catalina89 Reputație: 50 Postat Noiembrie 24, 2019 Oras:Resita Oras:Resita Postat Noiembrie 24, 2019 Catalina, daca tot ti-ai anuntat venirea pe plaiurile noastre, lasa-ne si noua niste detalii te rugam.Ce servicii si ce tarife practici.Merci.100lei finalizarea250lei oraCa servici:Oral(merge in functie de igiena si neprotejat)Normal diferite pozitii69 finalizare corporalasaruturi mangaieri corporalemici fantezi depinde de fiecare Nu practic anal nu sarut pe gura si finalizare orala
grozav11111 Reputație: 217 Postat Noiembrie 24, 2019 Oras:hunedoara Oras:hunedoara Postat Noiembrie 24, 2019 Scurt si la obiect. Bravo.
Vizitator angelsdevils Reputație: 0 Postat Noiembrie 24, 2019 Postat Noiembrie 24, 2019 100lei finalizarea250lei oraCa servici:Oral(merge in functie de igiena si neprotejat)Normal diferite pozitii69 finalizare corporalasaruturi mangaieri corporalemici fantezi depinde de fiecare Nu practic anal nu sarut pe gura si finalizare oralaO finalziare ca si timp ce inseamna?
catalina89 Reputație: 50 Postat Noiembrie 24, 2019 Oras:Resita Oras:Resita Postat Noiembrie 24, 2019 O finalziare ca si timp ce inseamna?20 min finalizarea
catalina89 Reputație: 50 Postat Noiembrie 24, 2019 Oras:Resita Oras:Resita Postat Noiembrie 24, 2019 Domnul meu se vede ca nu ai fost la mn...Eu daca doresti o.n.va trebui sa te speli la mn strict in zona intima sau dac se doreste 69sau sa imi faca oral la fel primesc din partea mea!mi se pare urat sa se dea cu parerea atata timp cat nu sti ...eu nu imi dau cu parerea despre o pers care nu o cunosc sau un lucru daca nu l-am avut...Imi pare rau daca asta ai dedus din pozele mele ca as avea o igiena precara...O seara linistita tuturor si va ast cu drag!
Vizitator angelsdevils Reputație: 0 Postat Noiembrie 24, 2019 Postat Noiembrie 24, 2019 20 min finalizarea20 de minute? Pe bune?Fara suparare ... chestia asta nu e ok.Sincer.Mi se pare de bun simt 30 de min.Dar ma rog, ramane la latitudinea ta acest aspect.Colegul colericul, are dreptate...Esti pe fast fuck parerea mea ...Mai bine ceri 150 lei si stai 30 de min, decat 100 si ma fortezi sa ma termin in 20 de min...Tu faci cum crezi.Pe mine m-ai pierdut deja.
mihai deva Reputație: 3121 Postat Noiembrie 24, 2019 Oras:Deva Oras:Deva Postat Noiembrie 24, 2019 20 min finalizareaInvatati sa respectati clientii care va viziteaza...O finalizare este de 30 minute si o ora este de 60 minute...Dupa calculele tale,o ora in compania ta este de 40 minute? :laugh2 3
ionica73 Reputație: 17767 Postat Noiembrie 24, 2019 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Noiembrie 24, 2019 20 min finalizareaSincer ești o fată interesantă dar ca să-ți dau un exemplu pentru mine când ai dat timp pe finalizare 20 minute m-ai pierdut Mai citește puțin pe forum și o să-ți dai seama că fetele de calitate și apreciate au ca timp 30 minute Asta nu înseamnă că se stă exact 30 minute dar la 20 minute senzația este clară de face-fuckÎn rest eu îți doresc succes 3
catalina89 Reputație: 50 Postat Noiembrie 24, 2019 Oras:Resita Oras:Resita Postat Noiembrie 24, 2019 Sincer ești o fată interesantă dar ca să-ți dau un exemplu pentru mine când ai dat timp pe finalizare 20 minute m-ai pierdut Mai citește puțin pe forum și o să-ți dai seama că fetele de calitate și apreciate au ca timp 30 minute Asta nu înseamnă că se stă exact 30 minute dar la 20 minute senzația este clară de face-fuckÎn rest eu îți doresc succesMultumesc frumos o seara faina
catalina89 Reputație: 50 Postat Noiembrie 24, 2019 Oras:Resita Oras:Resita Postat Noiembrie 24, 2019 Dragilor pe voi nu va multumeste nimic...veniti si vedeti daca plecati multumiti sau nu si dupa lasati recenzii zic eu!multumesc nu va mai raspund ca nu are rost ca ies doar in pierdere sunt tor blamata
Vizitator angelsdevils Reputație: 0 Postat Noiembrie 24, 2019 Postat Noiembrie 24, 2019 Dragilor pe voi nu va multumeste nimic...veniti si vedeti daca plecati multumiti sau nu si dupa lasati recenzii zic eu!multumesc nu va mai raspund ca nu are rost ca ies doar in pierdere sunt tor blamataCatalina, nu e vb de nemultumire.Noi am spus doleantele. Si chiar le-am spus pe un ton frumos si am si explicat de ce. Pana una alta, e vorba de cerere ai oferta. Noi avem o cerere si tu ai o oferta. Daca nu se păsălesc, nu e bine.Tu o sa zici ca la Deva e naspa si ca nu faci bani. Schimba-ti atitudinea si oferta pe cererea noastra (asta se numeste maleabilitate in functie de piata) si o sa vezi ca o sa faci ai bani. Alea 10 min diferenta pentru noi sunt importante. Daca ai si servicii de calitate o sa ai si cerere si o sa iti faci clienti care sa revina. Noua astora din Deva, ne place sa fim respectati in primul rand la timp, cum noi va reapectam si platim cat cereti, asa ar trebui sa faceti si voi. Deci implicit si tu.
catalina89 Reputație: 50 Postat Noiembrie 24, 2019 Oras:Resita Oras:Resita Postat Noiembrie 24, 2019 Catalina, nu e vb de nemultumire.Noi am spus doleantele. Si chiar le-am spus pe un ton frumos si am si explicat de ce. Pana una alta, e vorba de cerere ai oferta. Noi avem o cerere si tu ai o oferta. Daca nu se păsălesc, nu e bine.Tu o sa zici ca la Deva e naspa si ca nu faci bani. Schimba-ti atitudinea si oferta pe cererea noastra (asta se numeste maleabilitate in functie de piata) si o sa vezi ca o sa faci ai bani. Alea 10 min diferenta pentru noi sunt importante. Daca ai si servicii de calitate o sa ai si cerere si o sa iti faci clienti care sa revina. Noua astora din Deva, ne place sa fim respectati in primul rand la timp, cum noi va reapectam si platim cat cereti, asa ar trebui sa faceti si voi. Deci implicit si tu.Dragul meu crede-ma ca am fost in mai multe orase nu mi-a plecat clientul neterminat sau nemultumit...lucrez de 2 ani in domeniu acum am o intrebare cati vin voi la prima finalizare va tine mai mult de 10 min/15?Si inca o chestie mia zis un domn mai sus ceva de sevete umede eu nu lucrez cu servetele umede lucrez cu apa si sapun!si au mai fost domni care au facut si dus si finalizarea! 1
unul dintre multi Reputație: 848 Postat Decembrie 1, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 1, 2019 Fata e ok, voi sunteți pe interese, va promovați expiratele voastre de pe centura. Peștii p..lii,la munca jigodiilor, nu mai trăiți pe spatele proastelor.Cătălina nu mai intra în polemici cu ei... Cine vrea sa vina, vine...indiferent de ce spun unii sau alții. 2
futfemei Reputație: 1 Postat Decembrie 1, 2019 Postat Decembrie 1, 2019 De acord!Dar,si Catalina ar trebui sa vina.!
catalina89 Reputație: 50 Postat Decembrie 11, 2019 Oras:Resita Oras:Resita Postat Decembrie 11, 2019 Fata e ok, voi sunteți pe interese, va promovați expiratele voastre de pe centura. Peștii p..lii,la munca jigodiilor, nu mai trăiți pe spatele proastelor.Cătălina nu mai intra în polemici cu ei... Cine vrea sa vina, vine...indiferent de ce spun unii sau alții.Multumesc frumos
catalina89 Reputație: 50 Postat Decembrie 11, 2019 Oras:Resita Oras:Resita Postat Decembrie 11, 2019 De acord!Dar,si Catalina ar trebui sa vina.!Voi ajunge dragule dar mi sa cam dus cand vad critici fara macar sa imi dea sansa sa ma cunoasca intai!
Vizitator angelsdevils Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2019 Postat Decembrie 11, 2019 Voi ajunge dragule dar mi sa cam dus cand vad critici fara macar sa imi dea sansa sa ma cunoasca intai!Desi am comentat, eu inca te astept! :rax2
futfemei Reputație: 1 Postat Decembrie 11, 2019 Postat Decembrie 11, 2019 Catalina!sansa trebuie incercata cu mult curaj!
catalina89 Reputație: 50 Postat Februarie 25, 2020 Oras:Resita Oras:Resita Postat Februarie 25, 2020 Buna ieri azi am fost la voi...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum