harleyqueen Reputație: 262484 Postat Februarie 21, 2019 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Februarie 21, 2019 nu am timp de voi cum. voi scrieti ca intr-o zi o sa va raspund! oricum sunteti nesemnificativi! si scrieti prost! plm. asta e! mai cititi si voi din Dancila din Daea.... cum adica nu ai timp ? toata ziua ai stat pe forum si ai jignit-o pe Alexa ca esti un fustrat. De moment ce mi-ai raspuns inseamna ca ai timp. Vezi ca ti-a murit si ultimul neuron de la sifilis daca vii cu ineptiile tale de la pesede 4
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Februarie 21, 2019 Oras:Arkham Oras:Arkham Autor Postat Februarie 21, 2019 iti mai lacrimeaza pula ? mergi la medic sa nu ai blenoragie sau cancer la prostata ! 3
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Februarie 21, 2019 Oras:Arkham Oras:Arkham Autor Postat Februarie 21, 2019 nu imi zi ca o sa revi in cluj? ai de plm! pai cum era replica ta? ca nu mai vi ever si ...ultima postare. eu am stiut ca e la misto. a zis si anymatoru' ca esti glumeata. pun pariu ca si replica aia cretina: sunteti penibili era tot o gluma:). offff sugubeato! glumeata mica! ;))))))). pai nu puteai zice asa de la inceput? plm umpleam si eu cu cacat in alte locuri. ghinion! poate data aviatoare:))).ioi de plm ! sincer ma bucur! ma si gandeam ca poate din cauza mea nu o sa mai vi in cj ever si raman astia nesupti. sincer: in numele clujenilor iti multumesc! ALO, gara, medicamentele pe cand ??!? medicul ala ti-a dat trimitere degeaba la Obregia ??? 1
Postări Recomandate