filipcozma Reputație: 726 Postat Februarie 13 Telefon: 0711111111 Oras:Iasi Telefon: 0711111111 Oras:Iasi Postat Februarie 13 Happy Valentine's day colegilor xfgh si marinis ( sa va iubiti intre voi 😎) 1 1
Membru Premium baron58 Reputație: 26651 Postat Februarie 13 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Februarie 13 1 oră în urmă, filipcozma a spus: Happy Valentine's day colegilor xfgh si marinis ( sa va iubiti intre voi 😎) Văd că îți este dor ei. Înainte de '89 circulau multe bancuri cu milițieni spuse chiar de ei. Am să-ți spun două dintre ele adaptate puțin. 1) Într-un parc intră un "Futac" de pe forum și se așează pe o bancă așteptând să se facă ora programării. La un moment dat se rupe banca. De ce? Simplu! Cel mai deștept, cedează! 2) În parc pe o bancă erau doi îndrăgostiți. În timp ce se apropia de el un cetățean cu un braț mare de cărți, cică tot futacul de mai înainte era, fata îi șoptește băiatului: - Uite ce om cult se apropie de noi! Cetățeanul supărat, care a auzit-o pe fată, când ajunge în dreptul puștilor le spune pe un ton răstit: -Mată, e cultă, nu eu! Așa că ai grijă mare că ai de-a face cu un Futac cult care a rupt până acum jumătate din băncile unui parc! O zi minunată îți doresc! Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26651 Postat Februarie 14 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Februarie 14 Acum 4 ore, filipcozma a spus: Happy Valentine's day colegilor xfgh si marinis ( sa va iubiti intre voi 😎) Sper că ai înțeles gluma. Schimbă macazul, fii mai degajat. Sunt convins că scopul prezenței tale pe forum este altul, nu contrele cu unul sau altul dintre noi. Orgoliul este bun, dar când îi prea mult strică. Eu, cel puțin, mi-am propus să nu mă mai încrâncenez în relațiile cu colegii. Cred că mi-ai interpretat greșit prima mea replică adresată ție, n-am vrut să fie luată ca un atac la adresa ta și totodată am făcut fără să vreau o victimă colaterală. Ai văzut în colegul hklKJL un adversar fără ca el să-ți fi făcut absolut nimic. I-am luat apărarea fiindcă îl cunosc foarte bine și nu are nicio legătură cu colegii cu care ai avut numeroase discuții contradictorii. Se spune că noaptea e un sfetnic bun. Cele rele să se spele, cele bune să se adune! Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
filipcozma Reputație: 726 Postat Februarie 23 Telefon: 0711111111 Oras:Iasi Telefon: 0711111111 Oras:Iasi Postat Februarie 23 On 2/14/2024 at 5:13 AM, baron58 said: Cele rele să se spele, cele bune să se adune! Nu s-au spalat. Vezi ca ai fost si tu citat ( ti s-au pus cuvinte in gura) pe bzi la comentarii. In principal dilaul e focalizat pe mine, dar au fost si vreo 2-3 fete bagate pe acolo. E clar ca e Alllinraissse, a stiut imediat de postarile alea, care au venit ca o replica catre cei care l-au deranjat, dar suspectez ca e o conexiune cu profilele dan1984, marinis si xfghhh. Mai sunt si altele cu stil marinis. Cred ca a mai fost o chestie din asta pe Iasi mai in urma, nu stiu ca eu sunt de vreo 5 ani pe forum. As zice ca am citit si o emanatie in stilul Dumas. Nu cred ca este bine pt forum ce se intampla. Si asa erau putini recenzori pe Iasi. Vor disparea si aia si vor ramane dilaii , care sa alunge si putinele fete care vin in Iasi. (e posibil sa se retraga si din fete de pe forum daca vad ce e acolo). Daca aceste profile dubioase Alllinraissse, marinis, xfghhh, dan1984 ar fi fost banate mai rapid, nu se mai ajungea la asta. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum