Sari la conținut

Cum s-a distrat Pipilica pe banii lui Xoxo

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Mahhh , si asta e **spam editat** ? Da' multi mai sunt 

Propun sa faci o lista , decat sa-i dai minusuri  ...macar  ramane oala  descoperita  =)) 

• Like 1
Vizitator cozonacq
Reputație: 0
Postat

Zi vrei sa iti dau minusuri ??? Se rezolva imediat, baga o injuratura din aia interesanta Moromete si te fac sa plangi dupa ele !

Bă dacă tot te-ai chinuit atât de tare, măcar Adu-mă pe minus.

Nu te'njur că nu-i frumos dar dacă iți dorești să mă rezolvi, lasă și tu un nr de contact. :)

Aș vărsa câteva picături pe buzele tale! :D

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Arkham
Postat

Bă dacă tot te-ai chinuit atât de tare, măcar Adu-mă pe minus.

Nu te'njur că nu-i frumos dar dacă iți dorești să mă rezolvi, lasă și tu un nr de contact. :)

Aș vărsa câteva picături pe buzele tale! :D

Te minusez cand o sa fii demn de minus, **spam editat** ! Cauta cearta cu altii/altele, ruptule :laugh2
Postat

Mahhh , si asta e **spam editat** ? Da' multi mai sunt 

Propun sa faci o lista , decat sa-i dai minusuri  ...macar  ramane oala  descoperita  =))

Tanya a facut multe victime
  • Like 1
Postat

Nu doar ea .....dar uite , daca vrei sa experimentezi , deschizi un  Topic (fie si fictiv) cu  o pusoaica  18-19 ani (chiar daca nu-i are si este **spam editat** ) si ai sa-i vezi pe acolo  roind , mai ceva ca mustele la rahat

Bine sunt cateva (de gen) deschise , unde zilnic se labuiesc toti  ciocoflenderii si mosuletii (se stiu ei care)  de cel putin 3 ori varsta acestora .

(Ai de  plm  , nu va mai satura Dumnezeu de nepoate  , unde  sa va ascundeti limba . Parca le-ati lua si acasa ) 

• Like 1
  • Oras:Văscăuți
  • Oras:Văscăuți
Postat

Nu doar ea .....dar uite , daca vrei sa experimentezi , deschizi un Topic (fie si fictiv) cu o pusoaica 18-19 ani (chiar daca nu-i are si este **spam editat** ) si ai sa-i vezi pe acolo roind , mai ceva ca mustele la rahat

Bine sunt cateva (de gen) deschise , unde zilnic se labuiesc toti ciocoflenderii si mosuletii (se stiu ei care) de cel putin 3 ori varsta acestora .

(Ai de plm , nu va mai satura Dumnezeu de nepoate , unde sa va ascundeti limba . Parca le-ati lua si acasa )

Bossule, ai multe lacune, dar logică asta chiar nu ti-o inteleg....

Păi dacă ai acasa nevasta de 40+, 50+, de ce trebuie si la curve sa te duci tot la hodoroage?

Nu ti se pare normal sa meargă la minim 18, maxim, hai cu indulgență 30?

• Oras:FALASTOACA
Postat

Nu doar ea .....dar uite , daca vrei sa experimentezi , deschizi un  Topic (fie si fictiv) cu  o pusoaica  18-19 ani (chiar daca nu-i are si este **spam editat** ) si ai sa-i vezi pe acolo  roind , mai ceva ca mustele la rahat

Bine sunt cateva (de gen) deschise , unde zilnic se labuiesc toti  ciocoflenderii si mosuletii (se stiu ei care)  de cel putin 3 ori varsta acestora .

(Ai de  plm  , nu va mai satura Dumnezeu de nepoate  , unde  sa va ascundeti limba . Parca le-ati lua si acasa ) 

Buna idee,sa incepem cu povestea de dragoste intre Miky si Alessandra.

Sa aduca cineva topicul cu cearta intre indragostiti pe prima pagina.

Postat

Bossule, ai multe lacune, dar logică asta chiar nu ti-o inteleg....

Păi dacă ai acasa nevasta de 40+, 50+, de ce trebuie si la curve sa te duci tot la hodoroage?

Nu ti se pare normal sa meargă la minim 18, maxim, hai cu indulgență 30?

Lacune ? Adica tu zici sa  merg la fete de 18 ani  ca astfel n-ar mai exista acestea in mintea mea , sa zicem "bolnava" ? Cand eram pustan , era o scuza (apropierea de varsta , mentalitate) , si chiar si atunci nu a fost nevoie sa le remunerez in bani .

Nu am sa fac asta vreodata  , sa merg la niste copile fugite de acasa ,  participand in mod direct  sau indirect la  depravarea lor

Am un standard in ceea ce priveste fata/femeia , privita ca si persoana ajunsa la maturitate , nu doar sexuala , ca sexual si la 16 ani este aproape dezvoltata  , iar acesta  se afla incepand de la 24-25 de ani. in sus

Deci ....scuze daca nu ne potrivim in mentalitate .

• Like 1
Postat

A aparut si prostul casei  ...ob-ul Nefericit al forumului 

Pai eu am fost oligofrenule la fata aceea ? Eu chiar o indemnam sa se lase si sa faca ....dar nu mai spun , ca a fost ea destul de fraiera de a dat acel PM unui dement , in care nu se discuta decat balarii si nimic de indragosteala sau futai

Vezi oligofrenule , ca am mai convins  o pusoaica (tot de 18 ani) de aici sa se retraga  si sa-si aleaga ceva serios in viata , nu sa fie curva unor libidinosi  , dar esti prea handicapat sa-ti dai seama , Iar aceleia nu i-ai citit PM-uri .

Bosorogule ciugulitor !!! =))

• Like 1
Postat

A aparut si prostul casei  ...ob-ul Nefericit al forumului 

Pai eu am fost oligofrenule la fata aceea ? Eu chiar o indemnam sa se lase si sa faca ....dar nu mai spun , ca a fost ea destul de fraiera de a dat acel PM unui dement , in care nu se discuta decat balarii si nimic de indragosteala sau futai

Vezi oligofrenule , ca am mai convins  o pusoaica (tot de 18 ani) de aici sa se retraga  si sa-si aleaga ceva serios in viata , nu sa fie curva unor libidinosi  , dar esti prea handicapat sa-ti dai seama , Iar aceleia nu i-ai citit PM-uri .

Bosorogule ciugulitor !!! =))

Mai exista un PM in care o invitai la un "suc" dar ai fost refuzat pentru ca alessandra nu da un muc pe tine,doar se amuza de imbecilitatea ta.

Calmeaza-te,ca toata lumea stie ca ai intrat pe site sa-ti cauti nevasta după al doilea divorț.

Apropo,de ce nu stau femeile cu tine si fug mâncând pământul după 2-3 ani si cum ai ajuns la 42 de ani singur cuc,doar cu gainile din curte?

• Like 1
Vizitator cozonacq
Postat

Încă nu te-ai vindecat, este? :cry2

Postat

Ce gainar imbecil ....hahaha

Am 15 divorturi , 7 decese si   coispe neveste  ....taci bahhh boschetarule si baga-ti pula in covrigeii aceia de pe taraba sau in PET-urile de bere ieftina baute aseara  , ca ne-ai umplut de povestioare , care mai de care mai  idioate .

Postat

Lu' Pisat ? Stim. Il tinea ca pe sclav in lanturi anul trecut , sa dea  la manivela de pe 11 conturi SP  =))

Are el replica aceea a lui celebra cu gaina  , intiparita pe creieras de cand  baga gainarii pe peronul Garii de Nord .

Postat

cu anetev m-am vazut eu, i-am dat 350e pentru 3 ore si putin si nu-mi pare rau deloc de bani.. daca stii sa vorbesti obtii multe de la ea in banii astia..

altii isi permit sa si doneze 350 de euro saracilor

Postat

altii, moldoveni prosti, o fute pe daria lux la 80 da lei ca atat poate =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Postat

Nu inteleg cum ai putea da 350 euro unei tipe gen anetev... grasuta,sanii lasati,iar la fata e departe de a fi stralucita... e o tipa banala, cu inclinatii spre nasoala. La 350 euro am pretentia macar sa arate binisor. Ea e de 350 lei poate... nici ăia

=)))

tania ines si delia i-au dat dauna totala la prost

• Oras:Malmö
  • Oras:Malmö
Postat

Harleyqueen, cel mai prost din curtea scolii.

Impreuna cu colegul lui de banca, prostitution.

De fapt, toata clasa : pisdsera, iondelarion....

Vizitator cozonacq
Postat

**spam editat** cauta atentie cu altii ca mirosi a prost :laugh2

După ce ți-ai băgat tu singurel nasul unde nu prea era treaba ta, mi-ai captat atenția. :)

Dar nu te panica!!

Există buton de panică, apasă-l cu încredere. :)

Pentru mirosuri neplăcute cere și tu sfaturi ce parfum să-ți cumperi. ;)

Postat

După ce ți-ai băgat tu singurel nasul unde nu prea era treaba ta, mi-ai captat atenția. :)

Dar nu te panica!!

Există buton de panică, apasă-l cu încredere. :)

Pentru mirosuri neplăcute cere și tu sfaturi ce parfum să-ți cumperi. ;)

mai incearca o fisa, sa vad daca devii interesant, pana acum esti 0 barat ! ;)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...