Sari la conținut

USERUL SYMONA!!!

Vizitator carladristor

Postări Recomandate

Postat

In vremurile de glorie Betty avea sclave la produs (Janette,Symona,Teodora,Yren,Catalyna.Anuska........) care plateau comision 50-80%.Toate conturile erau facute de Betty,asa ca avea toate parolele Cand fetele s-au saturat de otreapa au fugit mancand pamantul,asa ca Betty a trecut la razbunari,Janette este la parnaie,parintii Teodorei au primit de la Betty dovezi clare ca Teodora se prostituează,pe Anuska a desfintat-o spunand ca are sifilis,sida si ciuma bubonica.dar cea mai mare boala o are pe Symona pentru ca a ajuns la TOP,asa ca a intrat pe contul ei si a profitat de labilitatea psihica a lui Xoxo copilul orfan,stiind ca asta o sa faca crize de epilepsie.Symona ii povestise stapanei Betty despre copilul orfan care venea la ea sa-i planga in poala.

​Cat despre Carla zis si monstrul din Dristor,asta a profitat de situație sa se bage in seama,sa-si facă putina reclama,poate prinde si ea o ciozvârta,o veva care sa-i potolească foamea.

sa-ti moara ma-ta aia curva din nou ca ai deslusit misterul ? =))

Vizitator carladristor
Reputație: 0
Postat

In vremurile de glorie Betty avea sclave la produs (Janette,Symona,Teodora,Yren,Catalyna.Anuska........) care plateau comision 50-80%.Toate conturile erau facute de Betty,asa ca avea toate parolele Cand fetele s-au saturat de otreapa au fugit mancand pamantul,asa ca Betty a trecut la razbunari,Janette este la parnaie,parintii Teodorei au primit de la Betty dovezi clare ca Teodora se prostituează,pe Anuska a desfintat-o spunand ca are sifilis,sida si ciuma bubonica.dar cea mai mare boala o are pe Symona pentru ca a ajuns la TOP,asa ca a intrat pe contul ei si a profitat de labilitatea psihica a lui Xoxo copilul orfan,stiind ca asta o sa faca crize de epilepsie.Symona ii povestise stapanei Betty despre copilul orfan care venea la ea sa-i planga in poala.

​Cat despre Carla zis si monstrul din Dristor,asta a profitat de situație sa se bage in seama,sa-si facă putina reclama,poate prinde si ea o ciozvârta,o veva care sa-i potolească foamea.

Da cum sa nu masturbam-as pe tine :)

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Cine stie meserie, sparge conturile ca pe seminte. Si email-ul aferent. Daca nu vrea sa stii, nu iti schimba parola si intra acolo ca si tine. Sau iti schimba parola... caz in care te mai poti loga cat timp esti conectat cu cookie-urile sistemului, ca nu prea mai ai ce face.... 

tre sa ai buton de panica ca sa spargi conturi si email-uri.. asa am auzit

• Like 1
Vizitator carladristor
Postat

Baga-ti 3 degete in cur si masturbează-te,ca din pula clienti care sa futa MONSTRUL DIN DRISTOR

Ai auzit de malastropeala ma ? 

vezi ma ca iti cade furtu ala din stomac

Vizitator carladristor
Postat

Atunci stai kill acolo ca esti terminat saracu de tine !

Am auzit doar de Monstrul din Dristor 100 kg de grasime la juma' de metru

Postat

carlo mai bea sclavu asta pisatu la femei ? =)) cand a dus-o pe tania la baile herculane si stateau in piscina i-a zis ca vrea sa-i bea pisatu =))

• Like 1
Vizitator carladristor
Postat

Pai da asta face el boss mereu!!!!! e terminat rau omu zau 

carlo mai bea sclavu asta pisatu la femei ? =)) cand a dus-o pe tania la baile herculane si stateau in piscina i-a zis ca vrea sa-i bea pisatu =))

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Nu mai vorbi de Tanya ca devin melancolic si imi aduc aminte ca toata distractia a fost platita din banii tai si a lui Dr.Pampers.

Ca asa e in tenis,unii cu futaiul,altii cu mălaiul.

• Like 1
  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

Era buna Amada, i-as fi tras o carja

nu ii urata,banuiesc ca si acum ii tot asa...,poate cu cateva kg in plus, da vb aia ”cine manca si nu se ingrasa ori ii bolnava ori ii vrajitoare” :laugh2

• Like 2
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Lu' asta trebuie sa-i scrii putin ca nu intelege si cu fonturi mari daca se poate , ca are orbul gainii din nastere . Bine , nici nu se straduieste , in micimea lui sa inteleaga ceva datorita faptului ca este posesorul unui creier care  ii sta confortabil in cutia craniana si oricum nu s-ar obosi sa si-l antreneze cu vreo carte , se multumeste cu paginile de Click/Cancan  s‌i cu balamucul creat (si agreat in acelasi timp) pe Nimfoamane , acesta fiind si locul unde isi poate expune toate nemultumirile sufletesti de dimineata pana tarziu in noapte.  

Dar nu-i bai , creierul lui functioneaza ca si un automatism , facand aceleasi chestii programate de ani de zile , adica mai topaie pe  un Topic al unei fete  , mai pune repetitiv/constant cate o Recenzie falsa sau mincinoasa  , mai da cu limba in curul lui Miky ...etc ...in fine , orice ptr. a trece ziua si a-si  indeplinit atributiunile  de oligofren constipat.  In schimb nu uita sa le inoculeze  si sa le vorbeasca altora de  bolile de care sufera de ani de zile.

Bine , daca il culci pe pres la bagaboante , acolo zace nemiscat , fara a iesi din perimetrul sau . Evident si demonstrat inca de pe timpurile cand se lua de Siana , fiindca ii trantise usa in nas si nu a vrut sa-l mai primeasca

Vizitator carladristor
Postat

esti bulangiu rau , esti facut cu cacat si tot nu iesi dupa topic hahahahahahha esti praf firai al dreq  gura de pisat 

Nu mai vorbi de Tanya ca devin melancolic si imi aduc aminte ca toata distractia a fost platita din banii tai si a lui Dr.Pampers.

Ca asa e in tenis,unii cu futaiul,altii cu mălaiul.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

, mai da cu limba in curul lui Miky ...etc ...in fine , orice ptr. a trece ziua

Tu iar vorbesti de tine la persoana a 3 a?Te crezi imparat ?Esti Napoleon???

Ahahahahahahahaha

Esti psihopat rau sa-mi bag pula daca nu

Ai de pula mea

• Like 1
Postat

esti bulangiu rau , esti facut cu cacat si tot nu iesi dupa topic hahahahahahha esti praf firai al dreq  gura de pisat 

Baga in semnătură si recenzia ăluia care a spus despre tine ca a futut un cadavru.

• Like 1
Postat

Treci bah sa-ti dau niste mamaliga fierbinte , ca sa te faci negru in cerul gurii

Inca nu esti suficient de rau si parca nici nu latri frumos .

N-ai niciun talent , ce mai . Chiar vrei sa ti-o spun pe fata ?  =))

Postat

Am discutat cu ea , fata mi-a spus clar ca nu mai are nici-o treaba cu forumul si ca nu ma cunoaste . A spus clar ca a discutat si cu Betty si i sa spart contul , si-a cerut scuze si ca nu ar fi facut asta !!! I se cunoaste caracterul fetei si iti spun eu nu ar fi jignit in stilul ala daca era Symona! Tocmai asta a fost scos la iveala si contul banat!

Stiu ca ai vorbit cu ea, a fost sunata si de altele...

Daca vrei sa vezi ce insemna rusinea... vin pe topiul tau si-ti explic ce ai facut tu lui taica-tau, sau cum ti-ai batut joc de toata familia cu tiganii tai, droguri si umblat pe strazi...

Ti-am spus, nu ma ambitiona. ;)

Citeste cu atentie ce spune Amada despre tine ca femeia aia stie ce spune.

Apropo te intreaba Xoxo,cat de imbecila poti sa fii sa pui pozele cu tine,cu corpul ala hidos si sa te crezi mai frumoasa ca amada???

• Like 2
Postat

Treci bah sa-ti dau niste mamaliga fierbinte , ca sa te faci negru in cerul gurii

Inca nu esti suficient de rau si parca nici nu latri frumos .

Ai uitat sa scrii acolo sa -ti dea Miky niste mamaliga daca tot esti Napoleon pai fii pana la capat

Imparate nu mai bine imi bag io pula in creierii tai curentati pana ma pictezi si cand esti singur?

• Like 2
Postat

Din 10 nu fac unu' de Doamne ajuta .

Stai cuminte si latra cu folos pe alta parcare 

Postat

Ai uitat sa scrii acolo sa -ti dea Miky niste mamaliga daca tot esti Napoleon pai fii pana la capat

Imparate nu mai bine imi bag io pula in creierii tai curentati pana ma pictezi si cand esti singur?

Lasa-l bre in pace ca e demn de mila,cand ma uit la poza lui imi vine sa-i dau ceva de mancare de pomana.

• Like 1

Postat

Din 10 nu fac unu' de Doamne ajuta .

Stai cuminte si latra cu folos pe alta parcare

Acum esti parcare?De cand ai devenit parcare?Te-ai certat cu citatele imparate?

Ca mai tin minte ca era o vreme de nu puteai trai fara ele.Acuma gata ? Te-ai suparat urat pe ele?

Da ce ti-au facut citatele alea rele ?Ti-au luat hotelurile citatele alea rele?

Gami-as pula in gatu lu ma-ta cand o sa-mi spui tu mie unde sa scriu si unde nu

Hai nu te supara vorbesti putin singur si iti trece

Ai de pula mea

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...