-ti o revizie!

Locatia o aveai cum ziceai tu pe la rond AB, dar de fapt era intr-un bloc pe Mesterul Manole..tin minte ca am pierdut cv timp sa o gasesc..

Timp am avut suficient ca de..platisem o ora..care chiar are 60 min daca nu stiai :) .

Chef am avut ca altfel nu rupeam Bucurestiul in doua sa vin la tine,dar s-a dus dracu repede dupa 25 min cand am vazut ca vrei sa scapi cat mai repede.

Mai bine nu imi raspundeai si mergeai pe burta, ca era mai bine.

Link spre comentariu

Auzi draguta? Tu chiar imi pui la indoiala recenzia? Cand eu am descoperit forumul asta si faceam recenzii tu inca te jucai cu papusile!!!

Asa ca lasa tupeul asta ieftin.... intra in service si fa-ti o revizie!

Locatia o aveai cum ziceai tu pe la rond AB, dar de fapt era intr-un bloc pe Mesterul Manole..tin minte ca am pierdut cv timp sa o gasesc..

Timp am avut suficient ca de..platisem o ora..care chiar are 60 min daca nu stiai :) .

Chef am avut ca altfel nu rupeam Bucurestiul in doua sa vin la tine,dar s-a dus dracu repede dupa 25 min cand am vazut ca vrei sa scapi cat mai repede.

Mai bine nu imi raspundeai si mergeai pe burta, ca era mai bine.

Ghici ce dragul meu. In service nu am sa intru ca revizia mi-o fac la timp :))). Clienții mei nu mi s-au plâns de timp , nu grăbesc pe nimeni . cand am specificat "n-ai avut timp si nici chef" m-am referit la recenzie .

Citește de 2 ori înainte.

Cum se face ca pana acum nu ai comentat nimic toata ziua si acum Boom dintr-o data cand am trecut "disponibila" , ai comentat ? :)))

Asta e sabotaj pe fata! :)) . O seara buna !

Link spre comentariu

Buna dragiii mei !!!

Disponibila !!

Oral(protejat)/(neprotejat) in funcție de igiena

Normal(protejat)

Anal(protejat) +50 de lei extra

Handjob

Finalizare corporala/prezervativ

69

Masaj

Diferite poziții

Finalizare orala, faciala sau FK (NU PRACTIC)

150/30 MIN (oral/normal)

250/H (oral/normal)

Va astept !!!

Up

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...