Vizitator didu_tzu Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 Neața. După câte știu se pot pune poze și aici, sa ne vedem cât mai repede. ðŸ˜
123slevin Reputație: 156 Postat Februarie 7, 2019 Oras:Alba iulia Oras:Alba iulia Postat Februarie 7, 2019 Si hai cu numarul de telefon...sunt foarte curios sa te cunosc !!!😉Dupa caracterizarea si descrierea pe care ti-ai facut-o, esti perfecta pentru mine. 👌
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 Ciaoo, te-am adaugat pe skype...
Vizitator didu_tzu Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 Dacă va trimite poze pe Skype, puneti voi poze aici
boss42 Reputație: 169 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 Lasa si un nr de telefon, poti fi contactata si direct sau pe whats'ap. Restul ti-am scris amterior.
bondvagabond Reputație: 23 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 Sunt tare curios a raspuns cuiva pe skype?
Vizitator didu_tzu Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 Sau măcar va acceptat pe Skype? 😆
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 Nu a rasp e abureala clar cineva face misto
Vizitator alesiacrin Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 Nu a rasp e abureala clar cineva face misto[/quote Am răspuns tuturor pe Skype :)
boss42 Reputație: 169 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 Domnisoara, decat sa tot scrii mesaje, incepe activitatea. Lasa un nr de telefon cel putin, daca nu stii sa postezi fotografii. Aveai deja clienti doritori. Asa ca, hotaraste-te odata, nu ne mai aburi 2
killerultau Reputație: 97 Postat Februarie 7, 2019 Oras:Romania Disponibila Oras:Romania Disponibila Postat Februarie 7, 2019 Poate are nevoie de cat mai multe încurajări🤪însă vad ca mai sunt doritori,nu stiu ce mai asteapta🙃 1
threesome33 Reputație: 213 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 E troll ba!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Caută troll in dicționar. Nu va mai imaginați că cineva se apuca să se futa cu toți nebunii din plăcere! Doar din nevoie! Și ăsta e troll 100%. Poate chiar vreun milițică!
bondvagabond Reputație: 23 Postat Februarie 8, 2019 Postat Februarie 8, 2019 Nu e farsă ca am reusit si eu sa discut putin cu ea,cred ca si altii din spusele ei dar le e frica sa scrie!nu s-a concretizat nimic deoarece inca nu e hotarata ce si cum! 1
Vizitator alesiacrin Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2019 Postat Februarie 8, 2019 E troll ba!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Caută troll in dicționar. Nu va mai imaginați că cineva se apuca să se futa cu toți nebunii din plăcere! Doar din nevoie! Și ăsta e troll 100%. Poate chiar vreun milițică!Tocmai de aici și reticienta mea deoarece nu vreeau sa fie “cu toți nebunii” nu sunt trol și nici Milițica sunt doar o femeie și atât :) 2
ladolcevita Reputație: 47 Postat Februarie 8, 2019 Postat Februarie 8, 2019 Nu e farsă ca am reusit si eu sa discut putin cu ea,cred ca si altii din spusele ei dar le e frica sa scrie!nu s-a concretizat nimic deoarece inca nu e hotarata ce si cum!Da, cred că deocamdată stă și evaluează această situație. Am vorbit și eu cu ea pe skype.
edi355 Reputație: 20 Postat Februarie 8, 2019 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Februarie 8, 2019 Vreau sa adaug si eu ceva. Te rog sa nu lucrezi cu pesti. Pe mine ma dezgusta treaba asta. Fii independenta si fii tare. Cel mai important e sa te distrezi. Have fun and good luck. 1
xspice Reputație: 41 Postat Februarie 8, 2019 Postat Februarie 8, 2019 Baieti,din cate zice fata pare cam asa,vrea ceva restrans,de aia vb pe skype ,ar vrea sa gaseasca 5-10 "sponsori"cu care sa se "distreze"si sa o tina cu banii ✌✌✌ 2
remy19 Reputație: 52 Postat Februarie 8, 2019 Oras:alba iulia Oras:alba iulia Postat Februarie 8, 2019 cauta placeri reciproc avantajoase cu oameni seriosi si cu bun simt. te asteptam cu mare placere. sper sa am ocazia sa te cunosc. nu folosesc skype sa pot lua legatura cu tine...dar sper sa fie posibil asta. multumesc
killerultau Reputație: 97 Postat Februarie 8, 2019 Oras:Romania Disponibila Oras:Romania Disponibila Postat Februarie 8, 2019 Si cat 500 pe finalizare o sa ceară?😂banuiesc ca se considera de lux,sau poate asa e,noi nu am vazut-o decat povesti! 1
dobrin i Reputație: -201 Postat Februarie 9, 2019 Oras:Peste Tot Oras:Peste Tot Postat Februarie 9, 2019 Tocmai de aici și reticienta mea deoarece nu vreeau sa fie “cu toți nebunii” nu sunt trol și nici Milițica sunt doar o femeie și atât :)Buna!Vad ca esti din Alba Iulia, o sa ajung si eu pe acolo in scurt timp si o sa stau cateva zile.Poti sa lasi o adresa de mail?O zi buna!
palosulgros Reputație: 6025 Postat Februarie 10, 2019 Telefon: viaducthr Oras:Cluj Telefon: viaducthr Oras:Cluj Postat Februarie 10, 2019 Daca vrei, te invat eu pentru de toate, multe au inceput asa si au avut succes :)
Vizitator alesiacrin Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2019 Postat Februarie 10, 2019 Daca vrei, te invat eu pentru de toate, multe au inceput asa si au avut succes :)Mulțumesc dar nu am nevoie de nimeni sa ma invete nimic 2
wolf007 Reputație: 498 Postat Februarie 10, 2019 Postat Februarie 10, 2019 Deci????? se trece la fapte????? sau tot marketing?????
killerultau Reputație: 97 Postat Februarie 10, 2019 Oras:Romania Disponibila Oras:Romania Disponibila Postat Februarie 10, 2019 Doar studii de fezabilitate deocamdata 😂😂😂prea multa vorba si fapte nimica!daca nu ai nevoie de invatat nimic inseamna ca meserie stii doar trebuie sa dai drumu la programari si la lista de servicii si tarife,nu? 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum