legionarul Reputație: 534 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 2, 2019 Ai inchis pravalia?
legionarul Reputație: 534 Postat Septembrie 6, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 6, 2019 Stii Raluca....in general barbatii fut cand vor ei, nu cand vrei tu! Asa ca daca pleci 1 saptamana, apoi vii si lucrezi 3 zile si iar pleci 1 saptamana ne cam reorientam spre alte meleaguri mai calde si umede. Fututul pe bani nu presupune doar ca sa-ti iei banutii si gata. Necesita si anumite obligatii din partea ta, inclusiv o buna comunicare si mai ales implicare..calitati pe care tu nu le prea ai! 1
catalin2015 Reputație: 1717 Postat Septembrie 6, 2019 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Postat Septembrie 6, 2019 Stii Raluca....in general barbatii fut cand vor ei, nu cand vrei tu! Asa ca daca pleci 1 saptamana, apoi vii si lucrezi 3 zile si iar pleci 1 saptamana ne cam reorientam spre alte meleaguri mai calde si umede. Fututul pe bani nu presupune doar ca sa-ti iei banutii si gata. Necesita si anumite obligatii din partea ta, inclusiv o buna comunicare si mai ales implicare..calitati pe care tu nu le prea ai! nu prea am inteles asta... nu are voie sa lipseasca ? tare :)) 1
Vizitator selecteaza Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2019 Postat Septembrie 6, 2019 probleme de sanatate? interesant... sunt contagioase sau? 1
sebyxxl Reputație: 4 Postat Septembrie 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 6, 2019 nu prea am inteles asta... nu are voie sa lipseasca ? tare :))Nici eu :)) o fi de la politie plm
omuldinpadure Reputație: 4459 Postat Septembrie 6, 2019 Postat Septembrie 6, 2019 Poti sta liniștit nu am nici o boala contagioasa ... Problemele de sănătate nu sunt doar cele care se transmit.!!!Iti doresc insănătosire grabnică și totală) Nu pune la inimă ce iți scriu unii pe aici... :laugh2 :laugh2
Vizitator selecteaza Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2019 Postat Septembrie 6, 2019 de ce ti se pare aiurea? daca noi avem o relatie cu tine, este normal sa fim interesati de sanatatea ta.
legionarul Reputație: 534 Postat Septembrie 6, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 6, 2019 nu prea am inteles asta... nu are voie sa lipseasca ? tare :))Au tabarat deontologii!Prietene, ma refeream la faptul ca Raluca anunta intotdeauna cand lipseste. De data asta nu, cum foarte bine a remarcat si ea. Care chiar e inteligenta spre deosebire de altii!
catalin2015 Reputație: 1717 Postat Septembrie 6, 2019 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Postat Septembrie 6, 2019 Au tabarat deontologii!Prietene, ma refeream la faptul ca Raluca anunta intotdeauna cand lipseste. De data asta nu, cum foarte bine a remarcat si ea. Care chiar e inteligenta spre deosebire de altii!eu doar am remarcat, nu am scris ca sa iti fac teorie; daca scriai ca acum nu remarcam :)
legionarul Reputație: 534 Postat Septembrie 6, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 6, 2019 eu doar am remarcat, nu am scris ca sa iti fac teorie; daca scriai ca acum nu remarcam :)Ai si tu dreptate...
legionarul Reputație: 534 Postat Septembrie 10, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 10, 2019 Asa sunt eu, mai pe ironie! De-aia sarcastica si greu de priceput!
omuldinpadure Reputație: 4459 Postat Septembrie 11, 2019 Postat Septembrie 11, 2019 Dragii mei , vreau sa va anunț ca voi reveni la birou peste 3 săptămâni. Va pup și aveți grija de voi.Te astept cu placere, odihneste-te, recupereză-te, multă sănătate! O să treacă greu 3 saptamani dar...suntem bărbați, ce pana struțului))) :slap2 :girly
legionarul Reputație: 534 Postat Septembrie 12, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 12, 2019 Da' ce patisi soro?
Vizitator selecteaza Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2019 Postat Septembrie 12, 2019 daca venerologul ti-a bagat faza cu 3 saptamani, spune-i ca e un tampit. du-te la regina maria daca vrei sa nu mai ai probleme. e mai scump dar merita, crede-ma. vezi sa scrie pe usa "profesor universitar". nu te mai duce la labele alea din garda ca sunt pocnitori. bafta!
legionarul Reputație: 534 Postat Septembrie 13, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 13, 2019 Sa banuim vreo boala rusinoasa? :)
Vizitator menache Reputație: 0 Postat Septembrie 13, 2019 Postat Septembrie 13, 2019 Sa banuim vreo boala rusinoasa? :)Pai dacă face totul protejat cam ce boala rușinoasa ar putea avea?laringita? 1
Vizitator selecteaza Reputație: 0 Postat Septembrie 14, 2019 Postat Septembrie 14, 2019 totul protejat nu te fereste de bts-uri. doar daca iti tragi prezervativul si pe coaie, atunci esti 100% protejat. cu cearceaful si prosopul tau, bineinteles.
legionarul Reputație: 534 Postat Septembrie 30, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 30, 2019 Cand te reantorci mai exact?
legionarul Reputație: 534 Postat Octombrie 2, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 2, 2019 S-a inchis topicul? Nu mai zice nimeni nimic? Stie careva ce-i cu Raluca? Ati mai fost? Eu de cate ori am incercat are tel inchis!
Postări Recomandate