miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 26, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 26, 2019 Mahhh , si asta e **spam editat** ? Da' multi mai sunt Propun sa faci o lista , decat sa-i dai minusuri ...macar ramane oala descoperita =)) 1
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2019 Postat Februarie 26, 2019 Zi vrei sa iti dau minusuri ??? Se rezolva imediat, baga o injuratura din aia interesanta Moromete si te fac sa plangi dupa ele !Bă dacă tot te-ai chinuit atât de tare, măcar Adu-mă pe minus. Nu te'njur că nu-i frumos dar dacă iți dorești să mă rezolvi, lasă și tu un nr de contact. :) Aș vărsa câteva picături pe buzele tale! :D 1 1
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Februarie 26, 2019 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Februarie 26, 2019 Bă dacă tot te-ai chinuit atât de tare, măcar Adu-mă pe minus. Nu te'njur că nu-i frumos dar dacă iți dorești să mă rezolvi, lasă și tu un nr de contact. :) Aș vărsa câteva picături pe buzele tale! :DTe minusez cand o sa fii demn de minus, **spam editat** ! Cauta cearta cu altii/altele, ruptule :laugh2
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Februarie 26, 2019 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Februarie 26, 2019 Mahhh , si asta e **spam editat** ? Da' multi mai sunt Propun sa faci o lista , decat sa-i dai minusuri ...macar ramane oala descoperita =)) Tanya a facut multe victime 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 26, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 26, 2019 Tanya a facut multe victimeNu doar ea .....dar uite , daca vrei sa experimentezi , deschizi un Topic (fie si fictiv) cu o pusoaica 18-19 ani (chiar daca nu-i are si este **spam editat** ) si ai sa-i vezi pe acolo roind , mai ceva ca mustele la rahat Bine sunt cateva (de gen) deschise , unde zilnic se labuiesc toti ciocoflenderii si mosuletii (se stiu ei care) de cel putin 3 ori varsta acestora . (Ai de plm , nu va mai satura Dumnezeu de nepoate , unde sa va ascundeti limba . Parca le-ati lua si acasa ) 1
aristidemsc Reputație: -56 Postat Februarie 26, 2019 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Postat Februarie 26, 2019 Nu doar ea .....dar uite , daca vrei sa experimentezi , deschizi un Topic (fie si fictiv) cu o pusoaica 18-19 ani (chiar daca nu-i are si este **spam editat** ) si ai sa-i vezi pe acolo roind , mai ceva ca mustele la rahat Bine sunt cateva (de gen) deschise , unde zilnic se labuiesc toti ciocoflenderii si mosuletii (se stiu ei care) de cel putin 3 ori varsta acestora . (Ai de plm , nu va mai satura Dumnezeu de nepoate , unde sa va ascundeti limba . Parca le-ati lua si acasa ) Bossule, ai multe lacune, dar logică asta chiar nu ti-o inteleg.... Păi dacă ai acasa nevasta de 40+, 50+, de ce trebuie si la curve sa te duci tot la hodoroage? Nu ti se pare normal sa meargă la minim 18, maxim, hai cu indulgență 30?
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Februarie 26, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Februarie 26, 2019 Nu doar ea .....dar uite , daca vrei sa experimentezi , deschizi un Topic (fie si fictiv) cu o pusoaica 18-19 ani (chiar daca nu-i are si este **spam editat** ) si ai sa-i vezi pe acolo roind , mai ceva ca mustele la rahat Bine sunt cateva (de gen) deschise , unde zilnic se labuiesc toti ciocoflenderii si mosuletii (se stiu ei care) de cel putin 3 ori varsta acestora . (Ai de plm , nu va mai satura Dumnezeu de nepoate , unde sa va ascundeti limba . Parca le-ati lua si acasa ) Buna idee,sa incepem cu povestea de dragoste intre Miky si Alessandra.Sa aduca cineva topicul cu cearta intre indragostiti pe prima pagina.
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 26, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 26, 2019 Bossule, ai multe lacune, dar logică asta chiar nu ti-o inteleg.... Păi dacă ai acasa nevasta de 40+, 50+, de ce trebuie si la curve sa te duci tot la hodoroage? Nu ti se pare normal sa meargă la minim 18, maxim, hai cu indulgență 30? Lacune ? Adica tu zici sa merg la fete de 18 ani ca astfel n-ar mai exista acestea in mintea mea , sa zicem "bolnava" ? Cand eram pustan , era o scuza (apropierea de varsta , mentalitate) , si chiar si atunci nu a fost nevoie sa le remunerez in bani . Nu am sa fac asta vreodata , sa merg la niste copile fugite de acasa , participand in mod direct sau indirect la depravarea lor Am un standard in ceea ce priveste fata/femeia , privita ca si persoana ajunsa la maturitate , nu doar sexuala , ca sexual si la 16 ani este aproape dezvoltata , iar acesta se afla incepand de la 24-25 de ani. in sus Deci ....scuze daca nu ne potrivim in mentalitate . 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 26, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 26, 2019 A aparut si prostul casei ...ob-ul Nefericit al forumului Pai eu am fost oligofrenule la fata aceea ? Eu chiar o indemnam sa se lase si sa faca ....dar nu mai spun , ca a fost ea destul de fraiera de a dat acel PM unui dement , in care nu se discuta decat balarii si nimic de indragosteala sau futai Vezi oligofrenule , ca am mai convins o pusoaica (tot de 18 ani) de aici sa se retraga si sa-si aleaga ceva serios in viata , nu sa fie curva unor libidinosi , dar esti prea handicapat sa-ti dai seama , Iar aceleia nu i-ai citit PM-uri . Bosorogule ciugulitor !!! =)) 1
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Februarie 26, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Februarie 26, 2019 A aparut si prostul casei ...ob-ul Nefericit al forumului Pai eu am fost oligofrenule la fata aceea ? Eu chiar o indemnam sa se lase si sa faca ....dar nu mai spun , ca a fost ea destul de fraiera de a dat acel PM unui dement , in care nu se discuta decat balarii si nimic de indragosteala sau futai Vezi oligofrenule , ca am mai convins o pusoaica (tot de 18 ani) de aici sa se retraga si sa-si aleaga ceva serios in viata , nu sa fie curva unor libidinosi , dar esti prea handicapat sa-ti dai seama , Iar aceleia nu i-ai citit PM-uri . Bosorogule ciugulitor !!! =))Mai exista un PM in care o invitai la un "suc" dar ai fost refuzat pentru ca alessandra nu da un muc pe tine,doar se amuza de imbecilitatea ta.Calmeaza-te,ca toata lumea stie ca ai intrat pe site sa-ti cauti nevasta după al doilea divorț.Apropo,de ce nu stau femeile cu tine si fug mâncând pământul după 2-3 ani si cum ai ajuns la 42 de ani singur cuc,doar cu gainile din curte? 1
xoxomdma Reputație: -159 Postat Februarie 26, 2019 Postat Februarie 26, 2019 Tanya a facut multe victime tu stii cel mai bine =))
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2019 Postat Februarie 26, 2019 Tanya a facut multe victimeÎncă nu te-ai vindecat, este? :cry2
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 26, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 26, 2019 Ce gainar imbecil ....hahaha Am 15 divorturi , 7 decese si coispe neveste ....taci bahhh boschetarule si baga-ti pula in covrigeii aceia de pe taraba sau in PET-urile de bere ieftina baute aseara , ca ne-ai umplut de povestioare , care mai de care mai idioate .
xoxomdma Reputație: -159 Postat Februarie 26, 2019 Postat Februarie 26, 2019 tania ines si delia i-au dat dauna totala la prost
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 26, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 26, 2019 Lu' Pisat ? Stim. Il tinea ca pe sclav in lanturi anul trecut , sa dea la manivela de pe 11 conturi SP =)) Are el replica aceea a lui celebra cu gaina , intiparita pe creieras de cand baga gainarii pe peronul Garii de Nord .
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Februarie 26, 2019 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Februarie 26, 2019 Încă nu te-ai vindecat, este? :cry2 **spam editat** cauta atentie cu altii ca mirosi a prost :laugh2
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Februarie 26, 2019 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Februarie 26, 2019 cu anetev m-am vazut eu, i-am dat 350e pentru 3 ore si putin si nu-mi pare rau deloc de bani.. daca stii sa vorbesti obtii multe de la ea in banii astia.. altii isi permit sa si doneze 350 de euro saracilor
xoxomdma Reputație: -159 Postat Februarie 26, 2019 Postat Februarie 26, 2019 altii, moldoveni prosti, o fute pe daria lux la 80 da lei ca atat poate =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
xoxomdma Reputație: -159 Postat Februarie 26, 2019 Postat Februarie 26, 2019 MOARE ACUM SCLAVU =))))))))))
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Februarie 26, 2019 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Februarie 26, 2019 lux la 80 da lei ? =))))))))))))
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Februarie 26, 2019 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Februarie 26, 2019 :laugh2 :laugh2 :laugh2
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Februarie 26, 2019 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Februarie 26, 2019 Nu inteleg cum ai putea da 350 euro unei tipe gen anetev... grasuta,sanii lasati,iar la fata e departe de a fi stralucita... e o tipa banala, cu inclinatii spre nasoala. La 350 euro am pretentia macar sa arate binisor. Ea e de 350 lei poate... nici ăia=))) tania ines si delia i-au dat dauna totala la prost
el cule miskin Reputație: -59 Postat Februarie 26, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Februarie 26, 2019 Harleyqueen, cel mai prost din curtea scolii. Impreuna cu colegul lui de banca, prostitution. De fapt, toata clasa : pisdsera, iondelarion....
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2019 Postat Februarie 26, 2019 **spam editat** cauta atentie cu altii ca mirosi a prost :laugh2După ce ți-ai băgat tu singurel nasul unde nu prea era treaba ta, mi-ai captat atenția. :)Dar nu te panica!! Există buton de panică, apasă-l cu încredere. :) Pentru mirosuri neplăcute cere și tu sfaturi ce parfum să-ți cumperi. ;)
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Februarie 26, 2019 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Februarie 26, 2019 După ce ți-ai băgat tu singurel nasul unde nu prea era treaba ta, mi-ai captat atenția. :)Dar nu te panica!!Există buton de panică, apasă-l cu încredere. :) Pentru mirosuri neplăcute cere și tu sfaturi ce parfum să-ți cumperi. ;)mai incearca o fisa, sa vad daca devii interesant, pana acum esti 0 barat ! ;)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum