baiatu2 Reputație: 375 Postat Februarie 17, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Februarie 17, 2019 Stateam asa si ju puteam dormi si uite ca mi-a venit asa o pofta sa-mi var degetele intr-o pasarica curatica. Imi poate recomanda cineva? Nu de alta dar nu as vrea sa ma manjesc cu toate secretiile pana aflu care accepta si care e "nemirositoare" (ca sa nu zic Imputita). Multumesc si comentarii doar la obiect va rog 1
Membru Premium baron58 Reputație: 26672 Postat Februarie 18, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Februarie 18, 2019 Deci să ne murdărim,eventual noi, degetele ca să ți-le păstrezi tu curate? Ce oferi la schimb,fiindcă nu se mai poate gratis?Când ceri,oferă și tu ceva! 5 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
baiatu2 Reputație: 375 Postat Februarie 18, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Februarie 18, 2019 Ma scuzati Dom' Profesor ca nu am pus ce ofer.Eu nu stau cu chestiile sub maneca si cand e de ceva pun pe tava - cand am avut de scris/raportat sau ludat am scris, nu le tin "pentru zile negre"Am pus o intrebare, daca vrea careva sa ajute bine, daca u sa fiti sanatosi si la palosh grosi 💪🌑🔨 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum