ttm Reputație: 2541 Postat Aprilie 11, 2019 Oras:oradea Oras:oradea Postat Aprilie 11, 2019 😂😂😂asemenea acuzație chiar ca e grava😂😂😂 sincer nu pot decat sa ma amuz la asemenea răutăți ....nu are voie omul sa fie racit ca are boli cu transmitere sexuală !!! F urat , sincer am pretentii de la oamenii care i am cunoscut aici ...direct sau indirect ....eu imi iau timpul meu liber cat consider ca am eu nevoie ,ori ca e pentru sănătatea mea , ori pentru starea mea de spirit, sunt independenta lucrez cand vreau cum vreau si cat pot .cine a fost la mine si ma cunoaște si mai dorește sa revină ii astept cu drag !!! Va multumesc frumos ...o seara buna !!!😘tu mărie... săzi blanda si nu te stresa!!! nu esti nici prima, nici ultima care a fost sau va fi acuzata de asa ceva de cineva care cel mai probabil nici nu a fost la tine... iar cum zice si colegu... ne anunti cand vii si cand pleci... ce faci tu e treaba ta... nu tre sa ne dai explicatii 😙😙 2
nedned Reputație: 209 Postat Aprilie 13, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Aprilie 13, 2019 Am sunat azi intre 13 si 14.30. tot inchis tel. Pacat:(
Vizitator orpheus Reputație: 0 Postat Aprilie 13, 2019 Postat Aprilie 13, 2019 Am sunat azi intre 13 si 14.30. tot inchis tel. Pacat:( Răbdare ned, probabil va reveni de luni .
fast_fast Reputație: 7 Postat Iunie 10, 2019 Oras:Deva Oras:Deva Postat Iunie 10, 2019 Nu mai revine?
fast_fast Reputație: 7 Postat Iunie 10, 2019 Oras:Deva Oras:Deva Postat Iunie 10, 2019 Nu mai revine?
betman Reputație: 828 Postat Iunie 10, 2019 Postat Iunie 10, 2019 atunci sa trecem la inactive! am asteptat destul!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum