Sari la conținut

!!

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator ciocanel123
Reputație: 0
Postat

Am fost și eu astăzi pe la Raluca. M-am programat cu 30 minute înainte, ajuns fara probleme și fără întârzieri în apartament și am rămas pentru o ora(200 de lei oferiți de la început deși nu i-a cerut eu așa fac întotdeauna).

Raluca e o tipă miniona, frumoasa la fata, un zâmbet foarte frumos și incitant. Fundul e bombat, sânii micuti și fermi(ai și pe ce pune mana) iar pielea e foarte fina. Raluca poseda o păsărică foarte frumoasa cu labii mici(aproape inexistente) de parcă zici că e o puștoaică de 18 ani.

Acțiunea a debutat cu sărutări pe corp din partea ei, a trezit soldatul și apoi a pus căciuliță. A continuat cu un oral foarte bun(încercări de Deep) cu multa saliva. La primul număr am avut parte de LOT unde se mișcă bine și am avut sa constat că e foarte strâmtă. Am fumat o țigară, iar la al doilea număr am prestat in doggy(misto priveliște) și misionar unde am și finalizat.

Am mai stat la o țigară și dus am fost.

Note:

GFE: 9(probabil pentru că a fost prima data)

Oral:9 (foarte bun deși a fost protejat)

Normal: 9(te simți că și cum ai fi cu o colega) e mai soft și lent. Nu știu dacă poate și mai agresiv.

Nu au fost probleme de nici un fel: igiena, programare, etc.

Eu o recomand chiar daca face totul protejat, nu face fk(Desi are buze foarte mișto și e păcat) sau 69 e alegerea ei și trebuie respectata.

Spor, Raluca!

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...