Sari la conținut

Experienta superba - 0735772443

Postări Recomandate

• Oras:Valhalla
  • Oras:Valhalla
Postat

Am vizitat-o weekend-ul trecut pe Raluca si pot spune ca a fost cu adevarat o experienta superba. 

Din momentul in care am intrat pe usa, m-am simtit primit si relaxat, iar discutiile pe teme diverse in special carti, filme si seriale au fost un bun ice-breaker. Ea este o fire simpatica, prietenoasa si am apreciat mult naturaletea ei. 

Ajunsi in camera, a inceput cu un masaj din proprie initiativa, lucru care m-a surprins placuta, intelegand ca acestea e forma ei de preludiu. 

Apoi a urmat un oral reciproc foarte intens si un normal protejat, finalizand dupa cateva pozitii.

Note:

Locatia: 9,5 - mai greu de gasit intrarea in bloc daca vii pentru prima data, dar am fost ghidat corespunzator

Aspect: 10 - aici sunt subiectiv, pe mine unul m-a atras super mult de cand am vazut-o

De ON nu mai zic nimic, aici ii dau 10+ - miscarile speciale din limba sunt item de bucket list

Normal: 9

Pentru mine GFE e super important si la acest capitol ii dau 10+

• Like 4
  • Inimioara 1
Postat
  La 02.02.2021 la 20:10, tyr11 a spus:

Am vizitat-o weekend-ul trecut pe Raluca si pot spune ca a fost cu adevarat o experienta superba. 

Din momentul in care am intrat pe usa, m-am simtit primit si relaxat, iar discutiile pe teme diverse in special carti, filme si seriale au fost un bun ice-breaker. Ea este o fire simpatica, prietenoasa si am apreciat mult naturaletea ei. 

Ajunsi in camera, a inceput cu un masaj din proprie initiativa, lucru care m-a surprins placuta, intelegand ca acestea e forma ei de preludiu. 

Apoi a urmat un oral reciproc foarte intens si un normal protejat, finalizand dupa cateva pozitii.

Note:

Locatia: 9,5 - mai greu de gasit intrarea in bloc daca vii pentru prima data, dar am fost ghidat corespunzator

Aspect: 10 - aici sunt subiectiv, pe mine unul m-a atras super mult de cand am vazut-o

De ON nu mai zic nimic, aici ii dau 10+ - miscarile speciale din limba sunt item de bucket list

Normal: 9

Pentru mine GFE e super important si la acest capitol ii dau 10+

Extinde  

Multumesc !❤️

• Oras:Dej
  • Oras:Dej
Postat

Re'Rallu 2

După o săptămână anostă, am decis s-o revizitez pe Rallu și bine am făcut 😉. Cu toate că am vizitat multe fete superbe, atat la Cluj cât și în Bistrița sau Tg Mureș [ jobul ma pune pe drumuri ], din punctul meu de vedere Rândunella rămâne preferata mea. Pe lângă faptul că e incredibil de sexy, sociabilă,, dezinvoltă, această domnișoară are ceva in plus . După câteva minute de chat la un pahar de vin ti-e schimbată toată dispoziția. Fata are o atitudine și o energie pozitivă cum rar am întâlnit. 

Nu vreau să dau note, dar recomand celor care preferă fetele naturale, skiny s-o viziteze cu incredere.

Mulțumesc Rândunella pentru o seară excelentă! O să revin curând ☺️

• Like 2
  • Inimioara 1
Vizitator vasileblej
Reputație: 0
Postat
  La 06.02.2021 la 21:19, urbanul a spus:

esti varza nene

Extinde  

Urban! Ai dat răspuns la un comentariu după (peste) 14 zile.  

Ralu! Vreau o poză de la tine să îmi treacă dorul.  :)

Postat
  La 06.02.2021 la 21:07, mititean a spus:

Re'Rallu 2

După o săptămână anostă, am decis s-o revizitez pe Rallu și bine am făcut 😉. Cu toate că am vizitat multe fete superbe, atat la Cluj cât și în Bistrița sau Tg Mureș [ jobul ma pune pe drumuri ], din punctul meu de vedere Rândunella rămâne preferata mea. Pe lângă faptul că e incredibil de sexy, sociabilă,, dezinvoltă, această domnișoară are ceva in plus . După câteva minute de chat la un pahar de vin ti-e schimbată toată dispoziția. Fata are o atitudine și o energie pozitivă cum rar am întâlnit. 

Nu vreau să dau note, dar recomand celor care preferă fetele naturale, skiny s-o viziteze cu incredere.

Mulțumesc Rândunella pentru o seară excelentă! O să revin curând ☺️

Extinde  

Multumesc ❤️

Postat

Am fost la Ralu acum un an.

Foarte frumoasă domnișoara, atât la față cât și la corp. E visul oricărui iubitor de femei petite — scundă, skinny, sâni mici, cur mișto. Nu e pentru cei cărora le plac femeile mai thick.

E curată, aranjată și vorbește frumos.

Oralul e fenomenal iar curul ăla când se urcă pe tine...

• Inimioara 1
Postat
  La 07.02.2021 la 12:40, doarbuci a spus:

Am fost la Ralu acum un an.

Foarte frumoasă domnișoara, atât la față cât și la corp. E visul oricărui iubitor de femei petite — scundă, skinny, sâni mici, cur mișto. Nu e pentru cei cărora le plac femeile mai thick.

E curată, aranjată și vorbește frumos.

Oralul e fenomenal iar curul ăla când se urcă pe tine...

Extinde  

Multu😇❤️

Vizitator silviudulce
Reputație: 0
Postat
  La 17.02.2021 la 11:01, raluca rallu a spus:

Disponibila 😇

Extinde  

Cate zile stai in Cluj? O sa fii disponibila si in weekend?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...