Sari la conținut

Domisoare piata romana 0731507686

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

EROTISM, domnisoare dragute te astepta intr-un cadru intim si curat pt. a-ti satisface cele mai ascunse fantezii. Oral, normal anal masaj relaxare erotic o finalizare de vis te asteptam, p-ta Romana

0731507686 100 L

post-63265-0-32521800-1367534869_thumb.jpg post-63265-0-27209400-1367534870_thumb.jpg post-63265-0-85016000-1367534870_thumb.jpg post-63265-0-47429100-1367534871_thumb.jpg post-63265-0-02708200-1367534872_thumb.jpg

Am gasit acest anunt pe AT in urma cu 2 saptamani si am decis sa merg impreuna cu un prieten. Am inteles din convorbirea telefonica ca locatia e pe la Piata Romana si ca sunt 5 fete disponibile. Am ajuns acolo, Piata Romana, in spatele McDonalds si am urcat cu liftul. Am fost intampinati de una dintre fete, am intrat si am luat loc pe o canapea amandoi. In camera erau prezente cele 4 fete, a 5-a fiind liderul lor sa zic asa se ocupa de bani si facea doar masaj erotic. Oferta era urmatoarea:

masaj erotic cu finalizare 100 lei,

o finalizare oral si normal 100 lei,

masaj erotic + o finalizare oral si normal 150 lei,

o ora cu 2 finalizari oral si normal 150 lei

o ora cu 2 finalizari oral si normal + masaj erotic 200 lei

Eu eram foarte curios de un threesome asa ca am intrebat daca se poate sa optez pt o finalizare cu doua fete. Am inteles ca ar costa 300 ron o finalizare oral. Pana la urma am negociat si am luat la acest pret 300 ron o ora cu ambele fete 2 finalizari oral si normal. Prietenul meu a ales apoi din cele 2 fete ramase pe una pentru o finalizare oral si normal 100 lei.

Fetele nu au facut show lesby, nu au existat saruturi intre ele, sau cunnilingus. Saruturi nici macar cu mine nu au fost pentru ca nu practicau se pare. Nu se putea nici anal, nici CIM sau CIF. Doar COB.

Sa trecem la desfasurarea actiunii. Am intrat mai intai eu la dus, cand m-am intors fiind urmat de prima dintre fete, o bruneta mai plinuta dar foarte frumoasa la fata(imi pare rau dar nu am retinut numele niciuneia dintre fete  :laugh2 ) Cat timp bruneta era la dus roscata, care era skinny, si foarte draguta la fata a inceput sa imi faca un oral destul de bine executat. Intre timp s-a intors bruneta de la dus si pofticioasa a inceput si ea sa se joace cu al meu junior. Oral destul de ok si din partea ei. Am continuat apoi cu normal cu fata bruneta mai plinuta in timp ce roscata skinny ma mangaia subtil si ma saruta pe gat. Am pus-o in doggystyle unde nu am putut sa ma abtin sa nu finalizez  :atm . A urmat apoi al doilea numar, oral pe rand de la ambele din nou, normal cu ambele protejat, bruneta a primit si cunnilingus in timp ce roscata o facea normal cu mine.

Am finalizat pe sanii mari ai brunetei la sfarsit. Timp total 1 ora cu tot cu dus de inceput si de final.

Per total actiunea a fost ok, dar fetele nu erau foarte comunicative, nici nu s-au implicat asa de tare. A fost mai mult un double fuck pt mine decat un show, dar asa este mergem mai departe, per total a fost o experienta placuta. Recomand sa vizitati fetele, dar nu neaparat sa incercati combinatia aleasa de mine.

Note: 

Oral: 8,5 bruneta, 9 roscata

Normal: 8 bruneta, 9,5 roscata

Anal: N/A

Igiena: 9

GFE: 4 ambele, nu s-au implicat mai deloc plus ca nu facea niciuna FK

Acum nu mai stiu sigur daca s-au pastrat fetele, oricum cea careia i se vede fata din poze nu era acolo cand am ajuns noi. E posibil sa se schimbe fetele care presteaza acolo, dar numarul a ramas acelasi. Se merita sa incercati daca sunteti curiosi sa vedeti oferta, fetele erau destul de dragute, cel putin cele 3 pe care le-am ales noi, cealalta care mai presta servicii de sex era putin cam grasa si conlocuitoare mi se pare. O nota generala acordata experientei 8,5

Sper ca nu am gresit cand am postat acest topic aici, dupa cum vedeti la numarul asta puteti sa primiti si masaj si sex in 2, dar e posibil sa beneficiati se pare si de experienta traita de mine de threesome. Daca am gresit categoria imi cer scuze si rog moderatorii sa-l mute la locul potrivit.

Bafta si ciocane tari ! Ma semnez, mkarax  :feet

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...