Sari la conținut

10 000 BWP ISO 4217

Postări Recomandate

• Oras:Iron Throne
Postat

Bună, să vă fie...ce doriți dumneavoastră...

Caut doamnă din capitală pentru o întâlnire romantică..alegerea locației rămâne la liber, de preferat burj al harap ori orez-carlton in honk gong, ...

Să fie cu mâinile curate, mani/pedi calitate superioară, coafată, mai e ceva ?

Face to face, back to back, one step in front,

two in right side (foarte încet)si mergem înainte...

Sex ? Adânc ? Dacă am cu ce ... fuck !

Normal, totul super,extra,deosebit de blindat/protejat...

O oră de fapt mai multe öre, o sută de öre, contravaloarea la o coroană..daneză, deci ... alegeți ... ce valută vreți ... sau thebe ...

Aştept contactul ne-intim la telefoanele ...

0786 554 985

0713 976 776

0712 876 654

0798 543 221

0734 347 714

0721 164 088

0726 979 403

0752 865 086

0734 876 544

0754 379 311

Precizez toate numere-le, mă refer la cele de mai sus, sunt logate la satelit, aşadar până răspund, durează, ... semnalul retransmis..blah,blah..tehnica ...

do you know ? ... lady first...

Vizitator mc hammer
Reputație: 0
Postat

Ejti bine?

• Like 3
  • Minus 3
Vizitator romuzica
Postat

[blaaa...]

Să fie cu mâinile curate, [...blaaa]

• Like 1
Vizitator izabellasex&bdsm
Postat

O oră de fapt mai multe öre, o sută de öre, contravaloarea la o coroană..daneză, deci ... alegeți ... ce valută vreți ... sau thebe ...

1 coroană daneză = 0,63lei

Eu zic ca mai bine ofereai 1 pula ( Moneda Botswană) = 0.4 lei, ca iesi mai bine! :)

• Like 7
  • Oras:Pe aci...
  • Oras:Pe aci...
Postat

Eu zic ca mai bine ofereai 1 pula ( Moneda Botswană) = 0.4 lei, ca iesi mai bine! :)

:))))

Ce ai tu mereu cuvintele la tine...

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

:) Vezi titlul. ;) A oferit 10.000 de pule (bwp), adica 4000 lei. Iso este pentru shimb valutar. 

Doar ca la ce aiureli a scris, mai mult decat pule la propriu nu cred ca ofera.  :laugh2

• Like 3
Postat

:) Vezi titlul. ;) A oferit 10.000 de pule (bwp), adica 4000 lei. Iso este pentru shimb valutar. 

Doar ca la ce aiureli a scris, mai mult decat pule la propriu nu cred ca ofera.  :laugh2

Pai e un pamflet si am raspuns in acelas ton.

Cred ca ironia lui, nu a fost inteleasa de toata lumea. Chiar as fi curioasa daca exista vreo fufa de suna la nr alea si apoi sa zica aici "ce faci vere, de nu raspunzi?" :))))

• Like 5
  • Minus 1
Postat

Pai e un pamflet si am raspuns in acelas ton.

Cred ca ironia lui, nu a fost inteleasa de toata lumea. Chiar as fi curioasa daca exista vreo fufa de suna la nr alea si apoi sa zica aici "ce faci vere, de nu raspunzi?" :))))

Nu am inteles eu. :)

Postat

Nu am inteles eu. :)

Nu, tu nu te incadrezi tiparului! Eu ma raportam la fetele cu mintea neteda, ceea ce nu e cazul tau! :*

• Like 7
Postat

Ejti bine?

Puțjin .. se pootea şi mai ok, csf, aşa e când nu am noroc.. în ..
Postat

Rectificare ... 0.64, ai rămas în urmă cu un etaj, sau nu ai apăsat ce trebuia ? Oricum, eu nu îți reproşez nimic din moment ce te-ai prins de al meu umor ...

• Minus 1
Postat

Doar ca la ce aiureli a scris, mai mult decat pule la propriu nu cred ca ofera. 

:laugh2

Pe bune ? Sau pe ... pule ?

De aia primeam beep cu număr privat ? 🤣🤣🤣

Postat

Nu, tu nu te incadrezi tiparului! Eu ma raportam la fetele cu mintea neteda, ceea ce nu e cazul tau! :*

Iza, mai ai ? ... păru' creț ? 😚

Postat

Aviz neinițiaților...tot ce am scris la început e antiteza la un alt topic, cu ale lui fantezii..kinky,krepy,weirdly, nasty, care mulți de aici le au, dar nu le recunosc ( nici în umbra anonimatului virtual ) .. în ruptu' capului...

Cine .. eu ?

Postat

Pe bune ? Sau pe ... pule ?

De aia primeam beep cu număr privat ?

De la mine? :)

Ai vrea tu sa te sun.

Postat

De la mine? :)

Ai vrea tu sa te sun.

Deci nu eşti ? O doamnă ? Sau hai să nu fiu răutăcios, din metropolă ?

Postat

Deci nu eşti ? O doamnă ? Sau hai să nu fiu răutăcios, din metropolă ?

La banii tai... e chiar de prisos sa ma agati. Sunt destule fara efort. :)

Postat

La banii tai... e chiar de prisos sa ma agati. Sunt destule fara efort. :)

Te rog,ți-am spus, nu mai face, iar dai din casă 😡😡😡

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Bună, să vă fie...ce doriți dumneavoastră...

Caut doamnă din capitală pentru o întâlnire romantică..alegerea locației rămâne la liber, de preferat burj al harap ori orez-carlton in honk gong, ...

Să fie cu mâinile curate, mani/pedi calitate superioară, coafată, mai e ceva ?

Face to face, back to back, one step in front,

two in right side (foarte încet)si mergem înainte...

Sex ? Adânc ? Dacă am cu ce ... fuck !

Normal, totul super,extra,deosebit de blindat/protejat...

Aştept contactul ne-intim la telefoanele ...

0786 554 985

0713 976 776

0712 876 654

0798 543 221

0734 347 714

0721 164 088

0726 979 403

0752 865 086

0734 876 544

0754 379 311

Precizez toate numere-le, mă refer la cele de mai sus, sunt logate la satelit, aşadar până răspund, durează, ... semnalul retransmis..blah,blah..tehnica ...

do you know ? ... lady first...

Dom'le, nush ce sa zic, poate ca ma insel... dar, daca totusi NU ma insel, eu ti-am zis inca de pe cand scriai de pe contul "musser": ia legatura cu Vis Tantric.

Cel putin din punct de vedere lingvistic, pareti 100% compatibili ;)

• Like 1
Postat

Dom'le, nush ce sa zic, poate ca ma insel... dar, daca totusi NU ma insel, eu ti-am zis inca de pe cand scriai de pe contul "musser": ia legatura cu Vis Tantric.

Nenea miau, dacă nu am să spun nimic, ce se întâmplă ? Tăcerea e un răspuns, nu ? Dar, cum ai şi spus, POATE te înşeli, deci am dreptul la replică . Spui de unde pula mea ai mai scos-o şi pe asta ? Cine e ... musser ? CE ? POATE nu trebuie să bagi strâmbe sau ... ? POATE din punct de vedere limbistic sunt compatibil cu ... cu ... aa, da ! Cu delia, na ! POATE pe asta nu ai ştiut-o, ai aflat acum . POATE mai ai "nush ce sa zic" dume de astea de grădi, cu ăla e ălaltu, samd .

POATE te limitezi la a respecta ceea ce impui, POATE nu o să mai idei că am fost nu ştiu cine într-o clonă anterioară, de fapt POATE ne spui sau banezi TOATE CLONELE de tot măcăni scuze miauni, prostii.

Aşa că .. zât şi fă-ți treaba ...

Mă aştept la ... ?

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Thecat nu e pisicuts! Este doar un user, ca noi toti! :*

• Like 5

Postat

Nenea miau, dacă nu am să spun nimic, ce se întâmplă ? Tăcerea e un răspuns, nu ? Dar, cum ai şi spus, POATE te înşeli, deci am dreptul la replică . Spui de unde pula mea ai mai scos-o şi pe asta ? Cine e ... musser ? CE ? POATE nu trebuie să bagi strâmbe sau ... ? POATE din punct de vedere limbistic sunt compatibil cu ... cu ... aa, da ! Cu delia, na ! POATE pe asta nu ai ştiut-o, ai aflat acum . POATE mai ai "nush ce sa zic" dume de astea de grădi, cu ăla e ălaltu, samd .

POATE te limitezi la a respecta ceea ce impui, POATE nu o să mai idei că am fost nu ştiu cine într-o clonă anterioară, de fapt POATE ne spui sau banezi TOATE CLONELE de tot măcăni scuze miauni, prostii.

Aşa că .. zât şi fă-ți treaba ...

Mă aştept la ... ?

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :clapp

Domnu' este putin (mai mult) obsedat de clone si crede ca totul pe site se rezuma la trafic, nu trebuie sa aiba si alt sens, decat sensul lui. ;)

Rad, pentru ca m-am saturat de basinile lui erudite...  :laugh2

:*

Peseu: Sa te astepti sa incerce sa cada in picioare, nimic mai mult. ;)

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...