Sari la conținut

!!

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Dark Side
  • Oras:Dark Side
Postat
  La 02.10.2019 la 7:34, legionarul a spus:

S-a inchis topicul? Nu mai zice nimeni nimic? Stie careva ce-i cu Raluca? Ati mai fost? Eu de cate ori am incercat are tel inchis!

Teoretic, cam de maine ar trebui sa revina :)

La 11.09.2019 la 11:42, raluca__ a spus:

Dragii mei , vreau sa va anunț ca voi reveni la birou peste 3 săptămâni. Va pup și aveți grija de voi.

• Oras:Timisoara
Postat

Nici vorba! Doar daca nu a migrat pe alte meleaguri, ceea ce pare extrem de evident in prezent, din discutiile mele cu ea!

Totusi eu sper sa revina! Chiar e o pierdere in peisajul futadin al Bucurestiului!

• Like 1
Postat

Oricum facea asta din motive strict personale, financiare! Poate si le-a rezolvat si s-a retras! E si asta o varianta!

Postat

Am vorbit cu ea azi! A zis ca nu crede ca mai revine! Mi-a bagat chestia cu "probleme medicale"... n-a vrut sa-mi spuna clar, dar din ce am inteles e o boala cu transmitere sexuala pt ca mi-a zis ca a luat antibiotic 3 saptamani! Deci se poate sterge topicul!

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
  La 21.10.2019 la 5:51, niconikolas a spus:

Punctat la domnișoara. Nu recomand ca are prea multe fite.

Ciudat ca nu recomanzi pe cele recente vizitate de tine, ai ghinion sau cine stie 🤔😉
  • Like 1
Vizitator menache
Reputație: 0
Postat
  La 20.10.2019 la 22:49, legionarul a spus:

Am vorbit cu ea azi! A zis ca nu crede ca mai revine! Mi-a bagat chestia cu "probleme medicale"... n-a vrut sa-mi spuna clar, dar din ce am inteles e o boala cu transmitere sexuala pt ca mi-a zis ca a luat antibiotic 3 saptamani! Deci se poate sterge topicul!

Unde ai vb cu ea?

Pe ce număr?ca numărul ei de telefon e permanent închis din câte am observat!

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat
  La 21.10.2019 la 6:10, buliondulce a spus:

Ciudat ca nu recomanzi pe cele recente vizitate de tine, ai ghinion sau cine stie 🤔😉

Nu este nimic ciudat, eu nu fac recenzii lungi. Am gusturi și este simplu, recomand sau nu recomand!

• Oras:Mătăsari
  • Oras:Mătăsari
Postat
  La 20.10.2019 la 22:49, legionarul a spus:

minti mult bagatias pulan mata de legionar de pe timpul lui Codreanu, sa o stergi pe mata pe gura ca a ramas nectar, ma supt nebuna de toata seva

• Like 1
  • Oras:Outcall
  • Oras:Outcall
Postat
Imi vine tare greu sa cred cele mentionate mai sus de colegul in conditiile in care atat in intalnirile anterioare cat si in ultima pe care am avut-o de curand, Raluca are limite clare in ceea ce priveste igiena si contactul cu clientul, doar protejat, fara FK si cuni.

Am sunat si desi nu mi-a raspuns i-am trimis SMS solicitand o programare. Mi-a raspuns tot pe SMS cu ora disponibila. Locatia este aceeasi, singurele lucruri schimbate intre timp este disparitia schelelor de pe cladire si pozitia patului in camera in care se desfasoara actiunea. Dupa usa, Raluca este o aparitie impresionanta, pe tocuri si cu o lenjerie roz care ii statea foarte bine si ii punea in evidenta formele frumoase si figura draguta de adolescenta.

Mi s-a parut ca a mai pus ceva pe solduri dar nu e nimic exagerat, ba dimpotriva, se simte foarte bine si desi nu pare genul atletic, cand pui mana pe fundul ei ai impresia ca e de piatra.

Dupa dusul de rigoare atat din partea mea cat si din partea ei am trecut la actiune. Pe scurt, am inceput cu ceva mangaieri si sarutari pe corp de ambele parti pana cand s-a ridicat in pozitia potrivita, pus prezervativul si inceput un oral cu ceva incercari de deep (ceva nou din partea ei). Cum statea in genunchi am zis sa nu o chinui prea mult desi incepuse sa-mi placa chiar daca nu sunt fan oral, asa ca am rugat-o sa treaca deasupra si dupa o lubrefiere in prealabil cu gel a inceput sa si-o introduca incet inauntru. Cei care au fost deja la ea stiu ca este foarte stramta dar probabil lipsa de activitate din partea ei in ultima perioada s-a simtit si efectiv a trebuit sa ne chinuim putin pana a intrat astfel incat sa putem trece la o miscare de frecare coerenta intre cele doua echipamente :)

La un moment dat m-a rugat sa schimbam in misionar unde dupa ceva miscare am decis sa o pun pe burtica si sa incerc o penetrare din spate avand o frumoasa priveliste a unui fund frumos conturat si tare. Pentru finalizare a trecut la un sex oral, nu inainte de a schimba prezervativul si dupa ceva tentative de deep si ajutata de mana am avut parte de un orgasm destul de puternic si neasteptat chiar si pentru mine. 

Notele nu are rost sa le mai repet, din punctul meu de vedere este o fata cu mult bun simt, frumoasa atat la fata cat si la corp, cu forme si consistenta ferma la strangere. 

Cum am zis si cu ocazia celuilalt review singurele mele nemultumiri sunt legate de serviciile pe care nu le ofera (FK si cuni) dar la tariful actual este un raport foarte bun intre serviciile oferite si costul acestora. Desi as prefera sa-si gaseasca altceva de facut in viata nu pot sa nu ma gandesc si la mine si sa-mi doresc sa merg in continuare la ea :))

Cost final 200 RON pentru aproximativ 55 min.
  • Like 5

Postat
  La 21.10.2019 la 20:09, dubonnet a spus:

Ce-ai mă cu fata ? Ai multe intervenții pe topic. Ai vrut oralul neprotejat sau FK și te-a refuzat ? Ai mă ?

Bă, să minți n-ar fi mare lucru, mulți mint pe forum, inclusiv în recenzii. Bă da' cât de nesimțit să fii să zici că are BTS ? Cât de porc să fii ? Ești de porc rău de tot și-ai merita niște înjurături cu trimitere la locul de gestație.

Bă o știu pe fată destul de bine. De la un salon. Și din Rosetti, de asemenea. D'aia vorbesc.

Și nu topicul trebuie șters. Tu ar trebui să fii șters !

P.S.

Ați fost atâția la fată. Și ați lăudat-o. Mulți.

Chiar niciunul nu spune nimic mă ? De două zile ? Dormiți mă, dormiți pe voi !

Cand sun ca am vorbit, am vorbit!

Esti prea prost sa-ti dau explicatii, dar

1. Cum va expilcati ca dupa 2 luni de absenta, a 2 a zi dupa (presupusa) mea convorbire si-a deschis telefonul? O fi telepatie?

2. N-am zis ca a avut o BTS ci ca eu presupun asta. Esti un bou infantil! Iarasi parerea mea!

3. Ceea ce am scris mi-a fost relatat cu suboect si predicat, doar ca eu am presupus ca e vorba de BTS. Imi asum!

4. Cum pwla mea un bou inscris de 1 saptamana pe for vine sa

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...