Sari la conținut

Carina de la top? ( buc )

Postări Recomandate

• Oras:Văscăuți
Postat

Cat anilingus i-ai făcut lui Betty Herpesita sa-ti dea informații despre Bubutz si cat anilingus trebuie sa-i mai faci sa nu posteze PM-urile tale? :laugh2

Ne povestești si noua cum te-ai transformat in prostituata ca sa bârfești curvarii cu alte prostituate?

Cand bre? Când n-avea el alte conturi SP, si plătea si la curve conturi ca sa le citească PM-urile si sa plângă ca-si mai baga si altii pula-n ce iubește el?

Nuuu creeeed.....

• Like 4
  • Minus 10
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Cand bre? Când n-avea el alte conturi SP, si plătea si la curve conturi ca sa le citească PM-urile si sa plângă ca-si mai baga si altii pula-n ce iubește el?

Nuuu creeeed.....

Crede ca este adevarat,prostituata asta cerea informații de la otrepe despre toti curvarii.

• Like 1
Vizitator basescu 2015
Reputație: 0
Postat

sa aflam cu totii cum xoxo vorbeste si barfeste curvarii pe site :x cu petardele :)))

Vizitator basescu 2015
Postat

Crede ca este adevarat,prostituata asta cerea informații de la otrepe despre toti curvarii.

parintele parca aveai dovezi solide ca acest travestit xoxo din Estrogenia face asa ceva...  :pope

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Ca sa vezi cat de pizda esti , te  folosesti in cearta cu mine (ca si altii) de  fata aceea care nu activa pe Bucuresti , ci pe Moldova si nu avea treaba cu userii  de pe Buc. , nici macar de clienti

Ti-am spus ca nu esti barbat , ci un homosexual prost , care nu-si permite nici macar un martisor sa-l cadoriseasca unei fete/femei

Hahaha ....@aristide paduchiosul 

Vizitator basescu 2015
Postat

:x :x

Postat

Miki???? Prostituată??? Părinte, ți-a luat necuratu' mințile??? Nu face el d-astea, el doar vrea să salveze curvele din prostituție, dar doar p-alea mature de 24-25 ani, nu p-alea de opșpe .

Hahahahahaaăhhaaa

P.s. L-a prostit foamea.

• Like 4
  • Minus 10
Postat

Citează băi zdreanță, ca să știm al cui e rândul să te luăm în pulă ca doar nu facem gangbang aicișa.

Apropo, mai ai cravata aia? Ca am un mort pe stradă, faci o pomană

• Like 1
  • Minus 10
  • Oras:undeva
Postat

Ca sa vezi cat de pizda esti , te  folosesti in cearta cu mine (ca si altii) de  fata aceea care nu activa pe Bucuresti , ci pe Moldova si nu avea treaba cu userii  de pe Buc. , nici macar de clienti

Ti-am spus ca nu esti barbat , ci un homosexual prost , care nu-si permite nici macar un martisor sa-l cadoriseasca unei fete/femei

Hahaha ....@aristide paduchiosul 

iar te faci de cacat SOBOLANE? :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Cocalar paduchios ...hahaha ....ti-am spus eu  ca asta esti  .

Nici bani de bilet de tramvai/metrou nu ai sa te duci  la o curva ...dar le comentezi pe toate (pe toate Topicele) ca sunt scumpe la pret

Postat

Azi mă voi spovedi Sfântului Părinte Pipilica,pentru că nu mai pot duce povară păcatelor mele. 

Pe această cale cer scuze curvarilor adevărați,pentru faptele mele penale,comise pe parcursul a zeci și sute de topice,pe care le-am poluat cu mii și mii de inepții,una mai catastrofală ca alta. 

Încep cu începutul,nu vă cer să mă iertați dar poate să mă înțelegeți măcar. 

M-am îndrăgostit iremediabil de o curvă din Focșani,Alessandra,o fată cum eu unul nu mai întâlnisem. 

Eram gelos și posesiv cu ea,o controlam ca un PROXENET adevărat și începusem să mă îmbat cu propriile iluzii de grandoare. 

Eu,până la Alessandra nu am mai experimentat plăcerile sublime ale sexului.am mai avut câteva relații dar au fost sortite eșecului din cauza faptului că sunt un MITOMAN ce trăiește în lumea sa,o lume cu averi nemăsurate,o lume în care contez cu adevărat,unde eu dețin controlul și adevărul absolut. 

Trăiam iubirea vieții mele și jur că i-aș fi oferit toată dragostea și tot respectul,chiar și acum sunt în stare să renunț la tot doar să o simț cum zâmbește și e fericită lângă mine. 

M-am făcut de râs din dragoste dar nu îmi pare rău,am experimentat cel mai dulce și amar sentiment posibil. 

am iubit,iubesc și am fost trădat în dragoste. 

am ÎNEBUNIT. 

când Alessandra s-a speriat și a fugit de mine,mi-am pierdut mințile. 

Am început să îi folosesc contul și să mă dau drept ea,eram gelos,nu doream că nici un alt bărbat să o aibă,eram posesiv.O DOREAM DOAR PENTRU MINE.DOAR PE EA. 

începusem să îmi fac planuri mari cu Alessandra,acum în schimb o pierdeam,și iată cum am devenit DISPERAT ȘI ISTERIC. 

Am greșit,am dorit să o impresionez cu MINCIUNILE mele,să o fac să creadă că sunt un om important și dur în societate,un ȘEF ADEVĂRAT,dar din minciună în minciună,a fost dezvelit și adevărul. 

un adevăr dureros pentru mine.SUNT UN NIMENI ȘI NU AM REALIZAT NIMIC. 

• Like 4
Postat

O pizda cu tanga ....si paduchios .....hahaha

Stai ca ti-l arat si pe sclavul curvelor de lux 

Postat

O pizda cu tanga ....si paduchios .....hahaha

Stai ca ti-l arat si pe sclavul curvelor de lux 

Baga capul inapoi in cacat, acolo iti este locul!

• Like 2
  • Minus 1
Postat
Balada tristei iubiri.
Miky e foarte frumos

Are chipul luminos

Stă numai pe nimfomane

La curve la dă bomboane.

Numai una nu îl vrea.

Figurantă cum ea

Vrea să aibă Mercedes

Căci la munte merge des.

Miky cum e-ndragostit

Chiar pe loc s-a spovedit.

La al nostru Pipilică

El i-a spus c-o are mică.

Ce să facă, cum s-o dreagă

El pe Betty vrea s-aleagă,

Că el mult a suferit

Alessandra l-a gonit.

Pipilică însă-i spune,

Că Betty nu are alune

Vinde doar ceva pizdică,

Doar pe bani, la o adică.

Miky suferă și plânge

El puncte pare a strânge.

Este tot ce i-a rămas

Pare ca un mic pripas.

• Like 4
Postat

Esti in eroare taranusule,au fost 8 de la Tanya,3 de la Ines si 1 de la Delia.

Asta înseamnă sa fii mafiot,eu le-am primit cadou,tu le-ai cumpărat

Nu uita nici de contul AVPOP primit cadou cu 6 luni de abonament SP.

Intelegi ba taranusi basit si afumat ce înseamnă sa fii respectat?

Ce draq vorbim aici de cupluri gay , ca esti campion , Nefericitule

De-a lungul vremii , ai lins pe toti in cur (chiar si dupa ce i-ai scuipat) , iar cand ti-au dat cu sutul , ca aveai limba prea aspra si comportament de pizda schizofrenica  , ai inceput sa-i jignesti  la gramada

Pe 100 E te fac sclav oricand si ma lingi si pe fata si pe dos , da-te in plm de saracie .

Cam asta e SCLAVUL  RESPECTAT , care lucra zi lumina la reputatia tuturor , mai ceva ca un miner  =))

• Oras:Malmö
Postat

Sunt ocupat pana peste cap.

Totusi, Miki, iti reamintesc, iesi ca e Jihad.

Ma pis pe fraierii gen @arisitide :) mea, nu va este, ba, rusine, sa va ascundeti in spatele clonelor?

Visca el Barca

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Sunt ocupat pana peste cap.

Totusi, Miki, iti reamintesc, iesi ca e Jihad.

Ma pis pe fraierii gen @arisitide :) mea, nu va este, ba, rusine, sa va ascundeti in spatele clonelor?

Visca el Barca

Esti mai tembel decât miki daca nu vii si cu o dovadă că aș fi clonă.

Până atunci nu te mai bag in seamă.

• Like 1
  • Minus 10
Vizitator basescu 2015
Postat

ho ma nea Raffa, nu te agita :))))

Postat

Esti mai tembel decât miki daca nu vii si cu o dovadă că aș fi clonă.

Până atunci nu te mai bag in seamă.

Imi mai irosesc 1 minut pe tine. Taci dreaqu, pisa-m-as pe tine de amarastean.

Ai si neobrazarea de a nega.

• Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...