Mitica79 Reputație: -6 Postat Ianuarie 29, 2021 Oras:Deva Oras:Deva Postat Ianuarie 29, 2021 La 29.01.2021 la 21:17, raluca rallu a spus: 🤣 iti multumesc frumos ! 😇😘❤️ Fie vorba intre noi , trucuri de make up🙈😂🦂 Extinde Da da
alexios Reputație: 159 Postat Februarie 1, 2021 Oras:CJ Oras:CJ Postat Februarie 1, 2021 La 31.01.2021 la 11:17, raluca rallu a spus: Indisponibila🙂 Extinde Fată faină! Grijă de tine, oriunde mergi! 🙃
raluca rallu Reputație: 871 Postat Februarie 1, 2021 Postat Februarie 1, 2021 La 01.02.2021 la 12:20, alexios a spus: Fată faină! Grijă de tine, oriunde mergi! 🙃 Extinde Sunt indisponibila pana miercuri ! 😋😇 1
tyr11 Reputație: 9 Postat Februarie 2, 2021 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Februarie 2, 2021 Am vizitat-o weekend-ul trecut pe Raluca si pot spune ca a fost cu adevarat o experienta superba. Din momentul in care am intrat pe usa, m-am simtit primit si relaxat, iar discutiile pe teme diverse in special carti, filme si seriale au fost un bun ice-breaker. Ea este o fire simpatica, prietenoasa si am apreciat mult naturaletea ei. Ajunsi in camera, a inceput cu un masaj din proprie initiativa, lucru care m-a surprins placuta, intelegand ca acestea e forma ei de preludiu. Apoi a urmat un oral reciproc foarte intens si un normal protejat, finalizand dupa cateva pozitii. Note: Locatia: 9,5 - mai greu de gasit intrarea in bloc daca vii pentru prima data, dar am fost ghidat corespunzator Aspect: 10 - aici sunt subiectiv, pe mine unul m-a atras super mult de cand am vazut-o De ON nu mai zic nimic, aici ii dau 10+ - miscarile speciale din limba sunt item de bucket list Normal: 9 Pentru mine GFE e super important si la acest capitol ii dau 10+ 4 1
varjordeles Reputație: 18 Postat Februarie 3, 2021 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 3, 2021 Buna dimineata Ralu ? Ai revenit la "birou"? 1 1
raluca rallu Reputație: 871 Postat Februarie 5, 2021 Postat Februarie 5, 2021 La 02.02.2021 la 20:10, tyr11 a spus: Am vizitat-o weekend-ul trecut pe Raluca si pot spune ca a fost cu adevarat o experienta superba. Din momentul in care am intrat pe usa, m-am simtit primit si relaxat, iar discutiile pe teme diverse in special carti, filme si seriale au fost un bun ice-breaker. Ea este o fire simpatica, prietenoasa si am apreciat mult naturaletea ei. Ajunsi in camera, a inceput cu un masaj din proprie initiativa, lucru care m-a surprins placuta, intelegand ca acestea e forma ei de preludiu. Apoi a urmat un oral reciproc foarte intens si un normal protejat, finalizand dupa cateva pozitii. Note: Locatia: 9,5 - mai greu de gasit intrarea in bloc daca vii pentru prima data, dar am fost ghidat corespunzator Aspect: 10 - aici sunt subiectiv, pe mine unul m-a atras super mult de cand am vazut-o De ON nu mai zic nimic, aici ii dau 10+ - miscarile speciale din limba sunt item de bucket list Normal: 9 Pentru mine GFE e super important si la acest capitol ii dau 10+ Extinde Multumesc !❤️
mititean Reputație: 273 Postat Februarie 6, 2021 Oras:Dej Oras:Dej Postat Februarie 6, 2021 Re'Rallu 2 După o săptămână anostă, am decis s-o revizitez pe Rallu și bine am făcut 😉. Cu toate că am vizitat multe fete superbe, atat la Cluj cât și în Bistrița sau Tg Mureș [ jobul ma pune pe drumuri ], din punctul meu de vedere Rândunella rămâne preferata mea. Pe lângă faptul că e incredibil de sexy, sociabilă,, dezinvoltă, această domnișoară are ceva in plus . După câteva minute de chat la un pahar de vin ti-e schimbată toată dispoziția. Fata are o atitudine și o energie pozitivă cum rar am întâlnit. Nu vreau să dau note, dar recomand celor care preferă fetele naturale, skiny s-o viziteze cu incredere. Mulțumesc Rândunella pentru o seară excelentă! O să revin curând ☺️ 2 1
urbanul Reputație: 8 Postat Februarie 6, 2021 Oras:unde ma prinde noaptea Oras:unde ma prinde noaptea Postat Februarie 6, 2021 La 19.01.2021 la 15:37, piftic a spus: Tare greu să dai click pe userul ei și să alegi topicul de brașov de acolo https://nimfomane.com/forum/topic/172463-rallu-0720105999/ Extinde esti varza nene
Vizitator vasileblej Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2021 Postat Februarie 6, 2021 La 06.02.2021 la 21:19, urbanul a spus: esti varza nene Extinde Urban! Ai dat răspuns la un comentariu după (peste) 14 zile. Ralu! Vreau o poză de la tine să îmi treacă dorul.
piftic Reputație: 211 Postat Februarie 7, 2021 Postat Februarie 7, 2021 La 06.02.2021 la 21:19, urbanul a spus: esti varza nene Extinde Tu eşti pilaf
raluca rallu Reputație: 871 Postat Februarie 7, 2021 Postat Februarie 7, 2021 La 07.02.2021 la 7:52, piftic a spus: Tu eşti pilaf Extinde Te rog sa nu dai apa la moara 😬🥺🙈😘 2
raluca rallu Reputație: 871 Postat Februarie 7, 2021 Postat Februarie 7, 2021 La 06.02.2021 la 21:07, mititean a spus: Re'Rallu 2 După o săptămână anostă, am decis s-o revizitez pe Rallu și bine am făcut 😉. Cu toate că am vizitat multe fete superbe, atat la Cluj cât și în Bistrița sau Tg Mureș [ jobul ma pune pe drumuri ], din punctul meu de vedere Rândunella rămâne preferata mea. Pe lângă faptul că e incredibil de sexy, sociabilă,, dezinvoltă, această domnișoară are ceva in plus . După câteva minute de chat la un pahar de vin ti-e schimbată toată dispoziția. Fata are o atitudine și o energie pozitivă cum rar am întâlnit. Nu vreau să dau note, dar recomand celor care preferă fetele naturale, skiny s-o viziteze cu incredere. Mulțumesc Rândunella pentru o seară excelentă! O să revin curând ☺️ Extinde Multumesc ❤️
doarbuci Reputație: 1 Postat Februarie 7, 2021 Postat Februarie 7, 2021 Am fost la Ralu acum un an. Foarte frumoasă domnișoara, atât la față cât și la corp. E visul oricărui iubitor de femei petite — scundă, skinny, sâni mici, cur mișto. Nu e pentru cei cărora le plac femeile mai thick. E curată, aranjată și vorbește frumos. Oralul e fenomenal iar curul ăla când se urcă pe tine... 1
raluca rallu Reputație: 871 Postat Februarie 7, 2021 Postat Februarie 7, 2021 La 07.02.2021 la 12:40, doarbuci a spus: Am fost la Ralu acum un an. Foarte frumoasă domnișoara, atât la față cât și la corp. E visul oricărui iubitor de femei petite — scundă, skinny, sâni mici, cur mișto. Nu e pentru cei cărora le plac femeile mai thick. E curată, aranjată și vorbește frumos. Oralul e fenomenal iar curul ăla când se urcă pe tine... Extinde Multu😇❤️
Vizitator silviudulce Reputație: 0 Postat Februarie 17, 2021 Postat Februarie 17, 2021 La 17.02.2021 la 11:01, raluca rallu a spus: Disponibila 😇 Extinde Cate zile stai in Cluj? O sa fii disponibila si in weekend?
popescu_1965 Reputație: -8 Postat Februarie 23, 2021 Telefon: 073616742 Oras:cluj Telefon: 073616742 Oras:cluj Postat Februarie 23, 2021 Bună, pina cind stai în Cluj. Ce oferi și cit ceri? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum