alt_nume5465656 Reputație: 25 Postat Mai 14, 2013 Oras:Unde? Oras:Unde? Postat Mai 14, 2013 Straini in tren...genial. Wanna be my BFF? Te-as ruga sa postezi mai des. Vad potential imens
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Mai 16, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Mai 16, 2013 daca tot crezi ca sunt barbatul perfect, poti sa ma pupi tu… te las sa alegi unde...ai reusit sa te amesteci si tu printre oamenii mari?Fa rost de bani si te invit si pe tine la intalnirea de saptamana viitoare, poate faci si tu o baie cu @oly baietelu mic,demyanne....eu nu-ti spun precum @oly mic,sugi pula...eu iti spun cu cu vorbele tale....``poti sa ma pupi tu`` direct fix in pula...sa mor daca sunt suparacios de fel sa fac rost de bani???....fraiere coclit....bani au si mortii...in caz ca-mi trebe` vreo suma mai consistenta,am alte itinerarii,nicidecum parcul IOR unde m-as intalni cu un smecher de monitor ca si tine...asa ca mai da-te-nspre pula mea s-o pupi cu glumele tale de centru` de **spam editat**................sau de bahausishti....ia-o cum vrei...sau pup-o cum vrei P.S vezi ca oly mic are pula o idee mai mica decat el....ATENTIE SPORITA.....sa nu te inneci,nu de alta
demyann Reputație: 83 Postat Mai 16, 2013 Oras:Near Oras:Near Postat Mai 16, 2013 Colegu, deja te-ai exprimat prea matur ca sa iti mai raspund pe aceeasi linie, asa ca, imi cer scuze daca te-am ofensat si vreau sa iti fac o lista de propuneri:1. scrii un comentariu in care iti ceri respectuos scuze.2. nu mai scrii nimic si te retragi de pe forum.3. daca nu cochetezi cu nici una din variantele de mai sus si ai sange in instalatie, accepti o intalnire in care sa-mi spui direct tot ce ai scris in comentariul tau, cu martori, fara martori, unde si cum vrei, oriunde si oricand, iti promit ca, daca accepti aceasta varianta, am sa-ti demonstrez ca nu sunt un chiar un smecher de monitor, cum m-ai caracterizat si te cinstesc eu, cu o bere, un coniac, iar la despartire, daca esti baiat cuminte, te pun doar in genunchi, iti dau sa mananci iarba si florile de pe marginea drumului si in functie de dispozitie, ca bonus, te innec in propriul sange, iti promit, pe ce am mai rau… sau pot sa incerc, s-ar putea ca tu sa fii mai pregatit sau mai bazat, sa te impotrivesti si sa-mi rupi fasul… sper doar sa accepti invitatia mea… promit solemn ca nu dau inapoi si nu ma razgandesc,Promit!Astept cu nerabdare raspunsul tau, stima
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Mai 16, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Mai 16, 2013 Colegu, deja te-ai exprimat prea matur ca sa iti mai raspund pe aceeasi linie, asa ca, imi cer scuze daca te-am ofensat si vreau sa iti fac o lista de propuneri:1. scrii un comentariu in care iti ceri respectuos scuze.2. nu mai scrii nimic si te retragi de pe forum.3. daca nu cochetezi cu nici una din variantele de mai sus si ai sange in instalatie, accepti o intalnire in care sa-mi spui direct tot ce ai scris in comentariul tau, cu martori, fara martori, unde si cum vrei, oriunde si oricand, iti promit ca, daca accepti aceasta varianta, am sa-ti demonstrez ca nu sunt un chiar un smecher de monitor, cum m-ai caracterizat si te cinstesc eu, cu o bere, un coniac, iar la despartire, daca esti baiat cuminte, te pun doar in genunchi, iti dau sa mananci iarba si florile de pe marginea drumului si in functie de dispozitie, ca bonus, te innec in propriul sange, iti promit, pe ce am mai rau… sau pot sa incerc, s-ar putea ca tu sa fii mai pregatit sau mai bazat, sa te impotrivesti si sa-mi rupi fasul… sper doar sa accepti invitatia mea… promit solemn ca nu dau inapoi si nu ma razgandesc,Promit!Astept cu nerabdare raspunsul tau, stimaIti spun simplu...MARSH....nu MARS...ca ala e scump............... Si ca o simpla paranteza....cred ca nici in visele tale cele mai urate n-ai vrea sa te intalnesti cu mine....calmeaza-te voinice.... P.S momentan am niste prioritati din care tu nu faci parte....dupa....cu tot dragul
Afriq Reputație: 1265 Postat Mai 16, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Mai 16, 2013 Va rugam sa va abtineti de la amenintari si limbaj agresiv! La urmatoarea abatere aveti warn!
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Mai 16, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Mai 16, 2013 Va rugam sa va abtineti de la amenintari si limbaj agresiv! La urmatoarea abatere aveti warn!N-am amenintat....am `aprobat afirmativ` spusele/scrisele smardoiului oricum...daca ne dati warn,dati-ne la amandoi....asa e corect
Afriq Reputație: 1265 Postat Mai 16, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Mai 16, 2013 am avertizat... daca veti continua...
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Mai 16, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Mai 16, 2013 Astept cu nerabdare raspunsul tau, stimaMii de scuze nene demyann....fiind prins cu anumite treburi mai devreme ti-am raspuns cam in graba(nu ca as fi vrut sa scap de tine).....daca vrei ti-l trimit pe fi-miu la intalnire...sa mor....dar daca te ``arde`` sa nu vii cu reclamatii...OK??? stima
euflo96 Reputație: 5 Postat Mai 16, 2013 Oras:xxx Oras:xxx Postat Mai 16, 2013 daca esti baiat cuminte, te pun doar in genunchi, iti dau sa mananci iarba si florile de pe marginea drumului si in functie de dispozitie, ca bonus, te innec in propriul sange, iti promit, pe ce am mai rau… sau pot sa incerc, s-ar putea ca tu sa fii mai pregatit sau mai bazat, sa te impotrivesti si sa-mi rupi fasul… sper doar sa accepti invitatia mea… promit solemn ca nu dau inapoi si nu ma razgandesc,Promit!Astept cu nerabdare raspunsul tau, stimaMai sare lumea calul pe aici (inclusiv eu), dar tu ai sarit un cal mare de tot si ai cazut in cap. Intr-un moment de liniste, daca ai vreunul, citeste ce ai scris si apoi intreaba-te ''sunt sanatos la cap? '' Daca da, du-te la sala si da intr-un sac de box. Daca nu iti place sala, roaga-te sa nu dai de un nebun mai mare ca tine care sa iti faca ceea ce vrei tu sa faci unui dusmanNu e prietenul meu, dar Oly nu merita asa ceva.
oly123 Reputație: 178 Postat Mai 17, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Autor Postat Mai 17, 2013 salut este ora 6 dimineata dar eu sunt mort de somn. Va citesc ...dar parca citesc din filme. Ce aveti. A venit vara si vreti sa dati hainele groase jos sa vi se vada muschii ? Steroizii? Hai sa facem liniste,ca si asa este galagie mare in toata tara si sa continuam ! oly mic PS- euflo,demyan nu mie mi-a scris ce ai dat tu citat mai sus. Daca cumva, am citit eu gresit si pentru mine au fost randurile acelea,fii sigur ca alegem sa nu mai intru pe forum.Mie mi-e frica.Nu vreau scandal.Mai bine sanatos la trup si minte decat...altfel.
euflo96 Reputație: 5 Postat Mai 17, 2013 Oras:xxx Oras:xxx Postat Mai 17, 2013 De multe ori am prea multa lene in mine, stiu ca nu ti-a zis tie. inainte a zis si de tine cate ceva si de acolo a inceput nebunia.
dubby Reputație: 0 Postat Mai 17, 2013 Oras:... Oras:... Postat Mai 17, 2013 Tolerarea limbajului agresiv si injuraturilor permis pe forum ? Au mamaaaaaaaaaaa !!! Rog moderatorii si administratia sa baneze definitiv si urjent pe cei care se exprima in acest mod grobian. Ii credeam oameni cu scaun la cap, dar din pacate nu este asa !Domnilor, doamnelor si domnisoarelor, scopul acestui thread este altul ... va rog nu il poluati cu injuraturi si contre de doi bani. Haidi pa !
