solaris oly Reputație: 20 Postat Februarie 12, 2019 Postat Februarie 12, 2019 Dolores, tati! Ăia nu sună, ăia bate puternic în ușă și dă buzna peste curviștină cu tam-tam! 1
deliapisii Reputație: 127290 Postat Februarie 12, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 12, 2019 te suna tiganii sa le dai banii? =)))Mă suni tu sa iți faci laba la telefon :( Lăbuș trist :(
badmadafaka Reputație: 1435 Postat Februarie 12, 2019 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Postat Februarie 12, 2019 Mă suni tu sa iți faci laba la telefon :( Lăbuș trist :(Esti de etnie?Nu m-ar deranja dar te intreb :)
deliapisii Reputație: 127290 Postat Februarie 13, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 13, 2019 Esti de etnie?Nu m-ar deranja dar te intreb :)Nu, dar mi-as dori. Motivul: sa fiu mai creolă :) 1
thecat Reputație: 10279 Postat Februarie 13, 2019 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Februarie 13, 2019 Intrebare : aici se mananca curvele unora cu pestii altora ? Cel putin asa pare . Ai de plm Pai, in ultima vreme, forumul in general e usor de urmarit. Subiectele a 90% din threaduri par a fi doar pretexte, caci in max. 2-3 pagini de la deschidere se ajunge la una (sau mai multe) din paruielile clasice: - Xoxo / Dolores vs. Ines / Delia / etc- trupa lui Harleyqueen etc vs. Picon- Miky vs. Advanced & Parintele- Parintele vs. Siana- Siana vs. in general, toti barbatii- Laurentiu vs. in general, toate femeile- thecat vs. trollii care posteaza "la trafic", ca l-or bolunzit de-o ajuns sa-i vada si-n frigider (© un clasic - sper - in viata si bine-mersi) :)- Amada vs. ... depinde, pe cine i-a (mai) casunat azi- Ines vs. tot forumul, ca incepand de azi n-o mai intereseaza de noi si ne lasa, e ultima ei replica- (ocazional) Miskin vs. cam toti romanii de pretutindeni cu exceptia lui insusi- (tot asa, on & off), V-ships vs. cam toti oamenii de pe Pamant, cu exceptia lui insusi (si, pt scurt timp in trecut, cu exceptia lui Forbidden Desire)- etc Practic, firul oricarei conversatii il poti urmari doar vazand lista username-urilor care participa.Citirea postarilor in sine e optionala, ajuta doar sa vezi - eventual - ce injuraturi s-au mai inventat... ;) (evident, pt oricine care se va supara, neintelegand ca e un pamflet, il/o invit cu drag la un ceai de tei la proxima intalnire, ca sa ne mai calmam cu totii...) :laugh2 (EDIT - typo) 11
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Februarie 13, 2019 Oras:F Oras:F Postat Februarie 13, 2019 - Laurentiu vs. in general, toate femeile care vor sa vanda imaginea pizdii... si prostii care le permit josnicelor astora sa fie ingamfate si sa traiasca doar ca au pizda. :pope 1
Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2019 Postat Februarie 13, 2019 Pai, in ultima vreme, forumul in general e usor de urmarit. Subiectele a 90% din threaduri par a fi doar pretexte, caci in max. 2-3 pagini de la deschidere se ajunge la una (sau mai multe) din paruielile clasice: - Xoxo / Dolores vs. Ines / Delia / etc- trupa lui Harleyqueen etc vs. Picon- Miky vs. Advanced & Parintele- Parintele vs. Siana- Siana vs. in general, toti barbatii- Laurentiu vs. in general, toate femeile- thecat vs. trollii care posteaza "la trafic", ca l-or bolunzit de-o ajuns sa-i vada si-n frigider (© un clasic - sper - in viata si bine-mersi) :)- Amada vs. ... depinde, pe cine i-a (mai) casunat azi- Ines vs. tot forumul, ca incepand de azi n-o mai intereseaza de noi si ne lasa, e ultima ei replica- (ocazional) Miskin vs. cam toti romanii de pretutindeni cu exceptia lui insusi- (tot asa, on & off), V-ships vs. cam toti oamenii de pe Pamant, cu exceptia lui insusi (si, pt scurt timp in trecut, cu exceptia lui Forbidden Desire)- etc Practic, firul oricarei conversatii il poti urmari doar vazand lista username-urilor care participa.Citirea postarilor in sine e optionala, ajuta doar sa vezi - eventual - ce injuraturi s-au mai inventat... ;) (evident, pt oricine care se va supara, neintelegand ca e un pamflet, il/o invit cu drag la un ceai de tei la proxima intalnire, ca sa ne mai calmam cu totii...) :laugh2 (EDIT - typo)ceai de tei :)))) 2
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Februarie 13, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 13, 2019 Pai, in ultima vreme, forumul in general e usor de urmarit. Subiectele a 90% din threaduri par a fi doar pretexte, caci in max. 2-3 pagini de la deschidere se ajunge la una (sau mai multe) din paruielile clasice: - Xoxo / Dolores vs. Ines / Delia / etc- trupa lui Harleyqueen etc vs. Picon- Miky vs. Advanced & Parintele- Parintele vs. Siana- Siana vs. in general, toti barbatii- Laurentiu vs. in general, toate femeile- thecat vs. trollii care posteaza "la trafic", ca l-or bolunzit de-o ajuns sa-i vada si-n frigider (© un clasic - sper - in viata si bine-mersi) :)- Amada vs. ... depinde, pe cine i-a (mai) casunat azi- Ines vs. tot forumul, ca incepand de azi n-o mai intereseaza de noi si ne lasa, e ultima ei replica- (ocazional) Miskin vs. cam toti romanii de pretutindeni cu exceptia lui insusi- (tot asa, on & off), V-ships vs. cam toti oamenii de pe Pamant, cu exceptia lui insusi (si, pt scurt timp in trecut, cu exceptia lui Forbidden Desire)- etc Practic, firul oricarei conversatii il poti urmari doar vazand lista username-urilor care participa.Citirea postarilor in sine e optionala, ajuta doar sa vezi - eventual - ce injuraturi s-au mai inventat... ;) (evident, pt oricine care se va supara, neintelegand ca e un pamflet, il/o invit cu drag la un ceai de tei la proxima intalnire, ca sa ne mai calmam cu totii...) :laugh2 (EDIT - typo) Ti-am spus ca esti parsiv.Spuneai sa te ignor parca? Apoi ma punctezi...Aseara am fost luata cu mortii mamei si taticu... ambii morti de peste 30 ani... Am plecat din discutie.Daca si mie imi casuna, cand de fapt trebuie sa ma abtin la cati pshopati sunt aici...Tu cauta clone in frigider si nu mai fi obsedat si de mine. 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 13, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 13, 2019 Pai, in ultima vreme, forumul in general e usor de urmarit. Subiectele a 90% din threaduri par a fi doar pretexte, caci in max. 2-3 pagini de la deschidere se ajunge la una (sau mai multe) din paruielile clasice: - Xoxo / Dolores vs. Ines / Delia / etc- trupa lui Harleyqueen etc vs. Picon- Miky vs. Advanced & Parintele- Parintele vs. Siana- Siana vs. in general, toti barbatii- Laurentiu vs. in general, toate femeile- thecat vs. trollii care posteaza "la trafic", ca l-or bolunzit de-o ajuns sa-i vada si-n frigider (© un clasic - sper - in viata si bine-mersi) :)- Amada vs. ... depinde, pe cine i-a (mai) casunat azi- Ines vs. tot forumul, ca incepand de azi n-o mai intereseaza de noi si ne lasa, e ultima ei replica- (ocazional) Miskin vs. cam toti romanii de pretutindeni cu exceptia lui insusi- (tot asa, on & off), V-ships vs. cam toti oamenii de pe Pamant, cu exceptia lui insusi (si, pt scurt timp in trecut, cu exceptia lui Forbidden Desire)- etc Practic, firul oricarei conversatii il poti urmari doar vazand lista username-urilor care participa.Citirea postarilor in sine e optionala, ajuta doar sa vezi - eventual - ce injuraturi s-au mai inventat... ;) (evident, pt oricine care se va supara, neintelegand ca e un pamflet, il/o invit cu drag la un ceai de tei la proxima intalnire, ca sa ne mai calmam cu totii...) :laugh2 (EDIT - typo) Evident ca lista ta nu are logica si este mult mai complexa , asa ca stai chill Apropo , @The Cat tot impartial se comporta cu trolii , aceleasi clone facute ptr. situatii de urgenta ? Este evidenta treaba ca unii au clone si de lins in cur si de scuipat/jignit , culmea , aceeasi useri ....si ca isi pastreaza anumite conturi curate (vorba vine) sa para Useri Seriosi , cand de altfel sunt cei mai mari parsivi si hahalere , dar prefera sa se impuna (nu genial) de pe acestea . 1
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Februarie 13, 2019 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Februarie 13, 2019 (evident, pt oricine care se va supara, neintelegand ca e un pamflet, il/o invit cu drag la un ceai de tei la proxima intalnire, ca sa ne mai calmam cu totii...) :laugh2 (EDIT - typo)Ceaiul de crusin si dopuri calmeaza mult mai eficient! 2 6
badmadafaka Reputație: 1435 Postat Februarie 13, 2019 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Postat Februarie 13, 2019 Nu, dar mi-as dori. Motivul: sa fiu mai creolă :)Eu cred ca tu ai vrea sa fii negresă 😂
deliapisii Reputație: 127290 Postat Februarie 13, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 13, 2019 Eu cred ca tu ai vrea sa fii negresă Daaa 1
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2019 Postat Februarie 13, 2019 A rezolvat o pula :))) Îmi suna telefonul in draci și eu nici măcar nu lucrez :) Si mie la fel ,idioti astia nu isi dau seama cata reclama ne face =)))))))))
thecat Reputație: 10279 Postat Februarie 13, 2019 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Februarie 13, 2019 Ti-am spus ca esti parsiv.Spuneai sa te ignor parca? Apoi ma punctezi...Aseara am fost luata cu mortii mamei si taticu... ambii morti de peste 30 ani... Am plecat din discutie.Daca si mie imi casuna, cand de fapt trebuie sa ma abtin la cati pshopati sunt aici...Tu cauta clone in frigider si nu mai fi obsedat si de mine. Punctez orice postare care-mi place si/sau cu care sunt de acord, fara sa ma uit cine-a scris-o.Dar daca si cu aia-i bai, o sa incerc sa fiu atent pe viitor, sa evit deranjul :) Evident ca lista ta nu are logica si este mult mai complexa , asa ca stai chill Apropo , @The Cat tot impartial se comporta cu trolii , aceleasi clone facute ptr. situatii de urgenta ? Este evidenta treaba ca unii au clone si de lins in cur si de scuipat/jignit , culmea , aceeasi useri ....si ca isi pastreaza anumite conturi curate (vorba vine) sa para Useri Seriosi , cand de altfel sunt cei mai mari parsivi si hahalere , dar prefera sa se impuna (nu genial) de pe acestea . Lista nu s-a vrut logica si exhaustiva, s-a vrut a fi O GLUMA (data viitoare, o sa incerc sa si desenez...)Thecat nu are pretentia (nu cred s-o fi avut vreodata) ca e impartial. Isi da doar cu parerea cand are chef. (si asta o sa incerc sa desenez pe viitor)Are, in schimb, uneori, senzatia, ca ne luam cu totii prea in serios pe forumul asta... :( Ceaiul de crusin si dopuri calmeaza mult mai eficient! :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 2
gigelpetrescu Reputație: 3311 Postat Februarie 13, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Februarie 13, 2019 Lista nu s-a vrut logica si exhaustiva, s-a vrut a fi O GLUMA (data viitoare, o sa incerc sa si desenez...) Lasă bre, rămâi axat pe nișă, că mainstream ie destui. 1
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Februarie 13, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Februarie 13, 2019 Si mie la fel ,idioti astia nu isi dau seama cata reclama ne face =))))))))) Curva „low cost” În categoria asta intră curvele urâte si semianalfabete. O găseşti peste tot.Este tot timpul în căutări. Exerseaza mult, isi da up_uri fara numar şi îşi găseşte greu prada. Deoarece e nasoală, îşi pune poze false sau doar cu mecla pe Facebook, evident ca să nu te prinzi că are un picior mai scurt ca celălalt sau că are pământ sub unghii si ca e mare cat Titanicul. De obicei, după o masă copioasă la şaorma din cartier se simte obligată să-ţi facă şi o muie. Se crede specială, când în realitate este „autospecială”. Speranţa medie de viaţă: 60 ani, din cauza diabetului şi bolilor cardio vasculare.E atat de nasoala si distrusa incat nu are nici peste nici iubi si locuieste intr-o zona nasoala gen Berceni Militari Colentina.
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Februarie 13, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 13, 2019 Punctez orice postare care-mi place si/sau cu care sunt de acord, fara sa ma uit cine-a scris-o.Dar daca si cu aia-i bai, o sa incerc sa fiu atent pe viitor, sa evit deranjul :) Incepi prin a face pe prostul, apoi termini sarcastic. :)Deci esti in stare sa citesti o pagina intrega, la care sa raspunzi cu inca o pagina, fara sa stii cine a scris? (Nu vorbesc de mine, eu nu incerc sa ma dau desteapta aici.) Pare sincer. ;)Evita deranjul.
cristianf7 Reputație: 100 Postat Februarie 13, 2019 Oras:Pa aci Oras:Pa aci Postat Februarie 13, 2019 Si mie la fel ,idioti astia nu isi dau seama cata reclama ne face =))))))))) Mai ai jeg in casa ? =))
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2019 Postat Februarie 13, 2019 Mai ai jeg in casa ? =)) Are ma-ta in pizda destul de cand a fatat unu ca tine ;) sa stiti ca imi place reclama , chiar imi suna telefonu javrelor!
cristianf7 Reputație: 100 Postat Februarie 13, 2019 Oras:Pa aci Oras:Pa aci Postat Februarie 13, 2019 Are ma-ta in pizda destul de cand a fatat unu ca tine ;) sa stiti ca imi place reclama , chiar imi suna telefonu javrelor! Mai spala pizda cacam pute la fel că gura =))PS: cacam în gura ta intentionat am scris =))
Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2019 Postat Februarie 13, 2019 :)))))))))) 1
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2019 Postat Februarie 13, 2019 Mai spala pizda cacam pute la fel că gura =))PS: cacam în gura ta intentionat am scris =)) Lasă puiu meu ca vi tu si ma lingi in vagin pana ma cac pe pieptu tau !
cristianf7 Reputație: 100 Postat Februarie 13, 2019 Oras:Pa aci Oras:Pa aci Postat Februarie 13, 2019 Lasă puiu meu ca vi tu si ma lingi in vagin pana ma cac pe pieptu tau ! Ți-am dat o data muie =)) iar de futut nu ca pula mea nu fute hipopotami că tine =)) mai ales ca iti pute pizda =))
thecat Reputație: 10279 Postat Februarie 13, 2019 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Februarie 13, 2019 Incepi prin a face pe prostul, apoi termini sarcastic. :)Deci esti in stare sa citesti o pagina intrega, la care sa raspunzi cu inca o pagina, fara sa stii cine a scris? (Nu vorbesc de mine, eu nu incerc sa ma dau desteapta aici.) Pare sincer. ;)Evita deranjul. OK. Hai sa-ti desenez."Fara sa ma uit cine a scris", = in sensul ca nu ma intereseaza autorul postarii; daca imi place, o apreciez / punctez.Alte neconcordante semantice am mai comis? sa stiu unde trebuie sa ma mai explic... :) Ca fapt divers, intreb din nou (cam a 4-a sau a 5-a oara in ultimele saptamani) - in afara de senzatia ta ca acum coishpe luni te-as fi mintit in legatura cu cate resurse consuma Google Chrome (sau Opera, pl lui Lenin mai stie despre ce era vorba) - mai exista vreun alt motiv pentru care ti-am devenit brusc, efectiv peste noapte, retardat, parsiv, obsedat, mincinos, urat, basinos si cu pl mica (dar care se scoala in biserica)? ;)
Postări Recomandate