Sari la conținut

0735772443 experienta superba

Postări Recomandate

Postat

Mie nu vrei sa-mi raspunzi dacă ajungi prin Tg Jiu?? Vrem și noi ceva de top..

Spune-i exact unde vrei să ajungă, cartier, stradă ...

Vizitator altu2
Reputație: 0
Postat

Disponibila de maine :girly

???

Deci?

• Oras:oriunde si peste tot
  • Oras:oriunde si peste tot
Postat

sa ne limitam la doua randunici :2qm40hg

si lastunul de jos , O MINUNATIE :2qm40hg

• Like 2
  • Oras:Fără locație
  • Oras:Fără locație
Postat

Mândră floare trandafir fusei la Rallu să beau un vin dar vinul nu l-am băut că aveam mult de condus,

Prețioasă Rallu este de te simți ca intr-o poveste,

O poveste fericită de nu știi că-i vis sau e trăită,

Vis n-a fost c-a fost prea bine de nu am mai știut de mine,

Noroc că Rallu îi fată bună și a ales să mă îndrume,

Îndrumarea este bună când ai o fată pe măsură,

O măsură foarte bună, zici că e din altă lume,

O lume mai fericită unde viața trebuie trăită .

• Like 2
Vizitator ga971774
Postat

Acum da, e minunat. Superbe poze :)

• Like 1
  • Oras:p'ici pi colea
  • Oras:p'ici pi colea
Postat

Un inceput de saptamana minunat va doresc !! :P :*

Si noi ( ma rog, o parte dintre noi) tie Lastunello !  :2qm40hg

• post-287196-0-15969800-1604308764.jpg
  • post-287196-0-85053100-1604308778.jpg
  • post-287196-0-90317400-1604308791.jpg
  • post-287196-0-23195400-1604308817.jpg

• Like 4
  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

Salut baietii! 

Ieri am revizitat-o pe dansa...oficial a devenit preferata mea, number 1 si toate cele! Nu e nevoie sa scriu un roman despre asta pentru ca altii deja si-au aratat talentul de scriitor si oricum actiunea cu ea nu se poate exprima in cuvinte!!! 

In concluzie, as vrea sa o pastrez doar pentru mine dar cum nu e posibil acest lucru macar va rog sa nu mai detaliati pe aici dupa vizita despre ce, cum si cat ati facut pentru ca si asa se ridica asta micu` numai cand ma gandesc la ea! Deci ciocu` mic si joc de glezna!  :ras

PS: Mersi pentru compania placuta Ralu! Te-am pupat peste tot!  :xmas_tongue:  :blush2:

• Like 2
Postat

Buna tuturor!

Astazi am fost la a 2-a vizita la Rallu,  programat usor pe wa cu o seara inainte pe prima ora a doua zi.

La prima vizita am fost putin mai retinut, dar deja a 2-a vizita am fost mult mai comod si a fost wow.

M-a asteptat intr-un outfit pe gustul meu, frumos machiata aranjata, pe tocuri. Am baut un suc, fumat o tigara, povestit putin si trecut pe la dush (in baie tot ce ai nevoie).

Actiunea a avut loc in living de data asta. Nu o voi detalia prea mult, din respect pentru colegul de mai sus :))

Notele sunt subiective, tin de gusturi si asteptari, dar dupa ale mele ar fi asa:

Locatie - 10. Loc de parcare, ordine si curat peste tot in apartament.

Aspect - 9.9 (de o mai ploua nitel cat o fost mica, pote crestea mai inalta :))

Igiena - 10.

ON - 10. Adanc, umed mai multe poziti, stiluri, ritmuri, per total foarte placut.

NP - 9.8. Incercat cateva pozitii, te conduce dar se si lasa condusa. E mai mult dragoste decat sex.

GFE - 10. Sarutari, imbratisari.

Atitudine - 10. Nu te grabeste, nu suna telefonul si face tot ce poate sa te simti tu bine.

De revenit? Clar!

Mersi Raluca, mi-ai facut ziua mai buna !

• Like 4
  • Oras:CJ
  • Oras:CJ
Postat

Salutare!  :hihat

Eu am fost de mai multe ori la Ea și pot să spun cu pură obiectivitate că: Eu Alexios, membru junior al forumului Nimfomane propun pe Raluca for president...  adică na... la top!  Deci, dragi Comrades (mă refer la cei care ați fost la Ea și ați scris rânduri frumoase pe topic)... Hm? Ce ziceți?   :thinking

• Like 3
  • Telefon: erotyke
  • Oras:Cluj
Postat

Eu am fost de mai multe ori la Ea și pot să spun cu pură obiectivitate că: Eu Alexios, membru junior al forumului Nimfomane propun pe Raluca for president...  adică na... la top!  Deci, dragi Comrades (mă refer la cei care ați fost la Ea și ați scris rânduri frumoase pe topic)... Hm? Ce ziceți?   :thinking

Eu te cred ca este de top, dar am scris PM și încă nu am primit răspuns, asa ca încă astept înainte de a-mi face programare. Mi ales ca locația îmi convine de minune.
Postat

Salut baietii! 

Ieri am revizitat-o pe dansa...oficial a devenit preferata mea, number 1 si toate cele! Nu e nevoie sa scriu un roman despre asta pentru ca altii deja si-au aratat talentul de scriitor si oricum actiunea cu ea nu se poate exprima in cuvinte!!! 

In concluzie, as vrea sa o pastrez doar pentru mine dar cum nu e posibil acest lucru macar va rog sa nu mai detaliati pe aici dupa vizita despre ce, cum si cat ati facut pentru ca si asa se ridica asta micu` numai cand ma gandesc la ea! Deci ciocu` mic si joc de glezna!  :ras

PS: Mersi pentru compania placuta Ralu! Te-am pupat peste tot!  :xmas_tongue:  :blush2:

Buna tuturor!

Astazi am fost la a 2-a vizita la Rallu,  programat usor pe wa cu o seara inainte pe prima ora a doua zi.

La prima vizita am fost putin mai retinut, dar deja a 2-a vizita am fost mult mai comod si a fost wow.

M-a asteptat intr-un outfit pe gustul meu, frumos machiata aranjata, pe tocuri. Am baut un suc, fumat o tigara, povestit putin si trecut pe la dush (in baie tot ce ai nevoie).

Actiunea a avut loc in living de data asta. Nu o voi detalia prea mult, din respect pentru colegul de mai sus :))

Notele sunt subiective, tin de gusturi si asteptari, dar dupa ale mele ar fi asa:

Locatie - 10. Loc de parcare, ordine si curat peste tot in apartament.

Aspect - 9.9 (de o mai ploua nitel cat o fost mica, pote crestea mai inalta :))

Igiena - 10.

ON - 10. Adanc, umed mai multe poziti, stiluri, ritmuri, per total foarte placut.

NP - 9.8. Incercat cateva pozitii, te conduce dar se si lasa condusa. E mai mult dragoste decat sex.

GFE - 10. Sarutari, imbratisari.

Atitudine - 10. Nu te grabeste, nu suna telefonul si face tot ce poate sa te simti tu bine.

De revenit? Clar!

Mersi Raluca, mi-ai facut ziua mai buna !

Va multumesc pentru vizite si recenzii ! :* :boob  :girly

• Like 1
Postat

Iooiii!

Vedea-m-as cu nasul între ele!

• Like 1
Vizitator flobog
Postat

Bună seara!

Știu că nu am lăsat eu prea multe recenzii,dar aș vrea să zic experiența mea cu domnișoara aceasta superbă! Tocmai ce am vizitat-o in această seară,și a doua mea vizită la Raluca

A fost o experiență foarte plăcută! Fata este foarte frumoasa! Curată,ingrijită,miros plăcut in locuință,a schimbat lenjeria de pat in prezența mea,lucru pe care l-am apreciat mult!

Ce aș mai putea să zic!? Raluca Rallu=experiență superbă!🙂

Vizitator
Postat

Bună seara!

Știu că nu am lăsat eu prea multe recenzii,dar aș vrea să zic experiența mea cu domnișoara aceasta superbă! Tocmai ce am vizitat-o in această seară,și a doua mea vizită la Raluca

A fost o experiență foarte plăcută! Fata este foarte frumoasa! Curată,ingrijită,miros plăcut in locuință,a schimbat lenjeria de pat in prezența mea,lucru pe care l-am apreciat mult!

Miros de fake vine si de la recenzia ta...

Plus ca esti si veteran pe forum.

Postat

Miros de fake vine si de la recenzia ta...

Plus ca esti si veteran pe forum.

Am sa te rog respectos , sa nu aduci acuzati membrilor. Nu esti obligat sa intri si sa citesti . Faptul ca sunt multi cei ,care nu fac recenzii esti fix din motivul pe care incerci tu sa il induci acum !! Domnul de mai sus este client fidel al unei fete din top , chiar i-a lasat si tipei ,insa atunci cand  a fost mica problema pe forum s-a sters ! Cum la marea, majoritate a fetelor s-au sters din recenzii.Am sa te rog sa te opresti, ai dreptul la o parere nu contest faptul acesta ,insa fara rautati . O zi frumoasa sa ai ! :)

• Like 3
Postat

Ieri, simtind nevoia sa strang o femeie in brate, am vorbit cu Raluca pe WhatsApp si la ora stabilita m-am prezentat pe AVV.

Urcand catre cuibusorul ei, curiozitatea din mine crestea, simturile parca mi se ascuteau si un zambet mi se asternea pe fata.

Intru pe usa deschisa si o femeie cu ochii jucausi imi zambeste, facem cunostinta si ma blochez pret de cateva secunde.

Ma intreaba daca vreau sa raman, probabil si-a dat seama ca m-am blocat, dar motivul blocajului era pentru ca-mi placea mult prezenta si aspectul ei.

Cum sa plec acum cand imaginatia mea o lua razna?!

Aburi de vin se ridicau in incapere, discutia curgea de parca ne-am revazut dupa ceva timp si aveam multe sa ne impartasim.

Incep sa-i gust buzele, mmm, se simtea usor alcoolul in timp ce ne sarutam, un deliciu.

Restul o sa ramana in memoria mea, vreau sa tin doar pentru mine amintirea.

Cand te vezi cu iubita/amanta la final nu dai note, iar eu asa m-am simtit.

Stiu, sunt egoist si subiectiv.

Poate a fost chimie, poate e asa ea cu toti, poate a ajutat si vinul, habar n-am.

Cred ca am gasit persoana pe care vreau sa o vizitez din cand in cand.

• Like 2
Postat

Ieri, simtind nevoia sa strang o femeie in brate, am vorbit cu Raluca pe WhatsApp si la ora stabilita m-am prezentat pe AVV.

Urcand catre cuibusorul ei, curiozitatea din mine crestea, simturile parca mi se ascuteau si un zambet mi se asternea pe fata.

Intru pe usa deschisa si o femeie cu ochii jucausi imi zambeste, facem cunostinta si ma blochez pret de cateva secunde.

Ma intreaba daca vreau sa raman, probabil si-a dat seama ca m-am blocat, dar motivul blocajului era pentru ca-mi placea mult prezenta si aspectul ei.

Cum sa plec acum cand imaginatia mea o lua razna?!

Aburi de vin se ridicau in incapere, discutia curgea de parca ne-am revazut dupa ceva timp si aveam multe sa ne impartasim.

Incep sa-i gust buzele, mmm, se simtea usor alcoolul in timp ce ne sarutam, un deliciu.

Restul o sa ramana in memoria mea, vreau sa tin doar pentru mine amintirea.

Cand te vezi cu iubita/amanta la final nu dai note, iar eu asa m-am simtit.

Stiu, sunt egoist si subiectiv.

Poate a fost chimie, poate e asa ea cu toti, poate a ajutat si vinul, habar n-am.

Cred ca am gasit persoana pe care vreau sa o vizitez din cand in cand.

Multumesc :P  :hug1

• Like 1
Vizitator ccfdtig
Postat

Bună seara!

Nu e falsă recenzia ci doar spusă la general si mai pe scurt. :)

Pot sa confirm mai ales partea cu schimbatul lenjeriei. La fel a procedat cand am vizitat-o în Tm.

Numai bine! :)

Vizitator flobog
Postat

Mulțumesc! Numai bine și ți-e!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...