Sari la conținut

0769429417 Blonda pasaj Germanos

Postări Recomandate

• Oras:constanta
Postat

Buna dimineata. Doar ce m-am intors de la domnisoara Cristina(parca asa o cheama). O domnisoara draguta in varsta de 19 ani din Braila dupa cum spune ea. Ca si locatie se afla fata in fata cu Altex-ul de pe Stefan cel Mare chiar blocul de vis-a-vis. Te urmareste de la geam si iti da posibilitatea sa o vezi in timp ce te ghideaza telefonic. Scara blocului in care isi are cuibul e deplorabila in schimb apartamentul este aerisit si mobilat foarte frumos. De fapt ca igiena atat a ei cat si a apartmentului merita un 9.5. Miroase f bine de cum intri pe usa. Fata arata binisor are in jur de 1.70, sani micuti, blonda, ochi albastri si cam atat. Are cateva kilograme in plus si asta o face putin sa scada la nota....i-as da un 6. Ofera sex oral(neprotejat) si sex normal(protejat) la un pret de 80 de lei pe finalizare si 130 de lei pe ora. Ca si prestatie: numai de bine. Un oral bun cu lins in varful p**i fara sa zgarie si fara maini, cam de 8. La oral se misca bine, foloseste lubrifiant si nu comenteaza deloc la nici o pozitie....plus de asta scoate niste sunete placute si pare ca ii place sexul. Tot un 8 si pentru normal. Am uitat sa specific ca iti ofera posibilitatea sa faci un dush inainte de actiune intr-o baie curata si parfumata.

DECI locatie 9.5

aspect 6

prestatie O+N 8

pret 80 finalizare 130 ora,

• Like 7
Reputație: 3230
  • Oras:Intre vecini
  • Oras:Intre vecini
Postat

Salut george...mai in legatura cu pozele relatate de tine nu prea stiu ce sa zic, dupa mici cautari pe goagal am tastat nr ei de telefon si mi-au venit la interval anunturi cu acelasi nr de tel dar toate cu poze diferite de ex acesta :http://anunturi.telegrafonline.ro/anunt/1426725/tinere_dotate_/ > fata din prima poza chipurile am vizitat-o eu acum ceva timp am zis ca dau de ea dupa lungi convorbiri la tel si ca se jura ca ea este am zis sa ma duc la ea cand surpriza...concluzia o tragi tu !!! eu unu din prima as zice ca pozele sunt false dar... poate gresesc cine stie ! te salut

Postat

Nu sunt pozele ei....ea e mai plinuta si culoarea parului ei e blond platinat....cum am mentionat d.p.d.v fizic nu arata excelent.  La fata ca sa iti faci o idee seamana cu o pustoaica de la tara...adica are cumva si inocenta aia specifica varstei dar totodata nu e o printesa.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...