Sari la conținut

Kataleya 0731508513 bruneta reala senzuala

kalala

Postări Recomandate

• Oras:CLUJ
Postat

Bine, da Bryana are si niste preturi

Prețul corect pentru ea. E diva ce vrei.Dar oe altii i-a facut la preț mult mai mare

Vizitator ga971774
Reputație: 0
Postat

"Promoterița" nu îmi răspunde? Brianooo, nu a ajuns scandalul de la Timișoara? Fii cuminte!!!

Postat

Dragilor, cateva clarificari:

1. Nu sunt promoterita. Sunt un cimplu curvar. Nu ma mandresc cu asta si de asta sunt foarte reticent in a posta aici. Sunt de asemenea un pic timid

2. Nu promovez pe nimeni, sincer nu ma intereseaza. Pur si simplu mi-am povestit amintirile legate de fetele memorabile. Ba chiar mi-am permis si sa fac un clasament personal. Am decis sa imi fac cont si sa scriu cateva recenzii strict pentru ca mi-a placut foarte mult experienta cu Kataleya.

3. Nu am nici un interes sa va mint, nu obtin nici un folos financiar sau de alta natura. Dimpotriva, am platit mai mult decat cer fetele in mod oficial. Poate fiindca sunt eu timid si nu stiu sa negociez. Si pentru ca, asa cum am spus, consider ca daca apelezi la un asa serviciu de la femei, nu stai sa te targuiesti. Nu trebe sa ganditi si sa faceti la fel.

Nu stiu de nici un scandal pe Timisoara, nu am fost la Inesuka. Dar in schimb am fost la Alexa (1 data), Briana (4 ori), Georgiana (1 data), Kataleya (1 data), Anca de la Top (de mai multe ori, dar pana in 2016, nu recent), la Meda (pana in 2015) si la multe altele de pe publi24 despre care nu am ce sa zic ca nu prea mi-au placut experientele.

Deci cum am zis deja, le-am recenzat acum pe cele care mi s-au parut memorabile, mie, in mod extrem de subiectiv. Daca ajuta pe cineva, foarte bine, daca nu, sunteti liberi sa va dati cu parerea, faptele sunt aceleasi. De asemenea sublieniez ca nu o promovez pe Briana, daca cumva s-a inteles asta din statisticile pe care le-am dat mai sus. Dar ea e intre experientele memorabile.

Daca am indus in eroare prin simpla enumerare a unor experiente personale care sunt in tema forumului imi pare sincer rau.

Puteti sa ma si banati, eu nu am ce sa neg sau sa ma apar aici.

Numai bine tuturor.

Postat

1. Nu sunt promoterita. Sunt un cimplu curvar. Nu ma mandresc cu asta si de asta sunt foarte reticent in a posta aici. Sunt de asemenea un pic timid

2. Nu promovez pe nimeni, sincer nu ma intereseaza. Pur si simplu mi-am povestit amintirile legate de fetele memorabile. Ba chiar mi-am permis si sa fac un clasament personal. Am decis sa imi fac cont si sa scriu cateva recenzii strict pentru ca mi-a placut foarte mult experienta cu Kataleya.

3. Nu am nici un interes sa va mint, nu obtin nici un folos financiar sau de alta natura. Dimpotriva, am platit mai mult decat cer fetele in mod oficial. Poate fiindca sunt eu timid si nu stiu sa negociez. Si pentru ca, asa cum am spus, consider ca daca apelezi la un asa serviciu de la femei, nu stai sa te targuiesti. Nu trebe sa ganditi si sa faceti la fel.

Nu stiu de nici un scandal pe Timisoara, nu am fost la Inesuka. Dar in schimb am fost la Alexa (1 data), Briana (4 ori), Georgiana (1 data), Kataleya (1 data), Anca de la Top (de mai multe ori, dar pana in 2016, nu recent), la Meda (pana in 2015) si la multe altele de pe publi24 despre care nu am ce sa zic ca nu prea mi-au placut experientele.

Deci cum am zis deja, le-am recenzat acum pe cele care mi s-au parut memorabile, mie, in mod extrem de subiectiv. Daca ajuta pe cineva, foarte bine, daca nu, sunteti liberi sa va dati cu parerea, faptele sunt aceleasi. De asemenea sublieniez ca nu o promovez pe Briana, daca cumva s-a inteles asta din statisticile pe care le-am dat mai sus. Dar ea e intre experientele memorabile.

Daca am indus in eroare prin simpla enumerare a unor experiente personale care sunt in tema forumului imi pare sincer rau.

Numai bine tuturor.

Nu sint promotorita, ai spus tot..Briana e cont nou,in rest las pe altii sa vorbeasca
Vizitator ga971774
Postat

Hai sa nu mai poluam un topic care chiar nu merită asta. Cristiiii, lasă-ne tată. B... du-te la culcare!!!

Postat

Sincer nu inteleg...dar fie, cum zici. Eu am scris 'promoterita', tu ai preluat 'promotorita'. Nu vad unde e problema la mine, dar cum zici tu, iti respect reputatia de Premium.

Eu am recunoscut ca sunt cont nou.

Toate bune la toti. Libertate totala si sa ignorati postarile mele.

Vizitator ga971774
Postat

Sincer nu inteleg...dar fie, cum zici. Eu am scris 'promoterita', tu ai preluat 'promotorita'. Nu vad unde e problema la mine, dar cum zici tu, iti respect reputatia de Premium.

Eu am recunoscut ca sunt cont nou.

Toate bune la toti. Libertate totala si sa ignorati postarile mele.

Mi-am amintit ca am futut-o pe Connie acum 6 ani, mai are topic ca vreau sa las o recenzie? :))) Du-te Cristi și lasă-ne. Am halit marketing de gherila în doua facultăți deja. Te căutam noi când vrem sa știm cum a fost fututa prima dată regina Elisabeta:))) aici este despre prezent nu istorie:)
Postat

in prezent - Kataleya. Am fost saptamana trecuta si am postat o recenzie.

oare ce nu e bine? Restul le puteti ignora, desigur, fiindca nu mai sunt 'de actualitate'

Vizitator ga971774
Postat

in prezent - Kataleya. Am fost saptamana trecuta si am postat o recenzie.

oare ce nu e bine? Restul le puteti ignora, desigur, fiindca nu mai sunt 'de actualitate'

Am citit, avea anunț pe publi24:))) mă tu chiar nu termini? Kata prin Martie a avut anunțuri pe publi. :))
Postat

ok, ma opresc, vad ca nu sunt 'de incredere'. cum credeti.

Kata, imi pare sincer rau pentru poluarea pe care am cauzat-o la tine pe topic.

Raman la parerea ca esti number 1 pe Cluj.

V-am salutat.

Vizitator ga971774
Postat

ok, ma opresc, vad ca nu sunt 'de incredere'. cum credeti.

Kata, imi pare sincer rau pentru poluarea pe care am cauzat-o la tine pe topic.

Raman la parerea ca esti number 1 pe Cluj.

V-am salutat.

Cale bătută, când ai ceva nou ne anunți :))) Proaspăt înțelegi? Ca pute, și nu aici... In altă parte!
Vizitator ga971774
Postat

Bine că nu l-am întrebat pe Cristi cum arată apartamentul ca o bagam în ceață pe Briana:))) Bă câtă mizerie de moldoveancă care se crede deșteaptă dar e proastă de pute. Prost management "știuco" :))))

Postat

Dragilor,

Intre timp am citit un pic pe topicele fetelor si cred ca m-am edificat.

Imi pare sincer rau, cu atat mai mult cu cat eu vroiam doar sa o laud pe Kata, care imi e recenta in memorie.

Nu sunt Briana, daca asta e sugestia sau teama voastra. Nu ii fac reclama, nu am stiut de dramele cu ea si Georgi. Eu am fost la ambele ca simplu curvar, la Briana m-am simtit bine, la Georgi nu maxim dar ok, nici prin cap nu mi-a trecut ca o sa deschid aici cutia Pandorei.

Inca o data sorry si succes cu domnisoarele de pe aici. Putem sa ne rezumam la ce am zis initial: Kata e foarte faina; restul sunt doar amintirile mele, si din pacate abia acum imi dau seama ce am transmis prin recenziile mele lant. Repet, doar la Kata am fost recent si doresc sa ramanem la o simpla recenzie laudativa la adresa ei; restul au fost amintirile mele, care evident ca nu se mai aplica. Nu am intentionat sa o promovez pe nici o fata, si cu atat mai putin sa redeschid scandalul pe care abia acum l-am citit aici.

Vizitator ga971774
Postat

Dragilor,

Intre timp am citit un pic pe topicele fetelor si cred ca m-am edificat.

Imi pare sincer rau, cu atat mai mult cu cat eu vroiam doar sa o laud pe Kata, care imi e recenta in memorie.

Nu sunt Briana, daca asta e sugestia sau teama voastra. Nu ii fac reclama, nu am stiut de dramele cu ea si Georgi. Eu am fost la ambele ca simplu curvar, la Briana m-am simtit bine, la Georgi nu maxim dar ok, nici prin cap nu mi-a trecut ca o sa deschid aici cutia Pandorei.

Inca o data sorry si succes cu domnisoarele de pe aici. Putem sa ne rezumam la ce am zis initial: Kata e foarte faina; restul sunt doar amintirile mele, si din pacate abia acum imi dau seama ce am transmis prin recenziile mele lant. Repet, doar la Kata am fost recent si doresc sa ramanem la o simpla recenzie laudativa la adresa ei; restul au fost amintirile mele, care evident ca nu se mai aplica. Nu am intentionat sa o promovez pe nici o fata, si cu atat mai putin sa redeschid scandalul pe care abia acum l-am citit aici.

Tu chiar nu vrei sa te oprești? Ai ales un topic curat sa îl murdărești cu vrăjeala ta de "manager". Bine...
Postat

bai frate nu stiu de ce te iei de mine acuma, serios.

toate acuzele tale is nefondate. is un simplu client care le-o vizitat pe fetele astea si gata.

mai scuteste-ma. daca va ajuta recenziile bine, daca nu, ma ignori si gata. wtf

• Telefon: Jonny Fucker is on the wave !!
  • Oras:Dupa Pizde
  • Telefon: Jonny Fucker is on the wave !!
  • Oras:Dupa Pizde
Postat

Bă Cristi bă ! stai pă curu tău ! Că nu poț tu săi păcălești pă curvarii astea vechi ... și noi !!!

• Like 3
  • Telefon: Iobag (incet) in fuga
  • Oras:Orașul Comoară
Postat

Kataleya este in vacanta . V-a reveni sigur pe la noi .

Postat

Bă Cristi bă ! stai pă curu tău ! Că nu poț tu săi păcălești pă curvarii astea vechi ... și noi !!!

E Briana fost dl Gheorghe se baga in seama, ii pregateste revenirea Georgianei, dar o duce capul rau za nu stie ca sintem pe aci, crede ca e cu Feri din tm, greseste, i las inca topicul curat,dar ar trebui sa se opreasca, ai inteles aluzia? Briana?

• Oras:Miami FL
  • Oras:Miami FL
Postat

Numai bine tuturor.

Nu esti timid esti prost si sincer tu nici nu meriti sa futi pe bani iti ajunge laba pai ma se plateste pretul cerut de dameza nu trebuie sa negociezi sau sa lasi bacsisuri consistente.... dar in fine e clar tu nu esti futac esti doar un cont clona....

PS pisicuts te rog verifica ip-urile si ia masurile ce se impun de pacalici si bufoni nu avem nevoie aici....

Vizitator tony.antonyo12
Postat

O poza cu talpile se poate?ma intereseaza footjob

Vizitator kataleya77
Postat

Buna dragutilooor! â¤ï¸

Gata vacanta, revin cu forte proaspete maine seara.

🤗

Voi fii disponibila incepand de marti orele 12:00, cu o mica reactualizare a serviciilor si tarifelor:

-200ron/o finalizare/30 de min

-300ron//o finalizare sau doua/60 de min

Serviciile: OP/ON (in functie de igiena),

NP (diverse pozitii)

FK (in functie de igiena), COB, GFE, dominare soft, body-oil masaj, foot fetish.

Outcall : 500ron/60 de min ( doar la hotel)

Va pup si ne vedem curand 😘â¤ï¸

PS : Maine voi lasa detalii despre locatia noua.

Postat

Bine ai revenit Kataleya !!

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...