xbiiaxb Reputație: 820 Postat Noiembrie 23, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Postat Noiembrie 23, 2021 La 22.11.2021 la 11:21, Alex_N a spus: Hello, m-ai impresionat si te voi vizita curând. Problema e că în timpul săptămânii sunt sub observație 😉, deci pot veni doar in weekend-uri. Lucrezi Sâmbăta asta? helllo , sâmbătă nu voi fi dar duminica sigur voi fi 🤗 te pup și te aștept 💋
bili69 Reputație: 107 Postat Noiembrie 23, 2021 Postat Noiembrie 23, 2021 În curând îți voii face o vizită Bibi a trecut ceva vreme de când nu te-am m-ai văzut mi-e dor rău de funduletu ala dulce si de mișcările alea a tale m-ai ales în Lot si imaginea din oglindă pup o palmă m-ai jos de la buric bibica . 1
Alex_N Reputație: 13 Postat Noiembrie 27, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Noiembrie 27, 2021 1 hour ago, xbiiaxb said: hello 🤗💋 Voi fi disponibilă azi 👅 programari pe wapp 0742524953 va pupp💋 Perfect, abia aștept sa te văd. 1
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2021 Postat Noiembrie 28, 2021 Fata cu sanii de aur, asa mi se pare mie Bianca. Dintre toate fetele pe care le-am vizitat, sanii ei cu pierce in ambii, cu forme care se potrivesc de minune in palmele mele, fermi, cu pielea aurie si catifelata mi se par cei mai frumosi. Seamana cu ai Arianei, dar voi reveni la ea putin mai tarziu. M-a asteptat in lenjerie rosie sexi, prin care se intrevedeau sanii. Niciodata nu a uitat sa ma serveasca cu apa/suc. Dupa o igienizare scurta, trecut in camera placerilor, unde am dezmierdat-o si mi-am bucurat simturile cu un masaj. Are pielea atat de fina, am si intrebat-o daca s-a dat cu crema (raspuns nu). Transpira tinerete prin toti porii ei (sa nu cumva intelegeti ca era transpirata, miroase imbatator), este exact ce faceau sultanii pe vremuri culcandu-se cu fete tinere. Trecut la jucat cu pepenasii, continuat cu piersicuta atat de fina, acompaniat de gemetele ei in surdina. Revansa un On foarte bun, cu atentie si la bilute si cu grija ei de a se pozitiona astfel incat sa o vezi cu stiuletele in gurita, atat live cat si in oglinda. Finalizare rapida in Np, unde am simtit-o implicata si gemand usor. Note nu vreau sa dau azi fiindca nu am la ce sa o depunctez si se vor gasi destui sa zica ca dau prea usor 10. Halat 200/30 min. A fost o intalnire reusita, pt care iti multumesc, Bianca. Dar cum sunt intotdeauna curios de ceva nou, pe viitor mi-as dori 2 chestii in plus de la tine: 1. Imi voi rezerva timp mai mult pentru a incerca sa ma joc cu piersicuta ta fina si cu sanii aia minunati pana vei ajunge la orgasm. Sper sa reusesc intr-o ora... Chiar daca voi pleca eu neterminat. 2. Nu am facut-o niciodata cu 2 fete, asta este visul meu de ani buni. O data am intalnit-o pe @ariana08 la tine (dupa care am si vizitat-o) Am scris aceasta rugaminte si pe topicul ei si mi se pare normal sa o scriu si la tine: nu vreti sa faceti un cuplu? Sunt sigur ca multi de aici si'-ar dori sa va viziteze in trio si chiar nu avem nicio oferta momentan pe piata Aradului. Sunt sigur ca ati avea de lucru f mult, iar noua ne-ati indeplini fantasmele cele mai ascunse: ce poate fi mai frumos decat 2 feline cu corp perfect luptandu-se pentru un carnacior? Cu atat mai mult cu cat acum ambele aveti in meniu si Fk, de care eu sunt mare amator si parca niciodata nu primesc indeajuns. Parca ma si vad sarutandu-ma cu una in timp ce cealalta dezmiarda cocoselul, sau amandoua in jurul lui, vai, ma opresc aici ca iar misca ceva in nadragi si doar ce m-am intors de la tine. Kisses!
futaciosul_69 Reputație: 1850 Postat Noiembrie 28, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Postat Noiembrie 28, 2021 Nu aveai cum sa fi dezamăgit de @xbiiaxb, este o adevarata păpușa☺️ de care mie foarte dor dar cu siguranța cu prima ocazie când voi ajunge in tara o voi revizita, te pup @xbiiaxb😘🤗 1
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2021 Postat Noiembrie 28, 2021 Acum 38 minute, futaciosul_69 a spus: Nu aveai cum sa fi dezamăgit de @xbiiaxb, este o adevarata păpușa☺️ de care mie foarte dor dar cu siguranța cu prima ocazie când voi ajunge in tara o voi revizita, te pup @xbiiaxb😘🤗 Niciodata nu am fost dezamagit de ea. De fapt, la fiecare vizita ii reamintesc ca este cea mai frumoasa femeie cu care am facut eu nebunii vreodata. Atat la corp cat si la chip. Merita toti banutzii.
Vizitator calatorul00 Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2021 Postat Noiembrie 28, 2021 Acum 5 minute, unsuflet a spus: Niciodata nu am fost dezamagit de ea. De fapt, la fiecare vizita ii reamintesc ca este cea mai frumoasa femeie cu care am facut eu nebunii vreodata. Atat la corp cat si la chip. Merita toti banutzii. Ai dreptate Unsuflet,Bianca😘 este foarte frumoasă,şi cu un corp de invidiat,am avut ocazia să o cunosc şi eu,este superbă şi îi apreciez răbdarea şi îngăduința,pe care a avuto cu mine,Referitor la un duo cu Ariana chiar ar fi o idee superbă şi binevenită, incitantă pentru mulți,,menționez că eu le-am cunoscut pe amândouă împreună şi mam blocat văzândule cât de frumoase şi de bine arată amândouă,,baftă la fete frumoase👍👍
xbiiaxb Reputație: 820 Postat Noiembrie 29, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Postat Noiembrie 29, 2021 Acum 15 ore, unsuflet a spus: Fata cu sanii de aur, asa mi se pare mie Bianca. Dintre toate fetele pe care le-am vizitat, sanii ei cu pierce in ambii, cu forme care se potrivesc de minune in palmele mele, fermi, cu pielea aurie si catifelata mi se par cei mai frumosi. Seamana cu ai Arianei, dar voi reveni la ea putin mai tarziu. M-a asteptat in lenjerie rosie sexi, prin care se intrevedeau sanii. Niciodata nu a uitat sa ma serveasca cu apa/suc. Dupa o igienizare scurta, trecut in camera placerilor, unde am dezmierdat-o si mi-am bucurat simturile cu un masaj. Are pielea atat de fina, am si intrebat-o daca s-a dat cu crema (raspuns nu). Transpira tinerete prin toti porii ei (sa nu cumva intelegeti ca era transpirata, miroase imbatator), este exact ce faceau sultanii pe vremuri culcandu-se cu fete tinere. Trecut la jucat cu pepenasii, continuat cu piersicuta atat de fina, acompaniat de gemetele ei in surdina. Revansa un On foarte bun, cu atentie si la bilute si cu grija ei de a se pozitiona astfel incat sa o vezi cu stiuletele in gurita, atat live cat si in oglinda. Finalizare rapida in Np, unde am simtit-o implicata si gemand usor. Note nu vreau sa dau azi fiindca nu am la ce sa o depunctez si se vor gasi destui sa zica ca dau prea usor 10. Halat 200/30 min. A fost o intalnire reusita, pt care iti multumesc, Bianca. Dar cum sunt intotdeauna curios de ceva nou, pe viitor mi-as dori 2 chestii in plus de la tine: 1. Imi voi rezerva timp mai mult pentru a incerca sa ma joc cu piersicuta ta fina si cu sanii aia minunati pana vei ajunge la orgasm. Sper sa reusesc intr-o ora... Chiar daca voi pleca eu neterminat. 2. Nu am facut-o niciodata cu 2 fete, asta este visul meu de ani buni. O data am intalnit-o pe @ariana08 la tine (dupa care am si vizitat-o) Am scris aceasta rugaminte si pe topicul ei si mi se pare normal sa o scriu si la tine: nu vreti sa faceti un cuplu? Sunt sigur ca multi de aici si'-ar dori sa va viziteze in trio si chiar nu avem nicio oferta momentan pe piata Aradului. Sunt sigur ca ati avea de lucru f mult, iar noua ne-ati indeplini fantasmele cele mai ascunse: ce poate fi mai frumos decat 2 feline cu corp perfect luptandu-se pentru un carnacior? Cu atat mai mult cu cat acum ambele aveti in meniu si Fk, de care eu sunt mare amator si parca niciodata nu primesc indeajuns. Parca ma si vad sarutandu-ma cu una in timp ce cealalta dezmiarda cocoselul, sau amandoua in jurul lui, vai, ma opresc aici ca iar misca ceva in nadragi si doar ce m-am intors de la tine. Kisses! heiiiii💋 multumesc frumos de recenzie te pup și te mai aștept !!! 🤗💋💋💋💋 Despre chestiile ce ți le dorești 1 am vorbit despre asta la mine💋 Si de show cu Ariana sti bine ca eu de mult tot am zis da… dar nu cred ca vom reuși sa facem nimic împreuna …. Poate găsim o alta fata pentru show 🤔🤗 1
xbiiaxb Reputație: 820 Postat Noiembrie 29, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Postat Noiembrie 29, 2021 Acum 13 ore, futaciosul_69 a spus: Nu aveai cum sa fi dezamăgit de @xbiiaxb, este o adevarata păpușa☺️ de care mie foarte dor dar cu siguranța cu prima ocazie când voi ajunge in tara o voi revizita, te pup @xbiiaxb😘🤗 helloo🤗 multumesc te aștept ! 💋💋💋 1
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2021 Postat Noiembrie 29, 2021 Acum 3 minute, xbiiaxb a spus: heiiiii💋 multumesc frumos de recenzie te pup și te mai aștept !!! 🤗💋💋💋💋 Despre chestiile ce ți le dorești 1 am vorbit despre asta la mine💋 Si de show cu Ariana sti bine ca eu de mult tot am zis da… dar nu cred ca vom reuși sa facem nimic împreuna …. Poate găsim o alta fata pentru show 🤔🤗 Trebuie sa fie o fata pe care sa o fi vizitat eu si cu care sa fim amandoi compatibili. Eu am rabdare, pot astepta si un an, mai ales ca din anul asta mai este doar o luna😂.
xbiiaxb Reputație: 820 Postat Noiembrie 29, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Postat Noiembrie 29, 2021 Acum 4 minute, unsuflet a spus: Trebuie sa fie o fata pe care sa o fi vizitat eu si cu care sa fim amandoi compatibili. Eu am rabdare, pot astepta si un an, mai ales ca din anul asta mai este doar o luna😂. nu pot fi colega cu oricine deci trebe răbdare multă ☺️ un an și o luna 😂 Pot zice ca am avut cea mai tare colega pe Roxi .. mulți o cunoaște-ți , dar a plecat 🙃 1
xbiiaxb Reputație: 820 Postat Noiembrie 29, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Postat Noiembrie 29, 2021 Acum 13 ore, calatorul00 a spus: Ai dreptate Unsuflet,Bianca😘 este foarte frumoasă,şi cu un corp de invidiat,am avut ocazia să o cunosc şi eu,este superbă şi îi apreciez răbdarea şi îngăduința,pe care a avuto cu mine,Referitor la un duo cu Ariana chiar ar fi o idee superbă şi binevenită, incitantă pentru mulți,,menționez că eu le-am cunoscut pe amândouă împreună şi mam blocat văzândule cât de frumoase şi de bine arată amândouă,,baftă la fete frumoase👍👍 hei 🤗🤗🤗 multumesc frumos te pup taree💋 și te mai aștept ! 👅
ares2000 Reputație: 321 Postat Noiembrie 29, 2021 Telefon: 898989 Oras:În lume Telefon: 898989 Oras:În lume Postat Noiembrie 29, 2021 Acum 41 minute, xbiiaxb a spus: heiiiii💋 multumesc frumos de recenzie te pup și te mai aștept !!! 🤗💋💋💋💋 Despre chestiile ce ți le dorești 1 am vorbit despre asta la mine💋 Si de show cu Ariana sti bine ca eu de mult tot am zis da… dar nu cred ca vom reuși sa facem nimic împreuna …. Poate găsim o alta fata pentru show 🤔🤗 Roxi 😊 1
bili69 Reputație: 107 Postat Noiembrie 29, 2021 Postat Noiembrie 29, 2021 Într-un cuvânt ne bucurăm că-te avem aici la noii Bibica dacă vei găsi persoana potrivită pentru show va fi ceva frumos de povestit nepoților dar până atunci ne bucurăm de frumusețea ta aparte si de dulceața cu care ne încânți te pupă Razvânel o palmă m-ai jos de la buric si deabea aștept să-ți trec pragul din nou pupici. 1
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2021 Postat Noiembrie 29, 2021 Acum 8 ore, xbiiaxb a spus: nu pot fi colega cu oricine deci trebe răbdare multă ☺️ un an și o luna 😂 Pot zice ca am avut cea mai tare colega pe Roxi .. mulți o cunoaște-ți , dar a plecat 🙃 Impreuna sau separat, eu va apreciez mult si va plac pe amandoua, pe tine si pe @ariana08 Pe Roxi nu am cunoscut-o, sunt relativ nou in meserie, deci nu stiu ce am pierdut. Cu voi doua stiu ce pierd: timp. Nu vreau sa spun ca imi pierd timpul cu voi, departe de mine acest gand, ci ca pierd timp mergand cand la una, cand la alta, in loc sa dau aceiasi banutzi si sa va vad pe amandoua deodata. Pupici amandurora, sunteti ceea ce trebuie, separat sau impreuna.
ares2000 Reputație: 321 Postat Decembrie 1, 2021 Telefon: 898989 Oras:În lume Telefon: 898989 Oras:În lume Postat Decembrie 1, 2021 La mulți ani !!! 💋🤗💋 1
Danidor Reputație: 318 Postat Decembrie 1, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Postat Decembrie 1, 2021 La mulți ani BiBi,la mulți ani româncă frumoasă!❤💋 1
Alcapone01 Reputație: 5 Postat Decembrie 1, 2021 Oras:România Oras:România Postat Decembrie 1, 2021 La multi ani!!!💦😈😘 2
Terent Reputație: 455 Postat Decembrie 1, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Postat Decembrie 1, 2021 Acum 2 ore, xbiiaxb a spus: La mulți ani!!! va pup 💋💋💋 Azi voi fi disponibilă pana seara târziu ! programari pe wapp 0742524953 La mulți ani 2
Arad_lust Reputație: 200 Postat Decembrie 2, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Postat Decembrie 2, 2021 Ai demarat acțiunea pentru o colega ?
ghiurghiusan Reputație: 309 Postat Decembrie 5, 2021 Postat Decembrie 5, 2021 Salutare colegi, fiindcă vorbiti de un trio pot veni si eu cu o sugestie. As vedea o întâlnire reușită cu titulara topicului Bianca pe care am prins-o împreună cu Roxana ( mieuna) si au oferit un show lesby pe cinste, deci stiu ca îi place si Biancăi împreună cu Raluca1234 pe care o stim cu totii ca este dezinvoltă si pe care de asemenea am avut ocazia să o prind in trei deci parerea mea este ca ar iesi show !!! Repet este doar o sugestie că na... vin sărbătorile si am putea sărbători mai special !!!
bubibubu Reputație: 120 Postat Decembrie 5, 2021 Oras:arad Oras:arad Postat Decembrie 5, 2021 Acum 5 ore, ghiurghiusan a spus: Salutare colegi, fiindcă vorbiti de un trio pot veni si eu cu o sugestie. As vedea o întâlnire reușită cu titulara topicului Bianca pe care am prins-o împreună cu Roxana ( mieuna) si au oferit un show lesby pe cinste, deci stiu ca îi place si Biancăi împreună cu Raluca1234 pe care o stim cu totii ca este dezinvoltă si pe care de asemenea am avut ocazia să o prind in trei deci parerea mea este ca ar iesi show !!! Repet este doar o sugestie că na... vin sărbătorile si am putea sărbători mai special !!! Cea mai potrivită pentru Bibi ar fi katja 1
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Decembrie 5, 2021 Postat Decembrie 5, 2021 Acum 18 minute, bubibubu a spus: Cea mai potrivită pentru Bibi ar fi katja Nu cred ca sunt compatibile.
xbiiaxb Reputație: 820 Postat Decembrie 5, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Postat Decembrie 5, 2021 hello 🤗 cât timp voi mai fi in arad voi lucra singura sau dacă se va gândi Ariana cu ea 💋 1 5
Flx01 Reputație: 7450 Postat Decembrie 5, 2021 Postat Decembrie 5, 2021 As spune și eu părerea mea aici dar nu am avut plăcerea sa o cunosc pe Bibi și mai bine ma abțin Dar cine știe poate Saptamina asta se vor alinia planetele🤪
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum