Membru Premium baron58 Reputație: 26651 Postat Septembrie 26, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Septembrie 26, 2020 Eu și eu Eu și eu privind prin mineGăsind gând fugind de tine!Mă acopăr cu destineEu și eu privind prin mine! Eu și eu privind în noapteGăsind gând fără de fapteMă acopăr cu vârtoape Eu și eu privind în noapte! Eu și eu privind în palmeGăsind soarta care doarmeMă acopăr cu capcaneEu și eu privind în palme! Eu și eu privind cu lacrimiGăsind fericiri în cratimi Mă acopăr blând cu patimiEu și eu privind în lacrimi! 1 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26651 Postat Septembrie 27, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Septembrie 27, 2020 Mulțumesc!Deciziile personale și cele legate de forum sunt prea puțin în măsură să le comentez... .Când m- am înscris aici, am intrat cu timiditate pe un topic de muzică, apoi am descoperit, (la scurt timp) topicele de poezie. Dacă pe cel de muzică am plictisit / agasat constant audiența, pe cele pe care frumos le " patronați", am îndrăznit târziu, timid și cel mai adesea stângaci să- mi fac simțită prezența. Totuși, în puținul timp pe care-l mai petrec pe aici și eu, voi citi/re( citi) cu plăcere versurile despre iubiri si dorințe, trăiri și iluzii, victorii și neputințe. Bardului de Iași Primăvara și femeia cântându- le laolaltă, Baronul a urcat sigur pe treapta cea mai înaltăa puterii de- a - nțelege că iubirea-i o minune, a regretului de- a-i vedea urmele pierind ...în lume. Dragostea împrăștiată în iubirile " mai mici"îndelung a proslăvit-o în stihurile de aici.Căci scrisul întotdeauna mărturie va rămâneși când iubirile mute de la sine vor apune. Femeia, cum însuși spune, nu va-nceta s-o iubeascăcât va avea rost pe lume și- o dorință omenească.Căci iubirile mocnite, sunt ca focul reaprinscare arde multă vreme după ce crezi...că l-ai stins. Sabina https://youtu.be/jRX9qrQSe2QDACĂ NE-OM ÎNTÂLNI VREODATĂ Dacă ne-om întâlni vreodatăSă nu-ți ferești privirea...Că ochii mei tăcuți așteaptăSă vadă-n ochii tăi, trăirea... Dacă-ai greșit să nu te-ascunziCă ochii mei tot vor vedea...Oricât sunt de senini și blânziÎntr-un târziu, ei vor afla... Poate nu-ntâmplător ne întâlnimAcolo undeva, așa e scris...Mai bine-ar fi să nu mințimChiar dacă viața e un vis... Un vis îl poți trăi oricândDacă-ți dorești cu-adevărat,Vei reuși numai visând...Să ai trăirea ce-ai visat... Dacă ne-om întâlni vreodată,În ochi să mă privești...Inima ar dori să vadă...Cu ce putere clipa o trăiești... Sunt un "visător", sper că n-am deranjat prin cele de mai sus. 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2020 Postat Septembrie 27, 2020 DACĂ NE-OM ÎNTÂLNI VREODATĂ Dacă ne-om întâlni vreodatăSă nu-ți ferești privirea...Că ochii mei tăcuți așteaptăSă vadă-n ochii tăi, trăirea... Dacă-ai greșit să nu te-ascunziCă ochii mei tot vor vedea...Oricât sunt de senini și blânziÎntr-un târziu, ei vor afla... Poate nu-ntâmplător ne întâlnimAcolo undeva, așa e scris...Mai bine-ar fi să nu mințimChiar dacă viața e un vis... Un vis îl poți trăi oricândDacă-ți dorești cu-adevărat,Vei reuși numai visând...Să ai trăirea ce-ai visat... Dacă ne-om întâlni vreodată,În ochi să mă privești...Inima ar dori să vadă...Cu ce putere clipa o trăiești... Sunt un "visător", sper că n-am deranjat prin cele de mai sus."never say never" ;)
Vizitator sabina_10 Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2020 Postat Septembrie 27, 2020 DACĂ NE-OM ÎNTÂLNI VREODATĂ Dacă ne-om întâlni vreodatăSă nu-ți ferești privirea...Că ochii mei tăcuți așteaptăSă vadă-n ochii tăi, trăirea... Dacă-ai greșit să nu te-ascunziCă ochii mei tot vor vedea...Oricât sunt de senini și blânziÎntr-un târziu, ei vor afla... Poate nu-ntâmplător ne întâlnimAcolo undeva, așa e scris...Mai bine-ar fi să nu mințimChiar dacă viața e un vis... Un vis îl poți trăi oricândDacă-ți dorești cu-adevărat,Vei reuși numai visând...Să ai trăirea ce-ai visat... Dacă ne-om întâlni vreodată,În ochi să mă privești...Inima ar dori să vadă...Cu ce putere clipa o trăiești... Sunt un "visător", sper că n-am deranjat prin cele de mai sus." Toți visăm. Așa incepe. Ca-ntr-un vis" ( M Eliade) 2
Membru Premium baron58 Reputație: 26651 Postat Septembrie 27, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Septembrie 27, 2020 Dă-mi o gură de iubire Dă-mi o gură de iubireCă-mi e sete de-un izvorCare plânge fără știreRătăcindu-mă-n amor! Dă-mi un mugur care creșteChiar în ochii tăi timiziIa-mă, plânge-mă, iubește..Viața vreau să îmi aprinzi! Dă-mi și toamna să o culcPe un pat de levănțică,Lângă tine să-mi aducFloarea mea de ciuboțică! Să miros a flori bogateFredonate de-anotimpuriBuzele-mi prea aromateSă-ți zâmbească peste câmpuri! Ce m-aș face râu de miereSă îți curg pe trup cu dorIa-mă de mână și cerePărți din mine și amor! Ce te-aș face o pădureDe copaci îndrăgostiți!Să-mi privești ochii de mureSpre iubire ațintiți! 1 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26651 Postat Septembrie 27, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Septembrie 27, 2020 Mulțumesc!Deciziile personale și cele legate de forum sunt prea puțin în măsură să le comentez... .Când m- am înscris aici, am intrat cu timiditate pe un topic de muzică, apoi am descoperit, (la scurt timp) topicele de poezie. Dacă pe cel de muzică am plictisit / agasat constant audiența😂, pe cele pe care frumos le " patronați", am îndrăznit târziu, timid și cel mai adesea stângaci să- mi fac simțită prezența. Totuși, în puținul timp pe care-l mai petrec pe aici și eu, voi citi/re( citi) cu plăcere versurile despre iubiri si dorințe, trăiri și iluzii, victorii și neputințe. Bardului de Iași Primăvara și femeia cântându- le laolaltă, Baronul a urcat sigur pe treapta cea mai înaltăa puterii de- a - nțelege că iubirea-i o minune, a regretului de- a-i vedea urmele pierind ...în lume. Dragostea împrăștiată în iubirile " mai mici"îndelung a proslăvit-o în stihurile de aici.Căci scrisul întotdeauna mărturie va rămâneși când iubirile mute de la sine vor apune. Femeia, cum însuși spune, nu va-nceta s-o iubeascăcât va avea rost pe lume și- o dorință omenească.Căci iubirile mocnite, sunt ca focul reaprinscare arde multă vreme după ce crezi...că l-ai stins. Sabina https://youtu.be/jRX9qrQSe2Q" Toți visăm. Așa incepe. Ca-ntr-un vis" ( M Eliade)Nebunii Când tu te pierzi în eul meu...Și amândoi în dulci momenteNe completăm ca doi nebuni,Nebunii fără de pereche! Cobori în mine cu uimireDescoperi iar o lume nouă!Èši-e dulce și ți-e amăgire!Mi-e cald și vreau în ochi să-mi plouă! Cobor în tine fericitȘi caut adevărul tăuÃŽl prind în suflet mulțumitȘi-l colorez cu eul meu! Nebuni cu acte fără timbre,Nebuni cu dungi pe politețeNoi ne unim în lumi prea sumbreO nebunie de tandrețe! Suntem perechea fără rostCe-aleargă de un vis bizar,De ce va fi, de ce a fost!Și vând iluzii prin bazar! 2 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Vizitator sabina_10 Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2020 Postat Septembrie 27, 2020 Prevestire ...în iubire Baroane, mult iubești femeiaPlatonic, profund sau carnalSi poate cauți s-afli cheiaSpre sufletul ei ideal. Toți căutăm o jumătatePe care s-o-mbinăm perfectNu acceptăm vreo nedreptateIubirii nu-i găsim defect. Poate o vei afla pe aceeaCe nu vinde-n bazar iluziiȘi-atunci vei ști că ea-i FEMEIA Nu vor mai exista confuzii! Sabina va zâmbi în sinea-iDacă această profețieSe va preface-ntr-o iubire Cum nu a fost, dar o să fie!! Un suflet ca al tău de mareSi de iubire încărcatÎsi va găsi, după așteptareO dragoste cum a visat! Sabina 2
Membru Premium baron58 Reputație: 26651 Postat Septembrie 28, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Septembrie 28, 2020 Dansând ca lupii Ne-am jucat ca doi lupi blânzi sfidând dansuri în tandem,Și-am ajuns mieii flămânzi care-și lasă-n suflet semn!Răni ușoare pe secrete, ne-am zgâriat toamnele gri,Am schimbat și poezii pentru nopțile pustii! Stânjeneii-au înflorit într-o toamnă despuiată,Noi în grabă ne-am promis... dragoste cu ciocolată!Eu îți sfâșiam destinul în absurde clipe mute,Beam în cupe mari veninul și iubeam pe nevăzute! Tu mă deșirai în nopți... ghem de suferințe vii,Pictam în singurătăți chipuri albe pe cutii!Eu cu ochii în poeme citeam sensuri fără sens,De atâtea teoreme rămâneam tot neînțeles! Tu cu sufletul în iarnă te înzăpezea iubirea,Aveai nevoie de-o armă să ucizi nefericirea!Eram doi lupi ce cântau sub o lună răzvrătită Care nu își mai găseau liniștea prea cuvenită! Dansul nostru avea pașii prea pierduți în toamne triste,Ne mințeam cum mint doar lașii că iubim veri prea simpliste!Dar dansam cu pasiune pe un ring închipuitȘi iubeam pe neștiute ca și cum n-am fi iubit! 1 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26651 Postat Septembrie 28, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Septembrie 28, 2020 Poezia ta la viață mă condamnăȘi mă gândeam de mi-ai putea răspundeDe vrei să ne-ntâlnim în astă toamnăOriunde-ar fi...nu mai contează unde... Să fie pe un munte unde braziiDomină...sau pe-un câmp cu buburuze,Contează doar să nu ratăm ocaziiSă mă săruți cu degetul pe buze, Să îți părtund privirea cu blândețeAtent că știu că doare prima oară,Să-ți mângâi obrăjorii cu tandrețe,Să fim cumva ca-n prima zi de școală, Să-i arătăm recunoștință sorțiiCe ne ascultă cu uimire glasul,S-avem emoții...daaa...s-avem emoții,Să stau un timp în părul tău cu nasul, Să tremurăm ca doi adolescențiCând se așterne noaptea peste noiȘi-apoi spre dimineață imprudențiSă împărțim o lacrimă...la doi... 2 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Vizitator sabina_10 Reputație: 0 Postat Septembrie 28, 2020 Postat Septembrie 28, 2020 Iluzii In toamna asta de va fi să fieBaroane, ne-ntâlnim prin poezieCăci muza văd, pe rând ne viziteazăUn înger blând în taină ne veghează. Cu ochii mei adânci si fără teamăTe-oi contempla cu gândul într'o searăCăci doar așa a te-ntâlni se poateȘi nu în cruda, trista realitate. In lumea asta mare, ce totuși pare micăNu am eu harul poate de-a fi vreo VeronicăIn versuri din al meu suflet eu las o părticicăDar inima cu totul în alt loc se...implică. Pe aripi de poezie ne-om întâlni în ģândlluziile noaste purtate-or fi de vântDar doar preț de o clipă, atât și nu mai multCât să-ți urez să-ți afli iubirea pe pământ!Sabina 3
Membru Premium baron58 Reputație: 26651 Postat Septembrie 28, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Septembrie 28, 2020 Iluzii In toamna asta de va fi să fieBaroane, ne-ntâlnim prin poezieCăci muza văd, pe rând ne viziteazăUn înger blând în taină ne veghează. Cu ochii mei adânci si fără teamăTe-oi contempla cu gândul într'o searăCăci doar așa a te-ntâlni se poateȘi nu în cruda, trista realitate. In lumea asta mare, ce totuși pare micăNu am eu harul poate de-a fi vreo VeronicăIn versuri din al meu suflet eu las o părticicăDar inima cu totul în alt loc se...implică. Pe aripi de poezie ne-om întâlni în ģândlluziile noaste purtate-or fi de vântDar doar preț de o clipă, atât și nu mai multCât să-ți urez să-ți afli iubirea pe pământ!Sabina https://youtu.be/Lt9TGrwlDZQ" Cred că oamenii întâlnesc în viaţă întotdeauna ceea ce merită. Nu ce ar dori ei, ci ceea ce merită, şi, dacă au destul cap să tragă învăţăminte, totul are un sens." Marin Sorescu 1 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26651 Postat Septembrie 28, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Septembrie 28, 2020 Ne stă bine? Ne stă bine mine și cu tineȘi-ntr-o barcă amândoi?În aceeași mare lumeÎmbrăcați dar mai mult goi? Tu mă simți pe pielea taEu tot simt c-ating ceva!Și e-așa de cald cu tineÎmi e bine, îmi e bine! Toamna poate să revină, Noi îmbrățișați visăm!Corpurile ni se-îmbină!Sufletele ne-admirăm! Schimbăm zâmbete o mie,Mână-n mână printr-o toamnă!Hai să ne iubim în vie...Noaptea asta să n-adoarmă! Mă atingi pe fericireCu blândețe, și îmi daiSărutul ca întâlnirePe o viață, mă prind scai! 1 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Septembrie 28, 2020 Postat Septembrie 28, 2020 ...In versuri din al meu suflet eu las o părticică... :)
Membru Premium baron58 Reputație: 26651 Postat Octombrie 1, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Octombrie 1, 2020 O ULTIMĂ DORINȚĂ... Toamna îşi cerne frunza şi mi-o aşterne-n pleteÎn calendarul vieții mi-adună amintiriDe aş putea i-aş cere să şteargă c-un buretePe-acele ce mi-au stins flacăra din priviri. I-aş cere să astupe cu totul şi cărareaPe care gândul meu ades a înnoptatTot aşteptând destinul să-i ceară socotealaCum a-mpărțit norocul, că mie nu mi-a dat? Să o înece ploaia cu grindină, pe toatăPe ea să nu mai calce vre-odată pasul meuCăci rana ce-a rămas de-atunci însângeratăÎmi răscoleşte şi-azi părerile de rău. Adesea îmi provoacă şi remuşcări şi urăMă ține ferm captiv în multe alte stăriDin liniştea puțină nestingherit îmi furăLăsându-mi doar ecoul ce geme de dureri. I-aş cere toamnei încă, o ultimă dorințăChiar de-i târzie viața aproape-n pieptul meuSă lase lângă suflet aprinsă-o luminițăSă-mi mângãie speranța ce m-a vegheat mereu. 