demyann Reputație: 83 Postat Mai 17, 2013 Oras:Near Oras:Near Postat Mai 17, 2013 demyanne....eu nu-ti spun precum @oly mic,sugi pula...eu iti spun cu cu vorbele tale....``poti sa ma pupi tu`` direct fix in pula...sa mor daca sunt suparacios de fel sa fac rost de bani???....fraiere coclit....bani au si mortii...in caz ca-mi trebe` vreo suma mai consistenta,am alte itinerarii,nicidecum parcul IOR unde m-as intalni cu un smecher de monitor ca si tine...asa ca mai da-te-nspre pula mea s-o pupi cu glumele tale de centru` de **spam editat**................sau de bahausishti....ia-o cum vrei...sau pup-o cum vrei P.S vezi ca oly mic are pula o idee mai mica decat el....ATENTIE SPORITA.....sa nu te inneci,nu de alta Daca se astepta cineva sa-mi ridic palaria si sa spun "multumesc" acestui mesaj marlanesc, agresiv si provocator, imi pare rau sa-l dezamagesc, dar nu, multumesc, n-am sa accept si chiar imi mentin invitatia de a demonstra colegului ca si-a facut o parere gresita despre mine, chiar insist, nu, nu sunt smardoi, dar nu pot trece mai departe cand sunt provocat, Iti spun simplu...MARSH....nu MARS...ca ala e scump............... Si ca o simpla paranteza....cred ca nici in visele tale cele mai urate n-ai vrea sa te intalnesti cu mine....calmeaza-te voinice.... P.S momentan am niste prioritati din care tu nu faci parte....dupa....cu tot dragul Te inteleg, daca un baton MARS e prea scump pentru tine si nu-ti permiti, ma ofer sa-ti cumpar 2 batoane ca sa le imparti cu cei dragi,astept sa-ti rezolvi prioritatile, un an, doi e de ajuns? Pana la acest cont, am avut altul, cu o contributie destul de importanta pe forum, zic eu, din pacate, am fost obligat sa renunt la acel cont, dupa o luna, dorul de comunitate m-a determinat sa-mi creez alt cont si sa merg mai departe cu acesta, din pacate, in momentul de fata, cred ca forumul e prea agresiv, in loc sa fie un loc placut unde sa ne pietrecem timpul, sa schimbam idei, impresii, experiente, suntem preocupati de alte aspecte, forumul s-a transformat intr-un camp de lupta, cu recenzii din ce in ce mai putine, dar cu multe conflicte virtuale care, in scurt timp, daca administratia nu ia masuri vor depasi limita virtualului, cu parere de rau constat ca limbajul folosit de unii a depasit limita bunului simt si cel mai important, este tolerat de administratie, am asteptat o reactie din partea unui moderator, din pacate nu a venit, asa ca am considerat de datoria mea sa raspund cum am crezut de cuviinta... Cu aceasta inchei si adresez expres administratiei de a-mi inchide contul, nu mai am de gand sa contribui cu nimic, ma despart cu greu, dar nu mai gasesc nici o motivatie de a ramane, a fost frumos cat a durat, dar totul are un sfarsit, multumesc tuturor celor care m-au apreciat,Pisicuts, te rog, taie firele, multumesc, numai bine, telegrafistull
Afriq Reputație: 1265 Postat Mai 17, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Mai 17, 2013 Nenea demyann... se vor schimba multe in viitorul apropiat. Eu zic sa mai astepti! Oricum, conturile nu se mai sterg
raffaello Reputație: -6838 Postat Mai 17, 2013 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Mai 17, 2013 Nu , nu se mai sterg !Doar se baneaza !
dubby Reputație: 0 Postat Mai 17, 2013 Oras:... Oras:... Postat Mai 17, 2013 No d-apoi daca e ase (ca io am si antecedente cu d-astea, stiti voi, simplu.barbat la scandalul cu Samira ... ) ... ba sa va bag ceva in gat celor care mai injurati si va adresati cuvinte obscene, care va certati pe diverse aspecte de 2 bani, care nu au nimic in comun cu forumul.Clar ? Na c-o zisei !!!
Afriq Reputație: 1265 Postat Mai 17, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Mai 17, 2013 Nenea scrat... de bagat in gat nu, dar respectarea regulamentului o sa fie impusa, indiferent de rang sau vechimea pe forum... recunoastem ca am acceptat escaladarea unor scandaluri din un anumit nivel de slabiciune pentru contributia, vechimea si reputatia unor membri gen cristiborcea sau cautatorul... dar s-a dovedit ca nu a fost o abordare fericita. Tocmai din acest motiv a aparut modificarea in regulament postata de Gabi. O zi frumoasa tuturor
raffaello Reputație: -6838 Postat Mai 17, 2013 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Mai 17, 2013 Nenea Afriq , da-mi voie sa-ti spun la modul cel mai sincer ca dupa mine modificarile regulamentului plus actiunile mai mult sau mai putin justificate din ultima vreme sunt contradictorii si dau impresia de haos . Nu comentez deciziile administratiei ( este treaba staff-ului ce intentii are ) , insa au aparut multe situatii cand se actiona drastic intr-o directie , iar alte directii erau bland dojenite ( cel mult ) , daca nu chiar tolerate .Posibil sa fi fost scapari datorita multiplelor postari . Sau .. nu..
Afriq Reputație: 1265 Postat Mai 17, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Mai 17, 2013 Perfect de acord nene Raffa... incercam sa nu mai fie asa.
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Mai 17, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Mai 17, 2013 s-a suparat oly baietelu ca ne-am jucat si noi putin pe topic? Ai invatat un cuvant nou? bravo, vezi sa nu te auda oamenii mari, s-ar putea sa te traga de urechi...te-ai stricat, da-te in plm de nasol, nu tii la gluma, saptamana viitoare fac o iesire pe lacul IOR. cu un prieten de pe forum, daca faci rost de niste bani vino si tu, promit ca nu-ti fac nimic, iti iau niste acadele, un suc, chiar o bere, poti sa te imbeti, te arunc in lac sa-ti revii… daca tot crezi ca sunt barbatul perfect, poti sa ma pupi tu… te las sa alegi unde...ai reusit sa te amesteci si tu printre oamenii mari?Fa rost de bani si te invit si pe tine la intalnirea de saptamana viitoare, poate faci si tu o baie cu @oly baietelu mic, am sa-ti demonstrez ca nu sunt un chiar un smecher de monitor, cum m-ai caracterizat si te cinstesc eu, cu o bere, un coniac, iar la despartire, daca esti baiat cuminte, te pun doar in genunchi, iti dau sa mananci iarba si florile de pe marginea drumului si in functie de dispozitie, ca bonus, te innec in propriul sange, iti promit, pe ce am mai rau… sau pot sa incerc, s-ar putea ca tu sa fii mai pregatit sau mai bazat, sa te impotrivesti si sa-mi rupi fasul… sper doar sa accepti invitatia mea… promit solemn ca nu dau inapoi si nu ma razgandesc,Promit!Astept cu nerabdare raspunsul tau, stima ``Daca se astepta cineva sa-mi ridic palaria si sa spun "multumesc" acestui mesaj marlanesc, agresiv si provocator, imi pare rau sa-l dezamagesc, dar nu, multumesc, n-am sa accept si chiar imi mentin invitatia de a demonstra colegului ca si-a facut o parere gresita despre mine, chiar insist, nu, nu sunt smardoi, dar nu pot trece mai departe cand sunt provocat,`` Subscriu la cele mentionate de dvs maestre @telegrafistul-demyann ``Daca se astepta cineva sa-mi ridic palaria si sa spun "multumesc" acestor mesaje marlanesti agresive si provocatoare, imi pare rau sa-l dezamagesc,.......... O zi minunata va doresc!!! P.S stima
demyann Reputație: 83 Postat Mai 17, 2013 Oras:Near Oras:Near Postat Mai 17, 2013 Sa o luam pe capitole:1. Provocarea.Fara a-ti adresa un cuvant ai considerat necesar sa postezi:@demyann...din punctul meu de vedere esti barbatul perfect...prieteni nu mai ai,nevasta ti-o bati,laba zi de zi pe unde apuci,smardoi esti.....oglinda ai in casa???...daca DA...pupa-te singur...ca CA tine nu mai iegzista 2. Reply-ul meu la comentariul tau facut la adresa mea: Sofisticatu''daca tot crezi ca sunt barbatul perfect, poti sa ma pupi tu… te las sa alegi unde...ai reusit sa te amesteci si tu printre oamenii mari?Fa rost de bani si te invit si pe tine la intalnirea de saptamana viitoare, poate faci si tu o baie cu @oly baietelu mic,3.E, aici o incerci si bagi un comentariu golanesc, sa-i tai "maioneza" fraierului: demyanne....eu nu-ti spun precum @oly mic,sugi pula...eu iti spun cu cu vorbele tale....``poti sa ma pupi tu`` direct fix in pula...sa mor daca sunt suparacios de fel sa fac rost de bani???....fraiere coclit....bani au si mortii...in caz ca-mi trebe` vreo suma mai consistenta,am alte itinerarii,nicidecum parcul IOR unde m-as intalni cu un smecher de monitor ca si tine...asa ca mai da-te-nspre pula mea s-o pupi cu glumele tale de centru` de **spam editat**................sau de bahausishti....ia-o cum vrei...sau pup-o cum vrei P.S vezi ca oly mic are pula o idee mai mica decat el....ATENTIE SPORITA.....sa nu te inneci,nu de alta 4.Ce a urmat?Reactia fireasca a unui "smecher de monitor" Colegu, deja te-ai exprimat prea matur ca sa iti mai raspund pe aceeasi linie, asa ca, imi cer scuze daca te-am ofensat si vreau sa iti fac o lista de propuneri:1. scrii un comentariu in care iti ceri respectuos scuze.2. nu mai scrii nimic si te retragi de pe forum.3. daca nu cochetezi cu nici una din variantele de mai sus si ai sange in instalatie, accepti o intalnire in care sa-mi spui direct tot ce ai scris in comentariul tau, cu martori, fara martori, unde si cum vrei, oriunde si oricand, iti promit ca, daca accepti aceasta varianta, am sa-ti demonstrez ca nu sunt un chiar un smecher de monitor, cum m-ai caracterizat si te cinstesc eu, cu o bere, un coniac, iar la despartire, daca esti baiat cuminte, te pun doar in genunchi, iti dau sa mananci iarba si florile de pe marginea drumului si in functie de dispozitie, ca bonus, te innec in propriul sange, iti promit, pe ce am mai rau… sau pot sa incerc, s-ar putea ca tu sa fii mai pregatit sau mai bazat, sa te impotrivesti si sa-mi rupi fasul… sper doar sa accepti invitatia mea… promit solemn ca nu dau inapoi si nu ma razgandesc,Promit!Astept cu nerabdare raspunsul tau, stimaSper ca acum s-a clarificat.Desi nu stiu cine esti, stiu ce esti, doar un troll, tolerat, care se baga gratuit in seama, singura contributie pe forum fiind aceea de a posta comentarii sterile, ostentative si agresive lipsite de continut si de substanta... Daca mai vrei sa comentezi, poti s-o faci, eu am incheiat, astept doar sa-ti rezolvi prioritatile si sa ma anunti cand accepti invitatia mea, atat, restul...e can-can!
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Mai 17, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Mai 17, 2013 asa e... P.S...stai sa-mi fac timp si-am sa-ti postez si eu pe capitole...incepand cu luarea in pula a lui oly total gratuita pe alt topic stima
futacios_man Reputație: 6008 Postat Mai 17, 2013 Oras:b Oras:b Postat Mai 17, 2013 eu sunt cu telegrafistull aici, cred ca s-a intrecut masura, si masura masurii, tot.va rog sa incetati, desi, in esenta, topicul asta este facut sa aratati ce oameni sunteti, eu zic sa pastrati putin mister, nu e frumos sa va puneti poalele in cap in halul asta.
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Mai 17, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Mai 17, 2013 eu sunt cu telegrafistull aici, cred ca s-a intrecut masura, si masura masurii, tot.eu sunt cu oly aici Futaciosule,daca nu stiai, luarea in pula a lui oly de catre demyann a inceput aici http://nimfomane.com/forum/topic/12218-inca-o-runda-de-promovari/page-3?do=findComment&comment=142149 dupa care a venit intr-o mare batalie de joc si intr-o alta mare luare in pula a lui oly si a postat si pe acest topic...ce-a vrut sa arate,el stie...dar dupa cum ti-am mai spus...EU SUNT CU OLY AICI In rest sunt total de acord cu tine...s-a intrecut masura. P.S si sa nu-mi spui ca nu vezi `rautatea` si `aciditatea` din postarile lui demyann ca ma sinucid virtual....sa mor!
futacios_man Reputație: 6008 Postat Mai 17, 2013 Oras:b Oras:b Postat Mai 17, 2013 Nu zic ca nu-i plin de acid thread-ul asta, dar e pacat sa ne certam de lungul si de-a latul forumului, ne vanam pe topicuri indiferent despre ce sunt ele, parca s-a deschis sezonul de trageri, cum au aparut buci si tzatze pe strada parca a dat strechea in toata lumea.hai sa fim mai calmi, ca la urma urmei nu in jigniri se masoara masculinitatea
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum