alex5512 Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2019 Postat Februarie 2, 2019 Caut sclava pentru o sedința de o ora Dominare usoara
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 2, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Februarie 2, 2019 Prea usor aruncati cuvintele Cauti ceva.... detaliaza ceea ce cauti! ai impresia ca sclavul este pur si simplu un sclav? HEllo, reveniti-va oameni buni... habar nu aveti de nimic si vreti ... o pula... la naiba, vreti sa futeti si nu stiti cum ....parca o femeie ar fi o masina de cusut.... dai in ea si iese ata
alex5512 Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2019 Autor Postat Februarie 2, 2019 In bucuresti nu constanta
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 2, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Februarie 2, 2019 In bucuresti nu constanta brrrr daca ti-am scris nu inseamna ca m-am oferit sa fiu sclava obsesiilor tale
alex5512 Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2019 Autor Postat Februarie 2, 2019 0729001634 contact pt detalii
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Februarie 3, 2019 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Februarie 3, 2019 Prea usor aruncati cuvintele Cauti ceva.... detaliaza ceea ce cauti! ai impresia ca sclavul este pur si simplu un sclav? HEllo, reveniti-va oameni buni... habar nu aveti de nimic si vreti ... o pula... la naiba, vreti sa futeti si nu stiti cum ....parca o femeie ar fi o masina de cusut.... dai in ea si iese ata brrrr daca ti-am scris nu inseamna ca m-am oferit sa fiu sclava obsesiilor tale l'ai bagat in seama ..si-a luat grade.Vina ta stimata doamna!! 5
yingyang Reputație: 87 Postat Martie 16, 2019 Postat Martie 16, 2019 Prea usor aruncati cuvintele Cauti ceva.... detaliaza ceea ce cauti! ai impresia ca sclavul este pur si simplu un sclav? HEllo, reveniti-va oameni buni... habar nu aveti de nimic si vreti ... o pula... la naiba, vreti sa futeti si nu stiti cum ....parca o femeie ar fi o masina de cusut.... dai in ea si iese ataești beata
anonna Reputație: 1930 Postat Martie 16, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Martie 16, 2019 ești beata vrei sa bei si tu ?
nelson2018 Reputație: 18 Postat Martie 16, 2019 Postat Martie 16, 2019 Nu gasesti am ajuns noi barbatii sa fim sclavi pentru o pizda
zeulpizdelor Reputație: 0 Postat Octombrie 24, 2019 Postat Octombrie 24, 2019 A găsit cineva ceva? Sau în ziua de azi chiar toți sunt sclavii pizdelor?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum