Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Martie 25, 2022 Partajează Postat Martie 25, 2022 Eu am vazut-o saptamana trecuta si totul a fost normal, ba chiar mi s-a parut mai calda cu mine ca niciodata. Link spre comentariu
gabrogabro Reputație: 2339 Postat Martie 26, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Martie 26, 2022 Acum 13 ore, Ambani a spus: Fatuca asta s-a stricat rau de tot. Am vizitat-o de 4-5 ori, am fost printre primii ei clienti. Ultima data cand am fost la ea s-a comportat ciudat, m-a grabit, n-a avut chef sa o suga, etc… Poate era bine sa faci o recenzie si cand ai fost multumit de serviciile ei. Sau e mai usor sa te ghidezi doar dupa ce scriu altii ? 1 Link spre comentariu
bili69 Reputație: 107 Postat Aprilie 5, 2022 Partajează Postat Aprilie 5, 2022 Hmmm Bibica ar cam fi momentul să ne dai foc cu o poza cu toate bunătățile alea dulci.Pup o palmă m-ai jos de la buric si mi-e dor de dulceața ta. Link spre comentariu
futaciosul_69 Reputație: 1840 Postat Aprilie 5, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Aprilie 5, 2022 De acord cu colegul😈 1 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7436 Postat Aprilie 5, 2022 Membru Premium Partajează Postat Aprilie 5, 2022 Susțin și eu aceasta cauză nobila😁😁😁😜 Link spre comentariu
OFllmodels Reputație: 3736 Postat Aprilie 5, 2022 Telefon: https://onlyfans.com/?ref=145409116 Telefon: https://onlyfans.com/?ref=145409116 Partajează Postat Aprilie 5, 2022 La 17.09.2021 la 12:38, xbiiaxb a spus: Disponibila pana seara târziu !! 0742524953 Super hot 😍❤️ 1 1 Link spre comentariu
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2022 Partajează Postat Aprilie 5, 2022 Sunt si eu pe faza daca apare vreo poza cu frumoasa noastra domnita. Daca nu ai fotograf, vin eu sa tin de aparat. Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7436 Postat Aprilie 5, 2022 Membru Premium Partajează Postat Aprilie 5, 2022 Chiar acum, unsuflet a spus: Sunt si eu pe faza daca apare vreo poza cu frumoasa noastra domnita. Daca nu ai fotograf, vin eu sa tin de aparat. Tu stai liniștit cu pozele ca o sa iasă i ceață de la tremurat😁😁😁🤣🤣🤣 1 Link spre comentariu
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2022 Partajează Postat Aprilie 5, 2022 Acum 5 ore, Flx01 a spus: Tu stai liniștit cu pozele ca o sa iasă i ceață de la tremurat😁😁😁🤣🤣🤣 Si nu-i mai bine niste poze putin in ceata decat nicio poza? Link spre comentariu
Titel18 Reputație: 79 Postat Aprilie 6, 2022 Partajează Postat Aprilie 6, 2022 Acum 17 ore, Flx01 a spus: Tu stai liniștit cu pozele ca o sa iasă i ceață de la tremurat😁😁😁🤣🤣🤣 O sa utilizeze opțiunea de stabilizare a imaginii 😁 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7436 Postat Aprilie 6, 2022 Membru Premium Partajează Postat Aprilie 6, 2022 Acum 2 minute, Titel18 a spus: O sa utilizeze opțiunea de stabilizare a imaginii 😁 Singura opțiune pe care o poate folosi este sa nu fie el la aparatul foto🤦♂️😆😆😆 1 Link spre comentariu
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2022 Partajează Postat Aprilie 6, 2022 Acum 3 minute, Titel18 a spus: O sa utilizeze opțiunea de stabilizare a imaginii 😁 La cum tremur eu cand o vad pe Bibi goala, nici aia nu ma ajuta. Poate doar un cutremur in sens invers.😁 No ca mi-ati facut pofta de ea, din nou. Si azi nu lucreaza... Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7436 Postat Aprilie 6, 2022 Membru Premium Partajează Postat Aprilie 6, 2022 Acum 3 minute, unsuflet a spus: La cum tremur eu cand o vad pe Bibi goala, nici aia nu ma ajuta. Poate doar un cutremur in sens invers.😁 No ca mi-ati facut pofta de ea, din nou. Si azi nu lucreaza... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Te😍😍😍😘😘😘BIBI 1 Link spre comentariu
Membru Premium axelov90 Reputație: 1404 Postat Aprilie 13, 2022 Oras:România Oras:România Membru Premium Partajează Postat Aprilie 13, 2022 Uraaaa Am reușit azi sa ajung și la BB Programare făcută cu greu și după multe încercări pe Whatsapp ON 9.9( one of the best , ) NP 10*+ si ce se mai poate Adaugă ( cele mai cel np , fătuca asta are niște mușchi la veverița de te strange și răsfrânge , se mișcă și te trage și se uita la tine cu ochii aia de îți înmoaie genunchii și cam uiti de tine pe unde mai ești ) atitudine 10 Nu ai cum sa nu rămâi dependent de un futai zdravăn cu BB , pentru mine la futai e the best , nu a fost nici măcar odată sa nu pot termina la NP , și făcut și 2 numere și tot am descărcat cartușul . Proaspat ieșit de la ea încă ma minunez cât poate fi de perfecta fata asta , o frumusețe scoasă din Mitologiile Greco-Romane . 4 1 "Plăcerile interzise au un gust dulce care adesea ne ispitesc să renunțăm la rațiune, însă adevărata putere stă în capacitatea noastră de a ne controla și de a găsi satisfacție în alegerile noastre responsabile și în armonia cu valorile noastre fundamentale." Link spre comentariu
xbiiaxb Reputație: 820 Postat Aprilie 17, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Aprilie 17, 2022 La 13.04.2022 la 15:36, axelov90 a spus: Uraaaa Am reușit azi sa ajung și la BB Programare făcută cu greu și după multe încercări pe Whatsapp ON 9.9( one of the best , ) NP 10*+ si ce se mai poate Adaugă ( cele mai cel np , fătuca asta are niște mușchi la veverița de te strange și răsfrânge , se mișcă și te trage și se uita la tine cu ochii aia de îți înmoaie genunchii și cam uiti de tine pe unde mai ești ) atitudine 10 Nu ai cum sa nu rămâi dependent de un futai zdravăn cu BB , pentru mine la futai e the best , nu a fost nici măcar odată sa nu pot termina la NP , și făcut și 2 numere și tot am descărcat cartușul . Proaspat ieșit de la ea încă ma minunez cât poate fi de perfecta fata asta , o frumusețe scoasă din Mitologiile Greco-Romane . 🤗🤗 Multumesc ❗️💋 Te pup și te mai aștept 🤗 Link spre comentariu
gica 1955 Reputație: 4370 Postat Aprilie 18, 2022 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Partajează Postat Aprilie 18, 2022 Acum 20 ore, xbiiaxb a spus: Disponibilă!!!! Va pup 💋 Sarbatori fericite Iepurasule cand mai dai din codita si pe la mare ? E adevarat acum e cam frig si cam inourat dar te asteptam cu drag sa stai si pe la noi cateva saptamani nu doar 2 zile ca data trecuta . Iti urez sarbatori fericite ,multa sanatate si poate anul asta nu ne uiti de tot si pe noi constantenii .....mai ales ca nu te-ai prea tinut de promisiunea ca o sa revii la noi . Sau nu te mai poti despartii de Arad ? Noi clientii vechi nu te-am uitat si inca te mai asteptam .....sper sa nu ne dezamagesti si anul asta . 1 Link spre comentariu
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2022 Partajează Postat Aprilie 18, 2022 Acum 14 minute, gica 1955 a spus: Sarbatori fericite Iepurasule cand mai dai din codita si pe la mare ? E adevarat acum e cam frig si cam inourat dar te asteptam cu drag sa stai si pe la noi cateva saptamani nu doar 2 zile ca data trecuta . Iti urez sarbatori fericite ,multa sanatate si poate anul asta nu ne uiti de tot si pe noi constantenii .....mai ales ca nu te-ai prea tinut de promisiunea ca o sa revii la noi . Sau nu te mai poti despartii de Arad ? Noi clientii vechi nu te-am uitat si inca te mai asteptam .....sper sa nu ne dezamagesti si anul asta . E foarte apreciata de noi, aradenii, e in fruntea frumusetilor locale si nu putem rezista mult fara ea, sper ca nici ea fara noi.😁. Plus ca noi nu o acuzam ca nu isi tine promisiunile... La mare in plin sezon aveti inflatie de fete. Link spre comentariu
xbiiaxb Reputație: 820 Postat Aprilie 18, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Aprilie 18, 2022 Acum 53 minute, gica 1955 a spus: Sarbatori fericite Iepurasule cand mai dai din codita si pe la mare ? E adevarat acum e cam frig si cam inourat dar te asteptam cu drag sa stai si pe la noi cateva saptamani nu doar 2 zile ca data trecuta . Iti urez sarbatori fericite ,multa sanatate si poate anul asta nu ne uiti de tot si pe noi constantenii .....mai ales ca nu te-ai prea tinut de promisiunea ca o sa revii la noi . Sau nu te mai poti despartii de Arad ? Noi clientii vechi nu te-am uitat si inca te mai asteptam .....sper sa nu ne dezamagesti si anul asta . Hello… cred ca voi veni pentru o săptămâna dar nu e sigur 💯 Te pup 💋🤗 Sărbători fericite❗️ 1 1 Link spre comentariu
xbiiaxb Reputație: 820 Postat Aprilie 18, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Aprilie 18, 2022 Acum 2 ore, unsuflet a spus: E foarte apreciata de noi, aradenii, e in fruntea frumusetilor locale si nu putem rezista mult fara ea, sper ca nici ea fara noi.😁. Plus ca noi nu o acuzam ca nu isi tine promisiunile... La mare in plin sezon aveti inflatie de fete. Multumesc 💋💋 pusiiii Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7436 Postat Mai 12, 2022 Membru Premium Partajează Postat Mai 12, 2022 Acum 19 minute, xbiiaxb a spus: Helloo🤗💋 Disponibilă!!! BiBi tzucute😘😘😘,ne mai icinti cu ceva poze (noi) 🤗😘😜 Link spre comentariu
xbiiaxb Reputație: 820 Postat Mai 13, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Mai 13, 2022 La 12.05.2022 la 11:41, Flx01 a spus: BiBi tzucute😘😘😘,ne mai icinti cu ceva poze (noi) 🤗😘😜 Hei💋 nu voi mai posta poze 🤗 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7436 Postat Mai 13, 2022 Membru Premium Partajează Postat Mai 13, 2022 Acum 1 minut, xbiiaxb a spus: Hei💋 nu voi mai posta poze 🤗 Tu vrei sa ni se faca tot mai tare dor de tine🤦♂️??? 🤪🤪🤪 Link spre comentariu
Nanalulu Reputație: 91 Postat Mai 21, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Mai 21, 2022 Acum 2 ore, xbiiaxb a spus: Disponibilă mâine începând cu ora 9:00 💋 va pup 💋💋💋 O lista cu servicii și preturi, locație te rog dacă se poate Link spre comentariu
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Mai 21, 2022 Partajează Postat Mai 21, 2022 Acum 12 minute, Nanalulu a spus: O lista cu servicii și preturi, locație te rog dacă se poate Esti nou pe aici, se vede. Bibi e simbolul Aradului. Servicii fff bune, fata cea mai frumoasa din oras, locatie Ared Kaufland. Du-te linistit! Credeam ca nu mai exista futacios pe aici care sa nu o fi cunoscut pe Bibi. Link spre comentariu
xbiiaxb Reputație: 820 Postat Mai 21, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Mai 21, 2022 Acum 58 minute, unsuflet a spus: Esti nou pe aici, se vede. Bibi e simbolul Aradului. Servicii fff bune, fata cea mai frumoasa din oras, locatie Ared Kaufland. Du-te linistit! Credeam ca nu mai exista futacios pe aici care sa nu o fi cunoscut pe Bibi. 🤗🤗🤗 te pup 💋 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum