Sari la conținut

Daria HOT LUX

Postări Recomandate

Oral(protejat)/(neprotejat//dusul fiind OBLIGATORIU inainte ) in funcție de igiena

Normal(protejat)

Anal(protejat) +50 de lei extra

Handjob

Finalizare corporala/prezervativ

69

Masaj

Diferite poziții

Finalizare orala, faciala sau FK (NU PRACTIC)

150/30 MIN (oral/normal)

250/H (oral/normal)

0723450397 😋🔞â¤ðŸ˜ðŸ˜˜ðŸ¶

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Va salut !

Am vizitat fata si sincer mi-a placut  miniona blonda,foarte slim aranjata, fardata, dragutica , ii precizasem la telefon ca vin special pentru sex anal si apoi daca e ok prelungesc la ora. Locatia este la Naturalia, am parcat in rond la Alba iulia cu 5 lei /2 ore , ca voiam sa fut tot rondul... :hump.I-am dat banutii ca sa fie ok , 300 ora total si m-am dus la dush cu un prosopel cam mic, dar suficient.Cred ca e apartament cu 2 camere, dar nu am auzit nici un zgomot de dincolo.Apa calda, geluri cam pe terminate, dar ok , fara papuci...lipa lipa, ca voiam la gaurica... :sexanal . Daria era pregatita, chiar mi-a spus ca a fost foarte bine ca am anuntat-o ca doresc anal ca sa se pregateasca dinainte cu 30 min. Dupa cateva mangaieri si un oral neprotejat la cerere si dupa o inspectie minutioasa a lui Gogu (imi place ca e foarte luminata camera si vezi si filmul lucrarii) m-a prelucrat pentru anal: intri incet incet pentru acomodare si apoi la semnal incepem progresiv. Foarte stramta, cu tot cu gel , apoi s-a mai  relaxat si am inceput mai repede, dar incet se lasa din ce in ce mai jos si nefiind la aceeasi inaltime nu mai aveam aceeasi senzatie.Era misto ca ii cam zornaiau siragurile de margele care se vad in poze, si ea se mai intorcea cu privirea spre mine, icnind usor, excitandu-ma si mai tare :fuck . Am obosit si am cerut pauza de respiro si schimbul de ulei prin fata :138x  , ea conformandu-se si schimbandu-mi prezervativul cu calm , apoi incepand iar un oral scurt cred ca pt lubrefiere. S-a urcat pe mine in LOT si dupa reglarea tirului si penetrarea inceata, a inceput sa se destinda si sa se miste natural placut ,sus-jos , inainte-inapoi cercuri, biniditat... :waytogo .La un moment dat a obosit ea si am schimbat in doggy si dupa ceva timp am obosit si eu si am trecut in misionar, fiindu-mi mai comod si am simtit-o foarte stramta, super senzatie.S-a pozitionat cu bazinul mai sus si am continuat pana mi- a aparut curcubeul... :2808.gif .Am incetinit ritmul ,insa cred ca am cam sufocat-o pe Daria si am simtit cum incepe sa stranga picioarele usor , semn ca tre sa imi mut hoitul...Epuizat , dar fericit , am plecat ca donkey spasit spre baie ,m-am revigorat , m-am imbracat si i-am multumit pentru timpul dedicat , am pupat-o pe obraz si tusti spre masina ca nu ma mai tineau genunchii.

Note:

Locatie : 8,5 -Naturalia, central, parcare si acolo , dar plina, insa la rond e perfect. Apartament curat, camera de lucru foarte luminoasa, aerisit, baie ok.

Daria 8  -Blonda micuta, slim spre skinny, pe gustul meu, draguta, sani frumusei pere coapteee, piele alba, curata, epilata, atentie la ruj sa nu ramana urme.

Anal - 8 -Mi-am facut damblaua , nu s-a eschivat  pt ca am anuntat dinainte ce doresc.

Oral 9 , era sa termin la un moment dat pana la anal...bun, umed cu vacuum :felatie

Normal 8,5 - stramta, participativa

GFE - 7,5 fara FK, putin restrictiva ,smecherica,  dar profi.

De revenit : pentru mine e ok , cred ca daca esti incins e o varianta buna (tinand cont ca veneam dupa o teapa la RIN ,unde am futut vant in loc de Iulia)

• Like 5
Link spre comentariu

Va salut !

Am vizitat fata si sincer mi-a placut miniona blonda,foarte slim aranjata, fardata, dragutica , ii precizasem la telefon ca vin special pentru sex anal si apoi daca e ok prelungesc la ora. Locatia este la Naturalia, am parcat in rond la Alba iulia cu 5 lei /2 ore , ca voiam sa fut tot rondul... :hump.I-am dat banutii ca sa fie ok , 300 ora total si m-am dus la dush cu un prosopel cam mic, dar suficient.Cred ca e apartament cu 2 camere, dar nu am auzit nici un zgomot de dincolo.Apa calda, geluri cam pe terminate, dar ok , fara papuci...lipa lipa, ca voiam la gaurica... :sexanal . Daria era pregatita, chiar mi-a spus ca a fost foarte bine ca am anuntat-o ca doresc anal ca sa se pregateasca dinainte cu 30 min. Dupa cateva mangaieri si un oral neprotejat la cerere si dupa o inspectie minutioasa a lui Gogu (imi place ca e foarte luminata camera si vezi si filmul lucrarii) m-a prelucrat pentru anal: intri incet incet pentru acomodare si apoi la semnal incepem progresiv. Foarte stramta, cu tot cu gel , apoi s-a mai relaxat si am inceput mai repede, dar incet se lasa din ce in ce mai jos si nefiind la aceeasi inaltime nu mai aveam aceeasi senzatie.Era misto ca ii cam zornaiau siragurile de margele care se vad in poze, si ea se mai intorcea cu privirea spre mine, icnind usor, excitandu-ma si mai tare :fuck . Am obosit si am cerut pauza de respiro si schimbul de ulei prin fata :138x , ea conformandu-se si schimbandu-mi prezervativul cu calm , apoi incepand iar un oral scurt cred ca pt lubrefiere. S-a urcat pe mine in LOT si dupa reglarea tirului si penetrarea inceata, a inceput sa se destinda si sa se miste natural placut ,sus-jos , inainte-inapoi cercuri, biniditat... :waytogo .La un moment dat a obosit ea si am schimbat in doggy si dupa ceva timp am obosit si eu si am trecut in misionar, fiindu-mi mai comod si am simtit-o foarte stramta, super senzatie.S-a pozitionat cu bazinul mai sus si am continuat pana mi- a aparut curcubeul... :2808.gif .Am incetinit ritmul ,insa cred ca am cam sufocat-o pe Daria si am simtit cum incepe sa stranga picioarele usor , semn ca tre sa imi mut hoitul...Epuizat , dar fericit , am plecat ca donkey spasit spre baie ,m-am revigorat , m-am imbracat si i-am multumit pentru timpul dedicat , am pupat-o pe obraz si tusti spre masina ca nu ma mai tineau genunchii.

Note:

Locatie : 8,5 -Naturalia, central, parcare si acolo , dar plina, insa la rond e perfect. Apartament curat, camera de lucru foarte luminoasa, aerisit, baie ok.

Daria 8 -Blonda micuta, slim spre skinny, pe gustul meu, draguta, sani frumusei pere coapteee, piele alba, curata, epilata, atentie la ruj sa nu ramana urme.

Anal - 8 -Mi-am facut damblaua , nu s-a eschivat pt ca am anuntat dinainte ce doresc.

Oral 9 , era sa termin la un moment dat pana la anal...bun, umed cu vacuum :felatie

Normal 8,5 - stramta, participativa

GFE - 7,5 fara FK, putin restrictiva ,smecherica, dar profi.

De revenit : pentru mine e ok , cred ca daca esti incins e o varianta buna (tinand cont ca veneam dupa o teapa la RIN ,unde am futut vant in loc de Iulia)

Buna ! Iti multumesc frumos pentru recenzie ! 😘

Disponibilă!! 😋😘🔞

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...