the punisher666 Reputație: 187 Postat Decembrie 6, 2020 Oras:Iad Oras:Iad Postat Decembrie 6, 2020 Multumesc frumos! 🤗 Te pup 😘Cu drag😘😘 Sper sa ne mai revedem🤗🤗
Vizitator kataleya77 Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2020 Postat Decembrie 6, 2020 La multi ani sarbatoritilor/sarbatoritelor!Pupici 😘 Disponibila 🤗
Vizitator kataleya77 Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2020 Postat Decembrie 8, 2020 On 12/6/2020 at 11:18 AM, kataleya77 said: Buna dimineata! Disponibila 😘
Vizitator kataleya77 Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2020 Postat Decembrie 9, 2020 Buna dimineata! 😘 Disponibila
zafon Reputație: 370 Postat Decembrie 9, 2020 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Decembrie 9, 2020 Da, frumoasa..... Te asteptam cu drag si la Sibiu, fara frica...suntem oameni de treaba! 1
Vizitator kataleya77 Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2020 Postat Decembrie 9, 2020 26 minutes ago, zafon said: Da, frumoasa..... Te asteptam cu drag si la Sibiu, fara frica...suntem oameni de treaba! Multumesc! 😘
Vizitator kataleya77 Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2020 Postat Decembrie 9, 2020 Dragutilor, locatie noua, AVV langa facultatea FSEGA. Pupici 😘
amblo13 Reputație: 8 Postat Decembrie 10, 2020 Postat Decembrie 10, 2020 Ai putea sa îmi lași niște date de contact. Nu de alta dar aș dori să ne vedem după ora 16.
mrbadass Reputație: 305 Postat Decembrie 11, 2020 Telefon: 0123456789 Oras:Machu Picchu, Peru Telefon: 0123456789 Oras:Machu Picchu, Peru Postat Decembrie 11, 2020 La 10.12.2020 la 4:47, amblo13 a spus: Ai putea sa îmi lași niște date de contact. Nu de alta dar aș dori să ne vedem după ora 16. Oare cifrele alea din titlul topicului, dupa numele domnisoarei, sa fie cifru de la geamantan? 🤦♂️ 1
jerka Reputație: 12 Postat Decembrie 11, 2020 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Decembrie 11, 2020 Tocmai ce vin e la frumoasa domnisoara ! Locatie zona FSEGA : 10 Curat frumos si cu tot ce trebuie gel dus apa de gura etc. Domnisoara (parere personala) SUPERBA, naturala...genu care ti-o faci iubita. Pt mine este in top 3, regret ca nu am mers mai repede la ea ! Actiunea nota 10 atenta la detalii si perstat tot ce am cerut . Atitudine de nota 10 pro client, nu te grabeste nu se uita la ceas. Halat 200 de lei bine cheltuiti. Eu cu siguranta voi revenii! O zi buna tuturor si multumesc Katalyna pt intalniere !
Vizitator kataleya77 Reputație: 0 Postat Decembrie 12, 2020 Postat Decembrie 12, 2020 22 hours ago, jerka said: Tocmai ce vin e la frumoasa domnisoara ! Locatie zona FSEGA : 10 Curat frumos si cu tot ce trebuie gel dus apa de gura etc. Domnisoara (parere personala) SUPERBA, naturala...genu care ti-o faci iubita. Pt mine este in top 3, regret ca nu am mers mai repede la ea ! Actiunea nota 10 atenta la detalii si perstat tot ce am cerut . Atitudine de nota 10 pro client, nu te grabeste nu se uita la ceas. Halat 200 de lei bine cheltuiti. Eu cu siguranta voi revenii! O zi buna tuturor si multumesc Katalyna pt intalniere ! Multumesc frumos! 😘
florin3818 Reputație: 31 Postat Decembrie 13, 2020 Oras:Bacău Oras:Bacău Postat Decembrie 13, 2020 Alloha vă pupă al vostru tiruleț,sau șoferul drumurilor cum vreți să-mi Spune-ți 😂 asa trecem la subiectu,amu nu Săriți ca vorbesc mult ca azi și maine ma petrec ca de’ziua onomastica etc. am cunoscut aceasta fata printr-o programare la telefon foarte amabila,pe lângă Iullius Mall cam pe acolo ajung la ea ma pupa pe obraz foarte simpatica ma servește cu energizant de parca nu eram energizat maxim 😂 pentru prima data la fete slabe sa precizez or “ skinny “ cum S-o zice 🥺 oral 8.0 NP 10 fantezii,poziții 10 ( e deschisă nu face figuri ) Părerea mea e ca nu sunt pentru mine fetele slabe vreau ceva mai pulpanos 😂😘 ce sa zic mai am fix 500 lei așa ca maine mai încerc una sper 🙄,și dacă am tiimp sau ma trezesc “ viu “ ca azi beu frumos 😂 servus preteniii mei ❤️ !!! 3
sophiedee Reputație: 355 Postat Decembrie 13, 2020 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Decembrie 13, 2020 Acum 23 minute, florin3818 a spus: Alloha vă pupă al vostru tiruleț,sau șoferul drumurilor cum vreți să-mi Spune-ți 😂 asa trecem la subiectu,amu nu Săriți ca vorbesc mult ca azi și maine ma petrec ca de’ziua onomastica etc. am cunoscut aceasta fata printr-o programare la telefon foarte amabila,pe lângă Iullius Mall cam pe acolo ajung la ea ma pupa pe obraz foarte simpatica ma servește cu energizant de parca nu eram energizat maxim 😂 pentru prima data la fete slabe sa precizez or “ skinny “ cum S-o zice 🥺 oral 8.0 NP 10 fantezii,poziții 10 ( e deschisă nu face figuri ) Părerea mea e ca nu sunt pentru mine fetele slabe vreau ceva mai pulpanos 😂😘 ce sa zic mai am fix 500 lei așa ca maine mai încerc una sper 🙄,și dacă am tiimp sau ma trezesc “ viu “ ca azi beu frumos 😂 servus preteniii mei ❤️ !!! Du-te si la Eva asta noua ca e mai pulpoasa cum zici tu 1
-bojack- Reputație: 719 Postat Decembrie 13, 2020 Oras:Hollywoo Oras:Hollywoo Postat Decembrie 13, 2020 Acum 4 ore, florin3818 a spus: Alloha vă pupă al vostru tiruleț,sau șoferul drumurilor cum vreți să-mi Spune-ți 😂 asa trecem la subiectu,amu nu Săriți ca vorbesc mult ca azi și maine ma petrec ca de’ziua onomastica etc. am cunoscut aceasta fata printr-o programare la telefon foarte amabila,pe lângă Iullius Mall cam pe acolo ajung la ea ma pupa pe obraz foarte simpatica ma servește cu energizant de parca nu eram energizat maxim 😂 pentru prima data la fete slabe sa precizez or “ skinny “ cum S-o zice 🥺 oral 8.0 NP 10 fantezii,poziții 10 ( e deschisă nu face figuri ) Părerea mea e ca nu sunt pentru mine fetele slabe vreau ceva mai pulpanos 😂😘 ce sa zic mai am fix 500 lei așa ca maine mai încerc una sper 🙄,și dacă am tiimp sau ma trezesc “ viu “ ca azi beu frumos 😂 servus preteniii mei ❤️ !!! Salutări confrate șofer de camion. O zi asemănătoare am avut și io, beui la fel ca tine însă nu avusei norocul să ajung la o fătucă precum ai nimerit tu. Ce să faci, merem înainte! Drumuri bune îți doresc!🚚 1 1
irriducibili Reputație: 869 Postat Decembrie 13, 2020 Oras:Olimpico Oras:Olimpico Postat Decembrie 13, 2020 4 hours ago, florin3818 said: Alloha vă pupă al vostru tiruleț* Bag de seamă că vrei să calci pe urmele fratelui mai mare...sau mai mic😂 Ai început cu dreptul, ține-o tot așa! 😜 1
florin3818 Reputație: 31 Postat Decembrie 14, 2020 Oras:Bacău Oras:Bacău Postat Decembrie 14, 2020 Acum 16 ore, sophiedee a spus: Du-te si la Eva asta noua ca e mai pulpoasa cum zici tu M-am programat acum la ea,țineți-va bine 😂😂😂 ori plec bătut și cu banii luați ori o iau de nevasta 🤷🏻♂️ Va pupa Tiruleț al vostru 😘😘😘 sunt mai mult decât cheaun,amu’ nu-i bai ca doar merem la gagici 😂 o zi superba dragii mei preteni !!
sophiedee Reputație: 355 Postat Decembrie 14, 2020 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Decembrie 14, 2020 Acum 3 minute, florin3818 a spus: M-am programat acum la ea,țineți-va bine 😂😂😂 ori plec bătut și cu banii luați ori o iau de nevasta 🤷🏻♂️ Va pupa Tiruleț al vostru 😘😘😘 sunt mai mult decât cheaun,amu’ nu-i bai ca doar merem la gagici 😂 o zi superba dragii mei preteni !! Sa lasi si o recenzie Bafta
Vizitator kataleya77 Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2020 Postat Decembrie 14, 2020 Cred ca discutia asta trebuia sa fie pe topicul domnisoarei, daca nu va suparati.
Vizitator kataleya77 Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2020 Postat Decembrie 14, 2020 16 hours ago, florin3818 said: Alloha vă pupă al vostru tiruleț,sau șoferul drumurilor cum vreți să-mi Spune-ți 😂 asa trecem la subiectu,amu nu Săriți ca vorbesc mult ca azi și maine ma petrec ca de’ziua onomastica etc. am cunoscut aceasta fata printr-o programare la telefon foarte amabila,pe lângă Iullius Mall cam pe acolo ajung la ea ma pupa pe obraz foarte simpatica ma servește cu energizant de parca nu eram energizat maxim 😂 pentru prima data la fete slabe sa precizez or “ skinny “ cum S-o zice 🥺 oral 8.0 NP 10 fantezii,poziții 10 ( e deschisă nu face figuri ) Părerea mea e ca nu sunt pentru mine fetele slabe vreau ceva mai pulpanos 😂😘 ce sa zic mai am fix 500 lei așa ca maine mai încerc una sper 🙄,și dacă am tiimp sau ma trezesc “ viu “ ca azi beu frumos 😂 servus preteniii mei ❤️ !!! Multumesc frumos! Pupici 😘🤗
Andrew20 Reputație: -2 Postat Decembrie 15, 2020 Postat Decembrie 15, 2020 Acum 10 ore, kataleya77 a spus: Disponibila 😘 La ce număr de telefon pot sa ma Programez??
Vizitator silviudulce Reputație: 0 Postat Decembrie 15, 2020 Postat Decembrie 15, 2020 Numarul de telefon e in titlu.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum