Sari la conținut

0786925042- doamna blonda din parcare nima

Postări Recomandate

• Oras:Baia Mare
  • Disponibila
  • Oras:Baia Mare
  • Disponibila
Postat

Mersi prietene am sunat-o azi si a zis ca nu are locatie(nu a vrut la ea acasa)si apou pe "praful"asta de afara unde sa mergi prin parcari&strazi latularnice

• Oras:Undeva aproape
  • Oras:Undeva aproape
Postat

Prin Gherla nu prea,incearca prin zona Dejului,acolo mai gasesti ceva.

• Oras:Dej
  • Oras:Dej
Postat

Colegu daca stii ceva prin zona Dej...as fi mai mult decat recunoscator daca ai impartasi cunostintele tale si altora.

• Oras:Cluj
Postat

Incearca 0746391823.Andreea. De etnie, buna , suge grozav. Statea vis a vis de OMV de la intrarea in Dej , acum merge doar,,la hotel"

• Oras:acasa
Postat

Salutare, am dat si eu peste doamna respectiva. Si-a schimbat numarul de telefon, cel pe care am sunat-o se termina cu 252.

M-a interesat oferta ei (anal). Am dat peste ea aici:  http://www.ematrimoniale.ro/showprofile.php?intIdProfile=64475

Daca nu am voie sa postez link-uri, cu scuzele de rigoare rog administratorul sa-l stearga.

Una din poze apare si aici...

Postat

buna colegu nu poti sa ami dai si mie numarul doamnei respective care se termina cu252 daca vrei mersi

Postat

Va salut, observ că postările sunt mai vechi, mai știe cineva ceva de doamna de la nima/dej ?A mai fost cineva pe la ea recent ?

• Telefon: 0711111111
  • Telefon: 0711111111
Postat

Are anunț pe publi pus pe Dej. Este cam sarita de pe fix oral protejat este undeva la 50+ prestație sub 100 lei pe care ii cere fără dus

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...