Sari la conținut

0723721676 blonda

Postări Recomandate

• Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti
Postat

vizitat recent domnisoara , si las aceasta recenzie mai mult ca un self reminder ... sa nu uit :) 

- locatie - chimic 7 

- igiena - 10 

- domnisoara 9.9 ( micuta , slabuta, sani aproape mari pentru cat de slaba este ) 

halatul 100 ron cu 200 ora , optat pentru o tragere care a fost cam rapida dar o iert ca era racita , m-am simtit usor grabit insa o sa revin cand se intoarce in oras pentru ca si-a facut treaba. 

Postat

pana saptamana viitoare stau...program de la 10:00 pana la 00:00 ca prestetii ...oral in functie de igiena ,normal,orce pozitie,masaj de relaxare si erotic ,69 si mici fantezii 😘 finalizarea 100 lei ora 200 lei pwpici😘😘😘👈

• Oras:Sb
  • Oras:Sb
Postat

Salut!

Ajungand si eu pe acasa pe la VL am tras un ochi pe aici pe forum si am dat de topicul Cristinei si dupa ceva verificari am sunat-o si ne-am intalnit.

Fata e super ok "Cameleonul" cum ii se mai zice :)) slabuta , frumusica, glumeata :)

Suntem la prima "intalnire"  si desii mi sa parut putin dar numai putin retinuta sunt convins ca de la a doua in colo ne vom relaxa mai mult si ne vom fute ca dracii :)) so without further ado, notele!

Oral Ne: 9 cu mai multa atentie la oo as da 10

Normal 10 , am schimbat 2 pozitii , te mangaie, te saruta pe corp , te stimuleaza ceea ce multe fete omit , stau ca statuile.

Atitudine 10 simpatica glumeata dezinvolta 

De REVENIT cu siguranta! :*

• Like 1
  • Oras:la pizda
  • Oras:la pizda
Postat

Vreți un futai de neuitat și să nu vă pară rău de bani? Încercați această minunăție de fată!!!

Ne vedem duminică la 15.30!

nu te contrazic. e minunata fata dar mai are de lucrat la seriozitate. am intrebat-o daca face programari si a spus da. am dacut programare si cand am sunat sa o confirm cu 10 minute inainte imi spune ca e la masa si sa revin peste o jumatate de ora. asta e. nu a fost sa fie. acum probabil ca urmeaza niste scuze si etc. trebuie sa inteleaga fata ca nu toti stau bine cu timpul si scuzele nu ajuta la nimic.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

ok

Buna Cri  :kiss3 daca nu deranjez imi poti spune te rog in proportie de 90% pana cand esti de gasit in Vl ? Sa vad cum reusesc sa ajung in bratele tale  :hug1  :69

Postat

vizitat fatuca si pe anul asta , aceleasi servicii de calitate .am plecat multumit de fiecare data ,nu are rost sa mai dau note .preferata mea din vl .

• Oras:Sânpaul
  • Disponibila
  • Oras:Sânpaul
  • Disponibila
Postat

Aseară am vrut sa ii fac o vizita acestei fete am sunat am zis ca in 20 min ajung mi-a dat adresa m-am prezentat la ea la usa și imi zice imi pare rau am lua pe altcineva....

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...