Sari la conținut

TS Sonia Brasov

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat
Acum 6 ore, rina11 a spus:

Salut fratilor!

Am vizitat o mai devreme pe Sonia,am fost foarte multumit,in realitate e mult mai buna decat in poze,corp frumos,are tot ce ii trebuie,e frumoasa.Mi a vorbit frumos,e educata,pare aroganta dar dupa ce stai putin de vorba cu ea observi ca defapt e timida daia pare aroganta.Nu te grabeste.

Oral-9 chiar o suge bine(daca facea finalizare orala sau faciala clar ca era de 10.

Anal-10 chiar am fututo  bine si nu a comentat nimic.

Cadoul-200 finalizarea

Apartamentul foarte curat,mi a dat prosop curat.

Chiar se merita,eu am fost foarte multumit.

E si calitate si cantitate ca sa zic asa.

Multumesc Sonia,o sa revin cu siguranta.😘

Multumesc frumos te mai astept cu drag ! 😘🤗

Postat

Am facut contul asta special pt recenzia asta. Am fost ieri la Sonia, locatie Corneliu Coposu, ap mare curat frumos, am ramas blocat cand am vazut o la usa. Inalta fff feminina, frumoasa la fata , voce feminina calda. Am mers in dormitor unde a inceput cu un oral de ma sugea oarca trageam cearceaful pe fund. Dupa mi a tras o tare pe la spate si dupa si a dat drumul in gura mea. Laptic cald si bun,mult:). Mi am dat drumul pe sanii ei. Exceptional. 
Una din cele mai frumoase transe la care am fost si sincer cred ca am fost la majoritatea din tara. Cadou 200 ron la sfarsit si plecat. Pup sonia (baiatul cu muschi blond):)

• Like 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat
Acum 2 ore, Mr_chap a spus:

Am facut contul asta special pt recenzia asta. Am fost ieri la Sonia, locatie Corneliu Coposu, ap mare curat frumos, am ramas blocat cand am vazut o la usa. Inalta fff feminina, frumoasa la fata , voce feminina calda. Am mers in dormitor unde a inceput cu un oral de ma sugea oarca trageam cearceaful pe fund. Dupa mi a tras o tare pe la spate si dupa si a dat drumul in gura mea. Laptic cald si bun,mult:). Mi am dat drumul pe sanii ei. Exceptional. 
Una din cele mai frumoase transe la care am fost si sincer cred ca am fost la majoritatea din tara. Cadou 200 ron la sfarsit si plecat. Pup sonia (baiatul cu muschi blond):)

Salutare. Spune-mi te rog cum sta la capitolul sani,si ce dotare are.

Postat
16 minutes ago, el futadero said:

Salutare. Spune-mi te rog cum sta la capitolul sani,si ce dotare are.

Salut. Cam 17-18 cm grosime buna, silicoane mari cu sfarcuri misto. Piele fina si mirosea frumos

Postat
Acum 3 ore, Mr_chap a spus:

Multumesc Dragule 😘🤗

Vizitator danny92
Reputație: 0
Postat

Cand revii in Brasov o sa merg si eu! Revin cu recenzie :D

Postat
Acum 12 ore, danny92 a spus:

Cand revii in Brasov o sa merg si eu! Revin cu recenzie :D

Cand osa vin voi anunța aici 😉

Postat
La 08.04.2021 la 16:46, Onofrio3453 a spus:

Mai multe poze ?

Am poze pe anunt imi aparțin si se vede tot ce trebuie pe acele poze altele nu postez ca nu imi place sa ma afișez Multumesc te pup 

Postat
La 19.04.2021 la 11:30, sonia_sonia a spus:

Disponibila Bucuresti 🍌🍌🔞🔞🔞😉🤪

🤪🍌🔞

Postat
Acum 18 ore, sonia_sonia a spus:

Disponibila in Brasov 2-3 zile 

detalii la telefon 

🔞🍌🤪

🔞🔞🍌🍌 Brasov 🔞🔞🍌🍌

Postat
La 27.04.2021 la 11:59, sonia_sonia a spus:

🔞🔞🍌🍌 Brasov 🔞🔞🍌🍌

Brasov disponibila detalii la tel 😘🔞🍌

Postat
La 30.04.2021 la 11:59, sonia_sonia a spus:

Bucuresti 🍌🔞

🔞🔞🍌🍌🍌🍌

• Telefon: -
  • Oras:perv's Land
  • Telefon: -
  • Oras:perv's Land
Postat

da, da, o recomand.

o dulceata!

te pup Sonia, te pupa Fabi ;PP

Postat
La 01.04.2021 la 17:05, sonia_sonia a spus:

Bucuresti 🤪🤪🍌🍌🔞🔞

Disponibila 😉

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...