legolasfotbalistul16 Reputație: 726 Postat Mai 2, 2013 Telefon: Legolasthearcher79@yahoo.com Oras:Pussyland Telefon: Legolasthearcher79@yahoo.com Oras:Pussyland Postat Mai 2, 2013 Pe aceasta cale vroiam sa va urez sa aveti un paste fericit alaturi de cei dragi voua , fie ca lumina si caldura pastelui sa ne incalzeasca sufletele, sa ne lumineze mintile, sa ne deschidă inimile spre iubire, credinta, iertare. Să fim mai buni, sa ne bucuram din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne înconjoara si sa daruim iubire celor dragi .
leonidas Reputație: 719 Postat Mai 2, 2013 Oras:near Elm Street Oras:near Elm Street Postat Mai 2, 2013 Un Paste Fericit alaturi de cei dragi va doresc tuturor!
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Mai 2, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Mai 2, 2013 PASTE FERICIT TUTUROR FUTACIOSILOR ,FUTACIOASELOR.....SI MASEUZELOR!
ovii Reputație: 185 Postat Mai 2, 2013 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Mai 2, 2013 Doamnelor si domnilor...va urez si eu sarbatori fericite .Sa invatam sa iubim ceea ce avem...dar si ceea ce nu avem , sa invatam sa fim mai buni...sa invatam ca uneori si un simplu multumesc , un zambet doar...valoareaza mai mult decat 1000 de cuvinte. Sa aveti un Paste fericit !
Administrator pisicuts Reputație: 114769 Postat Mai 3, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 3, 2013 paste fericit tuturor si din partea mea
quasim Reputație: 2451 Postat Mai 3, 2013 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Postat Mai 3, 2013 Invierea Domnului sa va aduca tuturor liniste, bucurii si sanatate!
doixdoi Reputație: 941 Postat Mai 3, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 3, 2013 Desi credinta si religia nu sint punctele mele forte,urez tuturor prietenilor pe care i-am cunoscut si celor pe care urmeaza sa-i intalnesc, deasemeni tuturor colegilor fete si baieti,SANATATE,fericire si tot ce va doriti.Si de fapt va urez toate cele si in restul anului,bunatatea si omenia sa va urmeze in orice moment.Sa va bucurati de viata ca este frumoasa dar mai ales pretioasa.Cu drag,Doixdoi si doamna P.S. Noi deja am inrosit si ciocnit ouale ,la malul marii,in Vama Veche,de fapt ne-am inrosit cu totul
juan29 Reputație: 135 Postat Mai 3, 2013 Oras:RO Oras:RO Postat Mai 3, 2013 Cum suna asta cu "sfintele" sarbatori si "Hristos a-nviat" pe un forum de curvari A nu se intelege ca eu sunt mai breaz, pana la urma si eu sunt membru al acestei comunitati Sarbatori agreabile alaturi de cei dragi, stimati confutadori!
doixdoi Reputație: 941 Postat Mai 3, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 3, 2013 La 03.05.2013 la 8:58, juan29 a spus: Cum suna asta cu "sfintele" sarbatori si "Hristos a-nviat" pe un forum de curvari Este foarte in regula sa ne facem urari aici,pe forum.Cine este credincios este si in pat alaturi de cineva care nu-i este partener de viata,cine nu este credincios poate sa rezoneze la sentimentele pozitive specifice sarbatorilor si o poate face oricand si oriunde.Cred ca daca la o slujba popa ar cere sa iasa din biserica toti cei ce au calcat stramb macar o data in viata ar ramane aproape goala biserica.Si fara popa
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Mai 3, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 3, 2013 Sarbatori fericite pentru cine crede in treaba asta, cu biserica , Iisus , etc etc.Eu unu personal nu cred si consider ca biserica e cea mai mare escrocherie inventata de om vreodata.
gaby26 Reputație: 9 Postat Mai 3, 2013 Oras:in mintea multora...pe buzele multora...in inima multora... Oras:in mintea multora...pe buzele multora...in inima multora... Postat Mai 3, 2013 @ bambuchaa I totally agree ! Anyway...sarbatori cu bine tuturor
mercedesbenz Reputație: -380 Postat Mai 3, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 3, 2013 Sarbatori Fericite tuturor! PS: @bambuchaa, vezi ca uneori, acolo sus la 10 000 de metrii, doar El te mai poate ajuta...
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Mai 3, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 3, 2013 @mercedesbenz in ultimii 3 ani in Somalia au murit de foame 260,000 de oameni din care 50 % cu varsta sub 5 ani , pe ei D-zeu de ce nu i-a ajutat?!?!?!?!?!
mercedesbenz Reputație: -380 Postat Mai 3, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 3, 2013 @bambuchaa, n-as vrea sa fac aici off-topic, asa ca daca vrei iti explic in privat cum sta treaba cu Somalia...
juan29 Reputație: 135 Postat Mai 3, 2013 Oras:RO Oras:RO Postat Mai 3, 2013 La 03.05.2013 la 9:11, doixdoi a spus: Este foarte in regula sa ne facem urari aici,pe forum.Cine este credincios este si in pat alaturi de cineva care nu-i este partener de viata,cine nu este credincios poate sa rezoneze la sentimentele pozitive specifice sarbatorilor si o poate face oricand si oriunde.Cred ca daca la o slujba popa ar cere sa iasa din biserica toti cei ce au calcat stramb macar o data in viata ar ramane aproape goala biserica.Si fara popa Daca privesti sarbatoarea dpdv comercial (asa cum au devenit in ultimul timp si Pastele si mai ales Craciunul) este in regula Cu toate ca nu prea vad cum ai putea sa dezlipesti caracterul religios al acestei sarbatori. Cred ca faci referire la credinciosii aceia care stau la coada la moaste Cat despre biserica si popi, din punctul meu de vedere nu reprezinta un reper de spiritualitate. Ceea ce voiam sa spun este ca nu prea se potrivesc anumite cuvinte ce tin de sacralitate, intr-un loc, fie el si virtual, al desfraului.Inca o data, nu fac eu pe , sunt cel putin la fel de ca si voi.
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Mai 3, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 3, 2013 Somalia a fost doar un exemplu.Eu faceam referire ca populatia asta vrea sa creada in cineva, intelegi? Cand au cate o afacere zic " o sa ma ajute D-zeu" sa reusesc, cand nu isi gasesc de munca zic " o sa ma ajute D-zeu" , cand vor sa combine o gagica "o sa imi ajute D-zeu" , de ce sa crezi intr-un D-zeu, cand e mai simplu, mai usor si mai corect sa crezi in tine si in ce esti tu in stare sa faci.Inca o intrebare la care eu am asa o nelamurire sau poate ca sunt mai prost.Craciunul semnifica nasterea lui Iisus corect? si se sarbatoreste in fiecare an da in fiecare an pe 25 decembrie.Pastele care semnifica invierea lui Iisus se sarbatoreste intr-o duminica si se calculeaza de biserica iar acesta este in prima duminica dupa prima luna plina a echinoctiului de primavara.Pai cum facem ? Si tot din cauza asta catolicii in unii ani sarbatoresc mai devreme Invierea cum s-a intamplat si anul acesta.Si acum vin eu si intreb care D-zeu daca noi nici macar nu stim cand a murit Iisus presupunand ca el a existat vreodata.Asta e unul dintre motivele pentru care eu nu cred in biserica si in D-zeu si unul dintre motivele pentru care consider ca biserica este cea mai mare escrocherie inventata vreodata de om.
Angel Reputație: 244 Postat Mai 3, 2013 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Postat Mai 3, 2013 Uhm.. Jumatate dintre romani cred ca soarele se invarte in jurul pamantului... Ziceam si eu..asa... Sa ne ajute Dumnezeu...ca numai Dumnezeu ne mai poate ajuta....
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2013 Postat Mai 3, 2013 La romani orice ocazie de chef si sprit e buna. Indiferent cine crede si cine nu, toti sarbatorim, asa ca eu va urez sa sarbatori fericite!
cassy Reputație: 16361 Postat Mai 3, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Mai 3, 2013 Eu deja am sarbatorit pastele, acum 5 sau 6 saptamani. Acum e randul vostu: va urez sarbatori fericite!
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Mai 3, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Mai 3, 2013 La 03.05.2013 la 14:20, Cassy a spus: Eu deja am sarbatorit pastele, acum 5 sau 6 saptamani. Acum e randul vostu: va urez sarbatori fericite! Si EU.....dar cum spunea si confratele Babane,``orice ocazie de chef si sprit e buna``....Domnul fie cu noi!
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Mai 3, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 3, 2013 A si inca ceva invierea lui Iisus este asociata cu un iepure idiot.De ce ? Pentru ca niste misionari crestini ajunsi pe la niste triburi nordice acum multe sute de ani i-au convertit pe acestia la crestinisim cu ajutorul unei legende pagane care spunea ca o zeita salvase o pasare ranita prin mijlocul iernii si a transformat-o in iepuroaica dar isi pastrase abilitatea de a face oua si bla bla bla bla in semn de recunostinta in fiecare primavara iepuroaica ii daruia oua decorate zeitei.Tare sau ce ? Da la noi e cu d-zeu si cu credinta si cu mici si cu bere , hai ca-i bine , salutare.
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Mai 3, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Mai 3, 2013 LOL!.....asta chiar ar fi bomboana de pe coliva....un scandal erotico-futacios-bisericesc da Doamne!
dorinel18 Reputație: 672 Postat Mai 3, 2013 Oras:Inca pe pamant... Oras:Inca pe pamant... Postat Mai 3, 2013 Va doresc tuturor Un Paste Fericit! http://1.bp.blogspot.com/_Zw41kxI2akg/S6ogMqEWrxI/AAAAAAAACCg/imCPPevetBY/s1600/iepure_de_paste.jpg
blondynekiss Reputație: -472 Postat Mai 3, 2013 Oras:.... Oras:.... Postat Mai 3, 2013 Va doresc tuturor sarbatori Pascale cat mai linistite alaturi de cei dragi voua! Fie ca atmosfera plina de armonie si de caldura sa domneasca in casele si sufletele voastre!Paste fericit!
dubby Reputație: 0 Postat Mai 3, 2013 Oras:... Oras:... Postat Mai 3, 2013 Pace in suflet si un Paste Fericit tuturor !
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum