harbalete73 Reputație: 7 Postat Iunie 30, 2013 Oras:bora bora Oras:bora bora Postat Iunie 30, 2013 . Dragule, toate cele pomenite de mine iti vor fi mame, nu neveste. Intelesu-m-ai?io am inteles alapteaza inca `mamicile` astea???
nellu76 Reputație: 533 Postat Iunie 30, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Iunie 30, 2013 io am inteles alapteaza inca `mamicile` astea??? Tu sofisticat la minte cum esti, stiu ca ai inteles. Problema e sa inteleaga si "dobrogeanul". Inca nu alapteaza, dar le fac eu sa alapteze.
blondynekiss Reputație: -472 Postat Iunie 30, 2013 Oras:.... Oras:.... Postat Iunie 30, 2013 mai ce planuri faceti voi in absenta mea...
blondynekiss Reputație: -472 Postat Iunie 30, 2013 Oras:.... Oras:.... Postat Iunie 30, 2013 Cred ca ai inteles gresit: eu o agat pentru mine, nu pentru tine. Tie ti-o dau pe Anda. Ce zici, facem trocul?nu stiam ca esti predispus la afaceri bulgaresti
nellu76 Reputație: 533 Postat Iunie 30, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Iunie 30, 2013 nu stiam ca esti predispus la afaceri bulgaresti Blondy draga, afacere bulgareasca inseamna sa iesi in pierdere. Aici eu nu ies in pierdere. Nimeni nu se compara cu tine. Si nu te-as da pentru nimic in lume.
blondynekiss Reputație: -472 Postat Iunie 30, 2013 Oras:.... Oras:.... Postat Iunie 30, 2013 trebuie sa ma asez pe scaun...nu sunt niciodata pregatita pentru astfel de declaratii Vrei sa lesin si sa ma invinetesc de la cadere?
blondynekiss Reputație: -472 Postat Iunie 30, 2013 Oras:.... Oras:.... Postat Iunie 30, 2013 m-am emotionat
nellu76 Reputație: 533 Postat Iunie 30, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Iunie 30, 2013 Vreau sa lesini, dar in baratele mele. Te tzine?
harbalete73 Reputație: 7 Postat Iunie 30, 2013 Oras:bora bora Oras:bora bora Postat Iunie 30, 2013 Tu sofisticat la minte cum esti, stiu ca ai inteles. Problema e sa inteleaga si "dobrogeanul". Inca nu alapteaza, dar le fac eu sa alapteze.Sa nu dea lapte praf ca ma cert la modul grav cu tine mai ce planuri faceti voi in absenta mea... lojic....doar de viitor Vreau sa lesini, dar in baratele mele. Te tzine?o tin io bre,mata` sa fii sanatos Blondo...ti tzuc pa obrajori
blondynekiss Reputație: -472 Postat Iunie 30, 2013 Oras:.... Oras:.... Postat Iunie 30, 2013 Si eu te tzuc
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 30, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 30, 2013 NU, dar o sa afle. Gabriel, cam sari calul. Pai maine, poimaine o sa-mi ceri sa-ti dau si nevasta proprie si personala . Dragule, toate cele pomenite de mine iti vor fi mame, nu neveste. Intelesu-m-ai? Eu copil nemernic atac cele doua mame mai sus citate
harbalete73 Reputație: 7 Postat Iunie 30, 2013 Oras:bora bora Oras:bora bora Postat Iunie 30, 2013 Eu copil nemernic atac cele doua mame mai sus citate ******UOSULE.........
songoku Reputație: 809 Postat Iunie 30, 2013 Oras:Undeva aproape Oras:Undeva aproape Postat Iunie 30, 2013 Se pare ca nu scap de voi doi nicaieri pe acest forum.Sunteti peste tot.
harbalete73 Reputație: 7 Postat Iunie 30, 2013 Oras:bora bora Oras:bora bora Postat Iunie 30, 2013 Se pare ca nu scap de voi doi nicaieri pe acest forum.Nici noi de tine :clapp
nellu76 Reputație: 533 Postat Iulie 1, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Iulie 1, 2013 Se pare ca nu scap de voi doi nicaieri pe acest forum.Sunteti peste tot.Fratele meu, eu zic sa ne cauti si in alta parte (nu pe forum). De exemplu pe siteul oficial al Bisericii Ortodoxe Romane (B.O.R.). Acolo sigur nu o sa ne gasesti.Stima si respect (ca tot ii plac parintelui aceste cuvinte).
kerosen Reputație: 169 Postat Iulie 1, 2013 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 1, 2013 Se pare ca nu scap de voi doi nicaieri pe acest forum.Sunteti peste tot. Pune-i pe ignore. Scapi garantat. Te mai deranjeaza doar ca vezi new post, dar inchizi repede, nu mai pierzi vreamea citind cand vezi despre ce e vorba.
CactussJack Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2013 Oras:seychelles Oras:seychelles Postat Iulie 1, 2013 Pune-i pe ignore. Scapi garantat. Te mai deranjeaza doar ca vezi new post, dar inchizi repede, nu mai pierzi vreamea citind cand vezi despre ce e vorba.Exact asa am facut eu cu tine..dupa ce s-a scos minusul din program te-am lasat la liber Hai sa-mi traiesti!
songoku Reputație: 809 Postat Iulie 2, 2013 Oras:Undeva aproape Oras:Undeva aproape Postat Iulie 2, 2013 Pune-i pe ignore. Scapi garantat. Te mai deranjeaza doar ca vezi new post, dar inchizi repede, nu mai pierzi vreamea citind cand vezi despre ce e vorba. La cat mai multe palmi in oglinda.Incep eu, sa iti fie si tie mai usor.
kerosen Reputație: 169 Postat Iulie 2, 2013 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 2, 2013 Sa traiti si voi, nu era nimic agresiv, era in acelasi spirit de caterinca. Cu o usoara urma de seriozitate...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum