Sari la conținut

Curioasa

Vizitator alesiacrin

Postări Recomandate

Vizitator didu_tzu
Reputație: 0
Postat

Neața. După câte știu se pot pune poze și aici, sa ne vedem cât mai repede. ðŸ˜

• Oras:Alba iulia
  • Oras:Alba iulia
Postat

Si hai cu numarul de telefon...sunt foarte curios sa te cunosc !!!😉

Dupa caracterizarea si descrierea pe care ti-ai facut-o, esti perfecta pentru mine. 👌

Vizitator
Postat

Ciaoo, te-am adaugat pe skype...

Vizitator didu_tzu
Postat

Dacă va trimite poze pe Skype, puneti voi poze aici

Postat

Lasa si un nr de telefon, poti fi contactata si direct sau pe whats'ap. Restul ti-am scris amterior.

Vizitator didu_tzu
Postat

Sau măcar va acceptat pe Skype? 😆

Vizitator
Postat

Nu a rasp e abureala clar cineva face misto

Vizitator alesiacrin
Postat

Nu a rasp e abureala clar cineva face misto[/quote

Am răspuns tuturor pe Skype :)

Postat

Domnisoara, decat sa tot scrii mesaje, incepe activitatea. Lasa un nr de telefon cel putin, daca nu stii sa postezi fotografii. Aveai deja clienti doritori. Asa ca, hotaraste-te odata, nu ne mai aburi

• Like 2
  • Oras:Romania
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Poate are nevoie de cat mai multe încurajări🤪însă vad ca mai sunt doritori,nu stiu ce mai asteapta🙃

• Like 1
Postat

E troll ba!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Caută troll in dicționar. Nu va mai imaginați că cineva se apuca să se futa cu toți nebunii din plăcere! Doar din nevoie! Și ăsta e troll 100%. Poate chiar vreun milițică!

Postat

Nu e farsă ca am reusit si eu sa discut putin cu ea,cred ca si altii din spusele ei dar le e frica sa scrie!nu s-a concretizat nimic deoarece inca nu e hotarata ce si cum!

• Like 1
Vizitator alesiacrin
Postat

E troll ba!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Caută troll in dicționar. Nu va mai imaginați că cineva se apuca să se futa cu toți nebunii din plăcere! Doar din nevoie! Și ăsta e troll 100%. Poate chiar vreun milițică!

Tocmai de aici și reticienta mea deoarece nu vreeau sa fie “cu toți nebunii” nu sunt trol și nici Milițica sunt doar o femeie și atât :)

• Like 2
Postat

Nu e farsă ca am reusit si eu sa discut putin cu ea,cred ca si altii din spusele ei dar le e frica sa scrie!nu s-a concretizat nimic deoarece inca nu e hotarata ce si cum!

Da, cred că deocamdată stă și evaluează această situație. Am vorbit și eu cu ea pe skype. 

• Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu
Postat

Vreau sa adaug si eu ceva. Te rog sa nu lucrezi cu pesti. Pe mine ma dezgusta treaba asta. Fii independenta si fii tare. Cel mai important e sa te distrezi. Have fun and good luck.

• Like 1
Postat

Baieti,din cate zice fata pare cam asa,vrea ceva restrans,de aia vb pe skype ,ar vrea sa gaseasca 5-10 "sponsori"cu care sa se "distreze"si sa o tina cu banii ✌✌✌

• Like 2
  • Oras:alba iulia
  • Oras:alba iulia
Postat

cauta placeri reciproc avantajoase cu oameni seriosi si cu bun simt. te asteptam cu mare placere. sper sa am ocazia sa te cunosc. nu folosesc skype sa pot lua legatura cu tine...dar sper sa fie posibil asta. multumesc

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Si cat 500 pe finalizare o sa ceară?😂banuiesc ca se considera de lux,sau poate asa e,noi nu am vazut-o decat povesti!

• Like 1
  • Oras:Peste Tot
  • Oras:Peste Tot
Postat

Tocmai de aici și reticienta mea deoarece nu vreeau sa fie “cu toți nebunii” nu sunt trol și nici Milițica sunt doar o femeie și atât :)

Buna!

Vad ca esti din Alba Iulia, o sa ajung si eu pe acolo in scurt timp si o sa stau cateva zile.

Poti sa lasi o adresa de mail?

O zi buna!

• Telefon: viaducthr
  • Oras:Cluj
  • Telefon: viaducthr
  • Oras:Cluj
Postat

Daca vrei, te invat eu pentru de toate, multe au inceput asa si au avut succes :)

Vizitator alesiacrin
Postat

Daca vrei, te invat eu pentru de toate, multe au inceput asa si au avut succes :)

Mulțumesc dar nu am nevoie de nimeni sa ma invete nimic

• Like 2

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Doar studii de fezabilitate deocamdata 😂😂😂prea multa vorba si fapte nimica!daca nu ai nevoie de invatat nimic inseamna ca meserie stii doar trebuie sa dai drumu la programari si la lista de servicii si tarife,nu?

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...