1 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26651 Postat Octombrie 1, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Octombrie 1, 2020 TIMPUL Tiptil pe lângă mine trece timpulDe parcă frică-i este c-oi zăriCu mâna cum îi face semne vântulDin brațe să-mi răpească înc-o zi. Aşa ciudat îl văd de la o vremeAdes începe ziua cu mustrăriBa îşi doreşte-n jur numai tăcereBa-mi pune mii şi mii de întrebări. De ce se poartă aşa ca nebunul?Nu-mi amintesc motive să-i fi datPoate doar din pricina că niciunulNu ascultăm de sfatul celuilalt. E-adevărat c-a lui înțelepciuneAdesea eu în seamă nici n-o bagDar pentru asta trebuie să-mi fureCa hoțul zile tinere din prag? Apropiați mai mult am fost odatăIubire pe vecie îmi juraÎn inimă azi răni adânci îmi sapăŞi tot mai mult scurtează calea mea. Când îi vorbesc, nu vrea să mă asculteEl totul parcă face într-adinsÎmi tot adaugă riduri noi pe frunteŞi-mi scoate la iveală părul nins. 1 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
adormassage Reputație: 17305 Postat Octombrie 2, 2020 Telefon: Telefon: 0737.534.950 - 0737.491.573 - 0737.492.822 Oras:Bucuresti Str: Vasile Lucaciu Nr: 114 Sec:3 Telefon: Telefon: 0737.534.950 - 0737.491.573 - 0737.492.822 Oras:Bucuresti Str: Vasile Lucaciu Nr: 114 Sec:3 Postat Octombrie 2, 2020 Fii sărac în dorințe pentru a fi bogat în mulțumiri! 1
Membru Premium baron58 Reputație: 26651 Postat Octombrie 3, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Octombrie 3, 2020 ZÂMBEȘTE Zâmbește!Zâmbește și fii fericit!Până unde să zâmbesc ?Până în suflet!Zâmbesc când cerul e senin!Zâmbesc când ploaia îmi șterge râuri de lacrimi!Zâmbesc când viața mă doare!Zâmbesc la crizanteme, florile care ne imprimă pe suflet toamna!Zâmbesc la mine, și la tine zâmbesc, om drag!Zâmbesc pentru viață, când sunt iubit și iubesc!Zâmbesc...Zâmbesc la zâmbetul tău nevinovat de copil !Zâmbesc când sunt fericit,și sunt!Zâmbesc la ziua frumoasă de azi,ziua zâmbetului,al meu, al tău, al tuturor!Noi toți zâmbim în aceeași limbă comună,a zâmbetului! 1 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26651 Postat Octombrie 4, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Octombrie 4, 2020 Azi noapte am avut un vis ciudatBăteam la poarta cerului...să cer...Căldură de se poate și un patC-am obosit de-atâta mers prin ger, Și parc-a ieșit Domnul bosumflat-Ce s-a-ntâmplat cu tine măi băieteȚi-am dăruit ce-aveam mai minunatȘi-acum îți bat tristețile prin plete? Ți-am dăruit ce alții n-ar visaȘi patimă și dragoste și dorȘi-acum apari în fața mea așaCa ultimul din lume cerșetor? Ți-am pus în suflet tot ce-i mai curatȘi-acum te rod tristețile și frica...Unde sunt toate ce ți-am dat?............-le-am dat......Poți să mă cauți...nu mai am nimica... -Dar...trebuia să-ți vină înzecit...Așa e legea noastră-n univers,Și-atunci îmi amintesc că am zâmbit...-Cu mine Doamne legile...n-au mers... De asta stau la ușa Ta și bat,Risipitorul Tău cel inimos,Nu am nimic din tot ce Tu mi-ai datÎntorc si buzunarele pe dos, -Intră acum și-ți dăruiesc fioriDar viața viitoare când începiTe pun să dai cu dragostea în floriLa oameni tu deloc nu te pricepi, Când vei fi trist și mistuit de dorÎn arșița de vară o să-ți placăMăcar să poți să stai la umbra lorCă florile nu-s oameni...care pleacă. 2 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26651 Postat Octombrie 5, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Octombrie 5, 2020 "...Viața , ne-a făcut să vărsăm lacrimi dar nu ne-a putut șterge zâmbetele... Viața, ne-a frânt inimile dar nu ne-a putut stoarce sufletele... Viața, ne-a furat multe speranțe dar nu ne poate lua visurile... Viața, peste ani, va putea face ridurile să apară pe fețele noastre dar... nu ne va îmbătrâni inimile... " 1 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26651 Postat Octombrie 7, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Octombrie 7, 2020 Bate timpul clipa-n piuă! Bate timpul clipa-n piuăDuce viața mea spre râpăDimineața-și spală-n rouă Chipul și răpește-o clipă! Soarele îl știe binePe alegătorul timp!Toată ziua îl susțineCine știe până când? Luna iese șovăind Dezbrăcată și seninăSpune că nu are timpSă se-mbrace cu lumină! Doar Pământul tace mâlcSe-nvârtește în balul vremiiȘi-are-o vorbă mai cu tâlc I-ar da timpului și premii! Printre clipele rebeleȘi secundele trăzniteUmblă Carul mic prin steleDupă galaxii rănite! Ne-nvârtim toți în Big BangulCare încă mai clipește...Cerul tot ne bate gongulȘi ne duce prin poveste! Carusel de nopți și zile...Ne rotim prin timpul nostruDumnezeu ne dă de știreCând își pierde timpul rostul! 1 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26651 Postat Octombrie 10, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Octombrie 10, 2020 DEA RÂSUL-PLÂNSUL Plânge ploaia! Plânge pe acoperișuri negre...și tare aș vrea și eu să plâng,să-ntrec plânsul ploiicare plânge necontenit cu lacrimi de apă! Ce mă poate opri să nu plâng?ai putea să mă împiedici tu, copilo?alunec către infinit, te simt, Dumnezeule!...deși un petec de satana tot mă atrage... Iată-i cum râd de plânsul meu stupid și gol,iată-i cum râd de trupul tău stupid și gol...de ce trăim când viața este stupidă și goală?de ce trăiți dacă vă mulțumiți cu un petec de satana? Toamna plânge cu lacrimile grele ale ploii,oamenii râd și plâng fără să știe de ce...și plânsul și râsul izvorăsc lacrimi...de parcă nu ar fi suficiente toate stupiditățile lumii... Oamenii plâng sau râd cu lacrimi grele...ca și toamna care plânge cu lacrimile ploii;eu nu mai am lacrimi de când tu ai plecat,iar lacrimile muritorilor izvorăsc și din râs și din plâns...!!! 1 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26651 Postat Octombrie 10, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Octombrie 10, 2020 "Dacă mă întrebi azi cine sunt, îți spun: "doar un om!"Mai mult de atât nu pot să zic, eu nu mă pot descrieSunt doar un amalgam de stări, stări ce le simt în mine Am zile triste, căci sunt om și zile când mi-e bine! Dacă mă întrebi azi cine sunt, îți spun: "sunt doar un suflet!"Care înfruntă azi dureri dar nu scoate un sunet Stă mut, tăcut și speră doar ca rana ce-l apasă Să se transforme-n cicatrici, căci e prea dureroasă! Dacă mă întrebi azi cine sunt, îți spun:"un visător!"Care-a visat un vis mereu, dar l-a lăsat să zboare Dar totuși într-o zi, cândva, voi reuși să-l prindȘi drumu' nu-i mai dau deloc, cu brațele-l cuprind! Dacă mă întrebi azi cine sunt, îți spun:"un om ce speră!"Ce speră că-ntr-o bună zi primește ce oferă Vorbe frumoase, mângâieri, zâmbet și bunătate Căci nu mai vreau să simt în jur ură și răutate! Dacă mă întrebi azi cine sunt, îți spun:"un luptător!"Căci am puterea să nu las, nimic să mă doboare Chiar dacă uneori mai cad, eu mă ridic mereuO lacrimă eu nu mai vărs chiar dacă-mi este greu! Dacă mă întrebi azi cine sunt, îți spun:"sunt o ființă!"Care-am avut în viața mea o singură dorințăSă iubesc sincer și să fiu la rândul meu iubit Să-mi dau jos masca ce o port...să zâmbesc fericit! Dacă mă întrebi azi cine sunt, îți spun:"sunt eu...atât!"Sunt cel care-a simțit dureri dar nu m-au doborâtSunt eu...am temeri, frici și plâng, atunci când mai greșesc Și oricâte piedici voi avea, eu tot am să zâmbesc! Dacă mă întrebi azi cine sunt, îți spun:"un muritor!"Care o viață am avut, dar nu i-am dat valoare Mi-am irosit-o fără rost, crezând doar în iluziiDe azi eu voi trăi frumos și fără deziluzii! ". 2 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26651 Postat Octombrie 10, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Octombrie 10, 2020 Visuri Am făcut un pact cu soarta mă lasă să învârt roata...Mai încet, uneori tare...Să mă dau ca-n Roata Mare!Să alerg visul desculț, vis desculț deschide-o ușă!Iese-n stradă și se pierde..nu e roșu, este verde! Aleargă ca un nebun, face din clipe...album!Reunește interdicții și alungă superstiții!Se agață-n suflet hoțul și începe-ncet negoțulCu iubirea, cu feng shuiul, e obraznic rău nebunul! Somnambul urc cu el până-n turn de straniu țelȘi întreb gânduri ritmate cât mai am până departe?Să tot fie o viață chiar, visuri mândre tot apar!Crezi că poți scăpa ușor? Mai e visul de amor! Și mai vin visuri supuse, sufletul le ține ascunseCum ar fi să construiești chiar o țară cum dorești!Să vezi zâmbete în jur, nu grimase-n joc obscurSă ridici ochii spre mâine, să simți că e tot mai bine! Oamenii să se ajute, nu să calce-n gropi oculte!Și să-și vândă propriul nume bătând goi la porți străine!Visul ăsta-i amețit, nu poate face nimic, E cumva ținut în transă, nu știu dacă are șansă! Dar îl am, îl am pe buze, îi dau glas, urechi obtuzeNu știu dacă și-l doresc însă eu mai îndrăznesc!Să îl pictez pe cuvinte, și să-l dau pe luare-aminte,E un vis ce îl am de-o vreme, oare lumea îl discerne? 1 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Vizitator sabina_10 Reputație: 0 Postat Octombrie 10, 2020 Postat Octombrie 10, 2020 Visuri Am făcut un pact cu soarta mă lasă să învârt roata...Mai încet, uneori tare...Să mă dau ca-n Roata Mare!Să alerg visul desculț, vis desculț deschide-o ușă!Iese-n stradă și se pierde..nu e roșu, este verde! Aleargă ca un nebun, face din clipe...album!Reunește interdicții și alungă superstiții!Se agață-n suflet hoțul și începe-ncet negoțulCu iubirea, cu feng shuiul, e obraznic rău nebunul! Somnambul urc cu el până-n turn de straniu țelȘi întreb gânduri ritmate cât mai am până departe?Să tot fie o viață chiar, visuri mândre tot apar!Crezi că poți scăpa ușor? Mai e visul de amor! Și mai vin visuri supuse, sufletul le ține ascunseCum ar fi să construiești chiar o țară cum dorești!Să vezi zâmbete în jur, nu grimase-n joc obscurSă ridici ochii spre mâine, să simți că e tot mai bine! Oamenii să se ajute, nu să calce-n gropi oculte!Și să-și vândă propriul nume bătând goi la porți străine!Visul ăsta-i amețit, nu poate face nimic, E cumva ținut în transă, nu știu dacă are șansă! Dar îl am, îl am pe buze, îi dau glas, urechi obtuzeNu știu dacă și-l doresc însă eu mai îndrăznesc!Să îl pictez pe cuvinte, și să-l dau pe luare-aminte,E un vis ce îl am de-o vreme, oare lumea îl discerne?Baroane, mesageria vă este plină!Vă mulțumesc pentru gânduri frumoase și vă doresc numai bine! 1
Membru Premium baron58 Reputație: 26651 Postat Octombrie 11, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Octombrie 11, 2020 Baroane, mesageria vă este plină!Vă mulțumesc pentru gânduri frumoase și vă doresc numai bine!Eu îți mulțumesc!Am rezolvat cu mesageria.Am uitat că nu mai sunt verde și nu mai am spațiu nelimitat. 1 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum