Vizitator breakingbad Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2020 Partajează Postat Ianuarie 21, 2020 Poze noi: Link spre comentariu
woodpecker Reputație: 20 Postat Ianuarie 22, 2020 Oras:Pitești Oras:Pitești Partajează Postat Ianuarie 22, 2020 Bună rău moldoveanca! ðŸ‘🔞😠1 Link spre comentariu
biatlonist Reputație: 929 Postat Ianuarie 22, 2020 Partajează Postat Ianuarie 22, 2020 E belea rău gagica asta 1 Link spre comentariu
Vizitator adelina_drakusor Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2020 Partajează Postat Ianuarie 22, 2020 Neața 🤗 Programul de astazi este 10:00-19:00 Tarif 150 nr (30 min) 250 h (2 fin) Contact 0746868045 (programări doar pe wapp) ðŸ”ðŸ”🔠Link spre comentariu
biatlonist Reputație: 929 Postat Ianuarie 22, 2020 Partajează Postat Ianuarie 22, 2020 Neața Programul de astazi este 10:00-19:00 Tarif 150 nr (30 min) 250 h (2 fin) Contact 0746868045 (programări doar pe wapp) Adelino ești făcută pt sex bună la greu. 1 Link spre comentariu
playboi Reputație: 11 Postat Ianuarie 22, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 22, 2020 Bună. Ești disponibilă Link spre comentariu
Vizitator adelina_drakusor Reputație: 0 Postat Ianuarie 24, 2020 Partajează Postat Ianuarie 24, 2020 Disponibilă astăzi pana la 18:00 iar mâine 10:00-19:00 🤗duminică liber Va pup si va îmbrățișez cu drag!!🔠Link spre comentariu
curvar profesionist Reputație: 129 Postat Ianuarie 24, 2020 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Ianuarie 24, 2020 Am vizitat o ieri pe Adelina . I am scris pe whats up mi a răspuns cam după 30 de minute , am programat ora totul decurgând perfect . Locație - apartament vechi renovat in centru , exact ce trebuie pt sex Aspect - tânăra , fresh ,drăguța , blonda singurul minus sunt sânii de care s a mai vorbit Desfășurarea ostilităților - a trecut direct la oral fără preludiu , as fi preferat o introducere ceva pupici înainte dar probabil pentru așa ceva trebuie sa fie și o chimie ORAL de 10 plus cu schimbare de poziții , Deep la greu , lins coaie frumos , saliva multă după vreo 15 minute m a întrebat de normal deci nu obosește repede .Datorită faptului ca ma excitase rău de tot la oral normalul a durat 3 minute o singura poziție și apoi am finalizat glorios in gurița . O experiența plăcută , fata se implica am donat 250 RON din proprie inițiativa deșii am stat cam 30-40 minute însă mi a plăcut prezenta .Singurul minus pt mine este faptul ca îmi doream ca păsărica sa fie perfect epilata , in rest totul cum trebuie . Link spre comentariu
Vizitator adelina_drakusor Reputație: 0 Postat Ianuarie 24, 2020 Partajează Postat Ianuarie 24, 2020 Am vizitat o ieri pe Adelina . I am scris pe whats up mi a răspuns cam după 30 de minute , am programat ora totul decurgând perfect . Locație - apartament vechi renovat in centru , exact ce trebuie pt sex Aspect - tânăra , fresh ,drăguța , blonda singurul minus sunt sânii de care s a mai vorbit Desfășurarea ostilităților - a trecut direct la oral fără preludiu , as fi preferat o introducere ceva pupici înainte dar probabil pentru așa ceva trebuie sa fie și o chimie ORAL de 10 plus cu schimbare de poziții , Deep la greu , lins coaie frumos , saliva multă după vreo 15 minute m a întrebat de normal deci nu obosește repede .Datorită faptului ca ma excitase rău de tot la oral normalul a durat 3 minute o singura poziție și apoi am finalizat glorios in gurița . O experiența plăcută , fata se implica am donat 250 RON din proprie inițiativa deșii am stat cam 30-40 minute însă mi a plăcut prezenta .Singurul minus pt mine este faptul ca îmi doream ca păsărica sa fie perfect epilata , in rest totul cum trebuie . multumesc frumos! După descriere,mi-am dat seama cine esti si vreau sa te anunt ca daca aveai inițiativa la GFE,ar fi iesit totul perfect deoarece chimia a existat din partea mea doar ca a lipsit inițiativa ðŸ˜ðŸ˜˜ Link spre comentariu
curvar profesionist Reputație: 129 Postat Ianuarie 26, 2020 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Ianuarie 26, 2020 O sa revin săptămâna viitoare . Te pup și eu ! Link spre comentariu
biatlonist Reputație: 929 Postat Ianuarie 26, 2020 Partajează Postat Ianuarie 26, 2020 Am revizita o pt a nu știu cita oara pe Ade. Ce sa mai fie de adăugat?.Poate ca, doar, de la o intilnire la alta, futaiul devine și mai bun, oralul talent, PSE și gfe maxim, Adelina, din ce în ce mai buna. Bravo Ade, ține o tot asa. Practic note maxime, din partea mea. Am stat 30 minute, cadoul fetei, 150 rhon. 1 Link spre comentariu
Vizitator adelina_drakusor Reputație: 0 Postat Ianuarie 27, 2020 Partajează Postat Ianuarie 27, 2020 Astăzi mă găsiți între orele 10:00-18:30 🤗 Va pup 🔞âŒðŸ” 1 Link spre comentariu
Vizitator adelina_drakusor Reputație: 0 Postat Ianuarie 29, 2020 Partajează Postat Ianuarie 29, 2020 Astăzi mă găsiți între orele 14:00-19:00 🤗 Link spre comentariu
Vizitator numeoarecare Reputație: 0 Postat Ianuarie 29, 2020 Partajează Postat Ianuarie 29, 2020 Am vizitat-o astazi pe Adelina si pot spune ca am ramas foarte placut surprins, o fata frumoasa, foarte calda,primitoare, nu m-a grabit deloc, te face sa te simti foarte relaxat in preajma ei. 1.Locatia - Centrul Pitesti-ului, apartament placut, calduros, curat.2.Modalitatea de contact : am vorbit pe whats-app cu 1 zi in urma, stabilit ora, totul foarte punctual.3.Detalii despre intalnire. ne-am intins in pat si am vorbit putin dupa care a inceput cu un oral neprotejat pe care l-a executat bine,atat deep cat si lins de oua, urmat de act protejat Cowgirl dupa care "pe la spate" unde pot spune ca a fost minunat, a stiut cum sa stea si sa departeze picioarele, vedere minunata atat a spatelui ei frumos arc-uit dar si oglinda ce se afla in fata oferea o imagine minunata :) sa nu mai spun de corpul ei, o talie subtirica de care te poti prinde cu mainile si un fund mare si frumos, o placere sa il simti cum vine in tine5.Note acordate pentru serviciile Oral :9 , Cowgirl :7 ( aici imi asum eu vina), DoggyStyle : 10 fara indoiala. GFE: voi incerca data viitoare.6.Tarifare - 30 de min, o finalizare..Cadou :150 RON Atat momentan, urmeaza si alte vizite(de precizat si aici ca m-am simtit foarte bine cand mi-a zis sa ne revedem chiar si astazi...nu s-a simtit ca o face pentru bani,sau interes...pur si simplu sa ne relaxam,sa ne destindem si sa ne simtit bine.) Link spre comentariu
Vizitator adelina_drakusor Reputație: 0 Postat Ianuarie 29, 2020 Partajează Postat Ianuarie 29, 2020 Am vizitat-o astazi pe Adelina si pot spune ca am ramas foarte placut surprins, o fata frumoasa, foarte calda,primitoare, nu m-a grabit deloc, te face sa te simti foarte relaxat in preajma ei. 1.Locatia - Centrul Pitesti-ului, apartament placut, calduros, curat.2.Modalitatea de contact : am vorbit pe whats-app cu 1 zi in urma, stabilit ora, totul foarte punctual.3.Detalii despre intalnire. ne-am intins in pat si am vorbit putin dupa care a inceput cu un oral neprotejat pe care l-a executat bine,atat deep cat si lins de oua, urmat de act protejat Cowgirl dupa care "pe la spate" unde pot spune ca a fost minunat, a stiut cum sa stea si sa departeze picioarele, vedere minunata atat a spatelui ei frumos arc-uit dar si oglinda ce se afla in fata oferea o imagine minunata :) sa nu mai spun de corpul ei, o talie subtirica de care te poti prinde cu mainile si un fund mare si frumos, o placere sa il simti cum vine in tine5.Note acordate pentru serviciile Oral :9 , Cowgirl :7 ( aici imi asum eu vina), DoggyStyle : 10 fara indoiala. GFE: voi incerca data viitoare.6.Tarifare - 30 de min, o finalizare..Cadou :150 RON Atat momentan, urmeaza si alte vizite(de precizat si aici ca m-am simtit foarte bine cand mi-a zis sa ne revedem chiar si astazi...nu s-a simtit ca o face pentru bani,sau interes...pur si simplu sa ne relaxam,sa ne destindem si sa ne simtit bine.) multumesc! Te pup si te aștept oricand !🤗 Link spre comentariu
alinnou Reputație: 6 Postat Ianuarie 30, 2020 Oras:Târgoviște Oras:Târgoviște Partajează Postat Ianuarie 30, 2020 Bună Ade finalizare in gurița se poate ? Și dacă e tot in prețul ăla ? Link spre comentariu
Vizitator adelina_drakusor Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2020 Partajează Postat Ianuarie 30, 2020 Bună Ade finalizare in gurița se poate ? Și dacă e tot in prețul ăla ? Dacă te obiseai sa citesti 2-3 recenzii mai in sus ai fi aflat și răspunsul! 😉 Neața all....astăzi ma găsiți pana la 18:30 🤗 Link spre comentariu
alinnou Reputație: 6 Postat Ianuarie 30, 2020 Oras:Târgoviște Oras:Târgoviște Partajează Postat Ianuarie 30, 2020 Uite astea nu îmi plac mie figurile ... dacă îți e greu sa răspunzi e clar Link spre comentariu
batranu4791 Reputație: 417 Postat Ianuarie 30, 2020 Partajează Postat Ianuarie 30, 2020 Bre da ce se ajuta moldovenii intre ei...la fel de aroganti...daia nu merge mimic in Tara astea.. .. Link spre comentariu
Vizitator adelina_drakusor Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2020 Partajează Postat Ianuarie 30, 2020 Bre da ce se ajuta moldovenii intre ei...la fel de aroganti...daia nu merge mimic in Tara astea.. .. oameni mai aroganți și răutăciosi ca in jud Argeș nu prea mi-a fost dat să văd pana acum! De asta se plâng unii pe aici ca ii am la blok sau nu reusesc sa dea de mine 😅 (se exclud personale de aici care au reușit să ajungă la mine și sunt oameni ffff ok! Va pup seara frumoasa! ðŸ”⤠2 Link spre comentariu
Vizitator adelina_drakusor Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2020 Partajează Postat Ianuarie 31, 2020 Neataâ¤Programul de astazi este pana la 18:00 ðŸ”🔞⤠Link spre comentariu
Vizitator adelina_drakusor Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2020 Partajează Postat Ianuarie 31, 2020 Va anunt ca maine nu voi fi la "birou"ðŸ˜O seara frumoasa!!!ðŸ”🔞â¤âŒ Link spre comentariu
Vizitator adelina_drakusor Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2020 Partajează Postat Februarie 3, 2020 Am revenit 😠va astept cu drag! Astăzi mă găsiți pana la 18:30 ðŸ”🔞⌠Link spre comentariu
adrianaditu Reputație: 97 Postat Februarie 6, 2020 Oras:București Oras:București Partajează Postat Februarie 6, 2020 Bună. Mai esti in pitesti Link spre comentariu
Vizitator adelina_drakusor Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2020 Partajează Postat Februarie 6, 2020 Buna! Nu ati "scapat" de mine stati linistiti! ðŸ˜O seara frumoasa! 😘 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum