maryusyk233 Reputație: 15 Postat Iunie 7 Partajează Postat Iunie 7 Ti-am lăsat mesaj 211 la final Link spre comentariu
rapidist Reputație: 126 Postat Iunie 8 Partajează Postat Iunie 8 Acum 20 ore, maryusyk233 a spus: Ti-am lăsat mesaj 211 la final Nu răspunde la mesaje. Singurul ei defect 😅 Sâmbăta lucrezi? Link spre comentariu
chip88 Reputație: 42 Postat Iunie 13 Partajează Postat Iunie 13 Acum am venit de la ea. Intalnirea a fost programată din scurt, dar am avut noroc. Ajuns in locatie (centrala), facem cunostinta, ne adaptam cu cateva schimhuri de fraze si apoi fug la dus. Ma gasesc cu ea in domitor si era goala. M-am apropiat de ea, putin preludiu (fara fk) si incep apoi s-o ling ca arata si se simtea pielea SUPERB (fina-catifea) Sanii cum se vad si in poze, micuti, dar eu ii ador asa, mi-au placut mult si forma si ca sunt tari, nu flescaituri. Mai mult i-am facut eu oral ei decât ea mie. Am lins-o cu pofta rau, inclusiv in cur si pot spune ca igiena era impecabila. Oralul reciproc a fost facut in mai multe pozitii, inclusiv facesitting si a fost bestial, efectiv nu ma mai saturam. Am schimbat la normal misionar si normal doggy si mi-au placut ambele (mai mult misionar). Pizda e super mică, se vede si se simte extraordinar. Nu exagerez cand zic ca imi vine apa-n gura. Apoi am trecut in 69 si m-a supt, m-a labuit si am explodat rau in gemete si sperma, moment in carea ea mai m-a chinuit putin de am zis ca mor. Atitudinea profesionista , putin cam distanta si putin rece, dar pun pe seama faptului ca eram prima oara la ea. Aspectul fizic 8 spre 9 dpmdv - corpul pt mine 9/10. Efectiv nu ma satur sa ii dau limbi. Bestiala pizda si curul. OP si NP am lasat 200 si am plecat fericit Servicii corecte 3 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum