Sari la conținut

Fras..

utared

Postări Recomandate

• Oras:Arad
Postat

Ce se mai poate ciocăni in satu asta cu tramway?

Sincer de o perioadă de timp,doar la ciori ,grase si anunțuri false ajung.. pe forum una nu i sa ma mai inspire..

De cand au plecat Andreea P,Mieuna,Sonya chiar lipsă de ceva pe gustul meu..

Deci dacă aveți de vre o fatuca slim,care si arată normal HELP.

Spor la futut.

• Like 3
Postat

Așa e frate îți dau dreptate 100 la 100 🤮 din păcate la fel pățesc și eu dau doar de ciori și dinozauri care mai au și caractere jegoase când fac stânga împrejur in fata uși încep sa înjure ca boschetarele când plec ca Dc nu rămâi ca bla bla , pai cum mama dracului sa rămâi când ajungi la Usa și te sperii când vezi cine te așteaptă cum dracu sa mai și plătești pt așa ceva 🤮🤮

• Like 2
Postat

Eu m-am dus la masaj la Claudia,o recomand....nu arată model, dar te simti bine cu ea...masaj si ON

Postat

0771667050 are si topic deschis...masaj arad...cauta si vezi mai pute recenzii...are 43 de ani...dacă cauti model nu iti recomand dar pentru serviciile pe care le oferă e ok si pretul 100 ron

• Like 1
Postat

0771667050 are si topic deschis...masaj arad...cauta si vezi mai pute recenzii...are 43 de ani...dacă cauti model nu iti recomand dar pentru serviciile pe care le oferă e ok si pretul 100 ron

Chiar nu am fetish uri cu mature .. si masaj... nu e cazul..

Oricum multumesc pt info.

Daca mai stiiti ceva slim si pina n 30 ar fi minunat.

Postat

Asa-i nu prea ai ce alege. Eu am fost la Deni 0743 687 632. O găsești c-am greu, mai mult între 16 și 21. Da să știți că e ok. Igienă 10 face destul de multe și arată destul de bine. Căutați-o după nr de tel are și alte recenzii. Dacă mai apare ceva bun scrieți și voi.

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...